Guest Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 sigurno nije jači od tebe, kori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 jako sam jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 verovatno mirises na gurmansku :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 zaboravio sam nesto jako bitno da dodam 110 kg cistih misica :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 18, 2008 Author Report Share Posted February 18, 2008 de bi se mogli naci da ja to probam kad je vec dajes za 50e samo ne verujem da cu moci da navucem to na sebe imam 193cm i 110kg :) :)) Ja sam iz NS , kapiram da bi mogao da je obucesh bez problema eventualno bi mogla da ti bude malo kratka u struku... Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Navedi mi osobu koja je jača od mene, Ivane. Mislim džabe pišeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Hahaha koji ste likovi! Ali provala "verovatno mirishesh na gurmansku" je najjakija! Djuske hvala za povoljnosti :D ma tebi bi i 40 eura preko dao i ne bi mi bilo zao... elem i ja sam zainteresovan za jaknu a mere su mi 188cm 85kg.... verovatno bi mi bila ok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 Verovatno.... :)) Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 kenjas Djuske,ti si visok oko 190 beshe,zar ne :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 pa ti nisi normalana javalj se lik od 193 i 110 kila moze jakna da ti stoji javlja se od 188 i 85kg moze jakna da ti stoji :D pa kako onda tebi juceru ne odgovara majku mu ovo je izgleda jakna koja se privikava na svako telo :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 (edited) kenjas Djuske,ti si visok oko 190 beshe,zar ne :))) Pa da 188 :) pa ne , sve zavisi kako ko voli da nosi , neko voli malo shire stvari , neko voli malo uzhe , pa sad , nekom ce biti shira nekom uzha , one size fits all :) Ha Kal1 ladno smo se regovali na isti dan :) OMG ROFL :)) samo si ti spamovao vishe :))) Edited February 19, 2008 by -juicer- Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Znaci djuske moje visine, s tim sto sam ja mrsaviji :D Tako da ako je tebi velika onda je i meni sigurno :D A razmisljao sam da uzmem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 (edited) 45e Edited February 24, 2008 by -juicer- Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) http://www.asgard.rs/ Edited June 11, 2008 by Drvodelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Džabe, nemaju kožne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 kakav sjajan sajt iz 1997. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 eh da je samo više takvih :( ako nemaš adblock danas se prvo baneri učitavaju pola sata pa onda kreće flash, pola kile javascripta, ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts