Jump to content

Traume.

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ona montaza gde je devojka overlejovana sa teksturom neke cudne vockom ili semenom koje ima kao one pore? Brrr... jezivo sranje... A moze i nesto sto je gore a hvala bogu ne znam.

Brate ko ti je kriv. Znas sta je 4 Chan, znas sta je /b/

Jel te neko terao? Dobro znas sta da ocekujes i onda kukas. Idi prosetaj gledaj cvece, drvece, zive i normalne devojcice... Skloni se od kompa to je sigurno.

Edited by grdja

Ona montaza gde je devojka overlejovana sa teksturom neke cudne vockom ili semenom koje ima kao one pore? Brrr... jezivo sranje... A moze i nesto sto je gore a hvala bogu ne znam.

Brate ko ti je kriv. Znas sta je 4 Chan, znas sta je /b/

Jel te neko terao? Dobro znas sta da ocekujes i onda kukas. Idi prosetaj gledaj cvece, drvece, zive i normalne devojcice... Skloni se od kompa to je sigurno.

Bash to. Ma znam sta je /b/, al brate, vidjao sam raspale bebe, I svakakva rotten sranja, ali ono, jbg, mora da je nesto iz detinjstva.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

radi neshto shto bash volish, vezbanje dosadne matematike ne pomaze

koliko je proshlo od tad pa si josh sjeban?

pomaze i ako do detalja isprichash sve to

a i moze i lekic...mada zanimljivo je pitanje zashto si imao takvu reakciju bash na tu sliku a na druge ne, i mozda ako bi nashao odgovor sredio bi se ;)

ostali...ne spamujte zajebano je to

oO

Jesam se smirio, ali jos uvek imam simptome , jednom u pola sata, na koju sekundu, izvalio sam takodje da sam bio bod stresom zadnjih dana, pa mozda i zbog toga, juce sam radio nesto sto volim 2 sata, i nisam se jezio.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

ko okači jedenje očiju, biće banovan do kraja sveta.

Daj onda nek neko meni poshalje to na PM, to mi izgleda kao neshto shto tje me napokon resetovati od svih tih ogavishtina poshto imam neke trip sa ochima - najezhim se kad vidim nekog kako radi ono sa kapcima (shto je najgore, kad sam bio mali to mi uopshte nije predstavljalo problem) a i moram ortako da prosledim poshto se hvali kako bash nishta nemozhe da ga prevrne ni da ga neko gadja mozgom u facu...

bromazepam od 6 miligrama...

bice ti apsolutno svejedno sta si video, tj bice ti sve jebeno prokleto sjajno :)

Kakav bromazepam...trodon brate, trodon...ili pajdo.

poz voz 2011