Dule_smor Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 elem, posto najvise mrzim da obilazim radnje po gradu ajd da pitam ovde, sigruno neko zna:)...dve stvari, prvo, hocemo ortaku da kupimo za rodjendan kuglu za kuglanje, pa gde bi mogla ista da se nadje i po kojoj ceni...jedino sto sam video da tamo u kuglani u delta sitiju imaju neke fensi kugle u izlogu, ne pitah dal su na prodaju...i drugo, hocu da uzmem neki kvalitetan reket za stoni tenis, znaci ne ova kineska sranja sto se raspadnu posle mesec dana...hvala unapred:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 rekete imash u skoro svakoj sportskoj radnji, video sam ovde u 11aprili imash one pro, sad mozeshd a birash timo bol ili samsonov:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 e a ajde i ja da se prisljamcim ovom topiku one kao multi sprave znaci fora jedna sprava ali sa vise funkcija,bench,kurac palac,ovo ono,levo desno koliko moze da kosta tako nesto ? nema bre smisla davati pare za teretanu kad moze da se odradjuje u toplini doma svoga(ne sa istim efektom naravno,nemojte da skacete odmah: ) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 pitaj chaka norisa :D total dzim je prava stvar za tebe :D a i ti grujo sta znaci kurac palac levo desno ovo ono :D pa od toga i zavisi : Dsta ces sve da imas tu : D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 ok za reket, neko za kuglu jel zna neko...i jel ima predstavu koliko kosta otprilike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 ako su na netu "entry level" kugle 35-65$ onda u srbiji nema leba da nadjesh ishta ispod 50 jura kao ti i ja sam jedino video kugle u DC u koloseju da su izlozhene, ne znam dal' ih prodaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 znaci fora jedna sprava ali sa vise funkcija,bench,kurac palac,ovo ono,levo desno koliko moze da kosta tako nesto ? imash u metrou, ove obichne bez ikakve mehanike su oko 8k, kosa klupa 3,5k, a pro sa mehanikom, tegovima, bla bla 20k dinara, mada je to poprilichno veliko, ako nemash posebnu sobu ne znam gde bi sa tim. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 ako su na netu "entry level" kugle 35-65$ onda u srbiji nema leba da nadjesh ishta ispod 50 jura kao ti i ja sam jedino video kugle u DC u koloseju da su izlozhene, ne znam dal' ih prodaju pa dobro ispsicemo se za poklno, ipak je dobar ortak, a i dobro kugla:)...nista kad odem sledeci put u dc pitacu ih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 (edited) e a ajde i ja da se prisljamcim ovom topiku one kao multi sprave znaci fora jedna sprava ali sa vise funkcija,bench,kurac palac,ovo ono,levo desno koliko moze da kosta tako nesto ? nema bre smisla davati pare za teretanu kad moze da se odradjuje u toplini doma svoga(ne sa istim efektom naravno,nemojte da skacete odmah: ) Ja sam kupio pre neke 2 godine za nekih 200 jura. Klupa,ona sranja sa strane za ruke i noge,2 male shipke,1 velika i tegovi (ukupno 25 kg). Znaci jedino sto ti treba je da kupis jos tegova,a ne znam kako se krecu cene za njih. Edited February 15, 2008 by Doca_ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 prodaju u koloseju. 4.5-18k dinara su kugle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 jel imaju 12-ce nove? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 imaju svih tezhina od 7 do 16, cene koje su pomenute...mada ko sto rekoh...to sto oni valjaju za 4.5k su kugle koje na netu prodaju za 35$... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 a ove od 18k su pozlacene lol...nista, idem neki dan do koloseuma da pogledam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Nisam znao gde da postavim pitanje , treba mi da li neko zna gde ima da se kupi Lonsdale / Everlast lagan duks s kapuljachom (hoodies) i odokativno cene? Za Lonsdale znam da je ranije bilo u Urbanu (NS) ali kazu da vec duze vremena ne poruchuju nishta , a za Everlast necu ni pitam gledaju me belo gde god da sam ushao... Ili neka druga sportska marka al na taj fazon logoa gorenavedenih... tnx Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts