Ikonica Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Ja sam stvarno debil,ali vec 3 dana se jebem sa povezivanjem 2 pc-a preko wireless adaptera. Daklem,dva asusova wireless usb adaptera ( u pitanju je ovaj model http://www.asus.com/products.aspx?l1=12&am...mp;modelmenu=1) su ubodena u dva pc-a,oba koriste xp sp 2. U pitanju smo ja i komsija,na 5 metara razdaljine,a ovaj adapter baca signal i do 40m indoor,znaci to nije problem. Povezujemo se bez rutera,moze li se onda uopste ostvariti full conekcija (da nije limited ) Kada instaliram drajvere sa asusovog diska i sve one jutilitije,ponudi mi se opcija da wireless ide preko tih njihovih programa ili preko windows wireless settingsa. Ja ni na jedan ni na drugi nacin ne mogu da se povezem sa ovim drugim kompom kako treba. Znaci ako bi mi neko step by step kao jednom debilu pomogao da to odradim,bio bih mu beskrajno zahvalan,narezao sta god treba,film koji god hoce,muziku koju god hoce,bilo kakva razmena bla bla bla. (stvarno mi je to hitno) Quote Asus P5KC Intel C2D E6850 3,00Ghz 4x1GB OCZ Titanium Reaper 800Mhz Leadtek 8800GT 512MB Hyperion 700W Cooler Master Stacker 830Evo Windows Vista 64 Ultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Treba vam cross wireless talas Nego sad ozbiljno, aj prvo reci jel pingujete vi jedan drugog, jel imate ukljuceno shareovanje... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikonica Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 Znaci ne znam,jebe me i to enablovanje sharinga. zato kazem treba mi pomoc u svakom mogucem smislu. od trenutka kad ubacimo adaptere u kompove pa do kraja Quote Asus P5KC Intel C2D E6850 3,00Ghz 4x1GB OCZ Titanium Reaper 800Mhz Leadtek 8800GT 512MB Hyperion 700W Cooler Master Stacker 830Evo Windows Vista 64 Ultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikonica Posted February 20, 2008 Author Report Share Posted February 20, 2008 please :(((( ??? Quote Asus P5KC Intel C2D E6850 3,00Ghz 4x1GB OCZ Titanium Reaper 800Mhz Leadtek 8800GT 512MB Hyperion 700W Cooler Master Stacker 830Evo Windows Vista 64 Ultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ubaci ih, pogledaj u device manageru na oba kompa da li su adapteri prisutni i zhivi, i da li su ENABLED... dalje, u network podesavanjima otvori i ubaci fixne IP adrese, tebi npr 192.168.0.10 a njemu 192.168.0.20 tako nekako... i onda idi desni klik na my computer pa na properties, pa na computer name pa tu gledaj ispod koji vam je workgroup (neka bude ISTI za oba kompa) i gledaj imena kompova (mozes po imenu da searchujes drugi komp u mrezhi...). kada sve to podesite trebalo bi da se vidite kada otvoris My Network Places, pa ides levo na view workgroup computers... tu mora da prikazhe oba... posle ostaje samo da kreirate neke foldere koji cete da sherujete... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts