Jump to content

Windows Vista ultimate

rusici

Recommended Posts

insaliram vistu na hdd bez serial key,onda prodjem sve procedure i napravim user acount i kada treba da udje na destkop ono mi izadje da je registruje ili da reaktiviram kljuc, taj disk sam kupio ima 4 meseca i nikada je nisam instalirao kako moze da istekne ako nisam nikad ubacio vistu moze li neko da mi pomogne kako da ovo prevazidjem

SENKA, IVKE

hvala skinucu, meni na tom dvd postoje sve verzije viste a trazi aktivaciju,probao sam od pocetka ali ista situacija

Jeste li videli začkoljice oko licenciranja? Dozvoljen prenos licence samo na istu hardversku konfiguraciju i to samo jednom. Za svaki sledeći prenos će morati da se kupi nova licenca. Naravno, i ubacivanje novog hard diska ili zamena crknute matične ploče povlači kupovinu nove licence.

da li je to istina

Edited by igorivan

SENKA, IVKE

pa to ali ja imam pirata kako da ponovo aktiviram kada ne moze, trazi mi net i nije mi jasno kako pirat istekao , a tamo pise da automatcki update os mora biti iskljucen da kljuc ne bi otisao na black listu, jb izgleda da je neko vec upotrebio kljuc

SENKA, IVKE

[roflmao]

Prijatelju, da li ikada pokusas da slozis kockice sovjih misli, pre nego sto pocnes da kucas post?

Zaista bi mogao da pocnes da pises koncept sa strane, da das nekome da prekontrolise(kukava mu majka, ko god to bio), pa tek onda napises post?

Kupio si pirat Vistu i kazes "NEKO MI UPOTREBIO KLJUC, STA CU SAD", svakako da ne mozes kupiti original key za ~200(ili koliko god vec) dinara. Idi na www.google.com i nadji resenje.

sta nije u redu sa tobom, nije mi jasno kako vista piratska moze da istekne a pritom je nisam ni instalirao vec mi disk stajao kuci puna 4 meseca, drugo kada sam je instalirao morala je da mi da 30 dana da je koristim, a ni to nisam dobio, znaci evolution period od 30 dana da bi mogao da je aktiviram, a i ti znas da posle tih 30 dana os je mrtav tako je radio i xp original, tebi je sve to jasno ili nije, pokusavam da vidim u cemu je problem da mi se pomogne, a ti ocigledno ne znas u cemu je problem jer bi mi vec ponudio resenje. trece ja nemam pare za bacanje pa da kupim disk svaki mesec, da idem po internetu da trazim kljuceve i serijale, hocu da za moje pare dobijem to sto mi treba a ne da me zajebavaju, da li shvatas to i hvala ti na pomoci

@voodoo skinucu je pa cu da probam kako radi hvala ti jos jednom

Edited by igorivan

SENKA, IVKE

znaci evolution period od 30 dana

[roflmao]

Nisam znao da su ubacili ovu opciju ... [roflmao]

A ni to ne menja fact da je tezak shit... vrati se na xp xD

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

@igorivan

realno, ali realno ste retardirani :/

mislim, nemojte se ljutiti, to sam zakljucio na osnovu nekoliko desetina vasih postova :(

Realno sada ja tebi da kazes iskreno: nisam primetio da sam ti se ni u jednom postu obratio na nacin koji si ti uradio, ispravi me ako gresim, realno me zabole za tvoje misljenje, sta si se ti zakacio na mene, ako stvarno nemas sta da radis ti zajebavaj onda nekog drugog ali smatram da nisi takav nego ti izletelo, da li si ikada video da smo nekome osporavali temu, oglas, post, i da smo tako pljuvali po njemu, ajde odgovori mi da li si video, tu smo da pomognemo pa kako tako, svaki put kada stavim oglas, neko se zajebava, shvatio sam jedno "cast izuzecima" ali to su retardi za mene, ako vec hoce nekog da zajebavaju postoje i drugi nacini za to, a to sto se mi ne razumemo to ti ne daje za pravo da seres i da iznosis takve izjave, ajd sada neka se i iza tebe jave i oni isti sto svaki put mene smaraju u oglasima, pa da budete veliki, ako nekome ne mozes da pomognes, pa brate ne moj da mu stajes na muku i da zajebavas ako ti nesto ne odgovara pa ti zaobidji to je najpametnije, ako smo nekoga uvredili ovde neka kaze a za druge me cisto boli koji su u ovakvom fazonu i to sto su neki na takvom mestu i to me briga to im ne daje za pravo da zezaju, vecina lljudi su ovde ok ali gde ima trave ima i korova jbg, nadam se da ce neko od aministratora uraditi nesto po tom pitanju, popricajte malo sa moderatorima jer i medju njima ima onih kojima je dosadno pa nasli da zezaju, da li cete nas banovati zbog ovakve izjave iskreno ne znam ali valjda postoje ljudi koji ce shvatiti sta sam napisao, dosta zajebavanja odgovori konkrektno na post, oglas, pomoc, pomozi ako mozes ako ne zaobidji i cuti tako ces biti covek a ne seljak.

@nemoj se truditi ti ili vi jer odgovarati vise necu niti ulaziti u raspravu, samo se nadam da ce se ovim problemom pozabaviti administratori a i neka moderator oglasa pogleda sta je stavio za pravila a sta se sve tamo pise pa neka ako tako treba onda ok ali ako cemo da budemo jos bolji nekim stvarima se mora stati na put.

SENKA, IVKE

zabranjeno je trazenje i kacenje hakova na forumu

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...