`Dr. Nick Riviera` Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Imam oko ~800e koje bih utroshio na laptop... Interesuje me da li iko ima bilokakav predlog, savet? Neki koje sam ja zapazio: Toshiba P200-1I4 Acer 7520 Acer 7520 (v2) Thx... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 ja sam skoro uzeo toshibu i prezadovoljan sam (dodushe model je malo jaci 1iz, ali smara sto je hard na 4200 te cu to da zamenim i onako mi treba prenosni 2.5" hdd), jedino caka je sto je generalno tehnicka podrska losija od acera a zavrsna obrada je bolja, ovako iz mog nekog, po pitanju lapova, laickog ugla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 (edited) acer, hp, sony... sve vrhovi. imao sam acera sad iam hp... masine su keva... naravno uzimaj samo intel neki, nikako amd, mnogo su bucni jer se vise greju pa ventilatori jebu kevu... Edited February 21, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 zavrshna obrada je bolja kod toshibe... Moja preporuka ti je toshiba :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 21, 2008 Author Report Share Posted February 21, 2008 Thx all... Moj rodjak ima Acera 7750 i nisam primetio da je neshto buchan... Toshiba koshta isto, samo ima neshto manji hard i loshiju grafichq... :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 sony jeste vrh ali nema gotovo nikakvu tehnicku podrsku i servis kod nas, a i najskuplji je ubedljivo mislim da nikada nije vazilo vise pravilo "kolko para toliko muzike" kao kod lapova u poslednje vreme, i nije bitno samo sta je nagurano od konfiguracije u lap ... aj vozdra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts