Jump to content

sportska oprema:)

Dule_smor

Recommended Posts

elem, posto najvise mrzim da obilazim radnje po gradu ajd da pitam ovde, sigruno neko zna:)...dve stvari, prvo, hocemo ortaku da kupimo za rodjendan kuglu za kuglanje, pa gde bi mogla ista da se nadje i po kojoj ceni...jedino sto sam video da tamo u kuglani u delta sitiju imaju neke fensi kugle u izlogu, ne pitah dal su na prodaju...i drugo, hocu da uzmem neki kvalitetan reket za stoni tenis, znaci ne ova kineska sranja sto se raspadnu posle mesec dana...hvala unapred:)

srpskivojnik-3.jpg

e a ajde i ja da se prisljamcim ovom topiku

one kao multi sprave

znaci fora jedna sprava ali sa vise funkcija,bench,kurac palac,ovo ono,levo desno

koliko moze da kosta tako nesto ?

nema bre smisla davati pare za teretanu kad moze da se odradjuje u toplini doma svoga(ne sa istim efektom naravno,nemojte da skacete odmah: )

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

znaci fora jedna sprava ali sa vise funkcija,bench,kurac palac,ovo ono,levo desno

imash u metrou, ove obichne bez ikakve mehanike su oko 8k, kosa klupa 3,5k, a pro sa mehanikom, tegovima, bla bla 20k dinara, mada je to poprilichno veliko, ako nemash posebnu sobu ne znam gde bi sa tim.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

ako su na netu "entry level" kugle 35-65$ onda u srbiji nema leba da nadjesh ishta ispod 50 jura

kao ti i ja sam jedino video kugle u DC u koloseju da su izlozhene, ne znam dal' ih prodaju

pa dobro ispsicemo se za poklno, ipak je dobar ortak, a i dobro kugla:)...nista kad odem sledeci put u dc pitacu ih...

srpskivojnik-3.jpg

e a ajde i ja da se prisljamcim ovom topiku

one kao multi sprave

nema bre smisla davati pare za teretanu kad moze da se odradjuje u toplini doma svoga(ne sa istim efektom naravno,nemojte da skacete odmah: )

Ja sam kupio pre neke 2 godine za nekih 200 jura.

Klupa,ona sranja sa strane za ruke i noge,2 male shipke,1 velika i tegovi (ukupno 25 kg).

Znaci jedino sto ti treba je da kupis jos tegova,a ne znam kako se krecu cene za njih.

Edited by Doca_

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

• 3 weeks later...

Nisam znao gde da postavim pitanje , treba mi da li neko zna gde ima da se kupi Lonsdale / Everlast lagan duks s kapuljachom (hoodies) i odokativno cene?

Za Lonsdale znam da je ranije bilo u Urbanu (NS) ali kazu da vec duze vremena ne poruchuju nishta , a za Everlast necu ni pitam gledaju me belo gde god da sam ushao...

Ili neka druga sportska marka al na taj fazon logoa gorenavedenih... tnx

I do it backwards but I don't wake up...