Ikonica Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Znaci ja ne znam sta je to,ali mislim da ne poznajem osobu koja koristi usb flash memoriju a da nije bar jednom zakacila onaj glupi virus sto se prenosi i sto mi sad otvara my documents po dizanju sistema... zna li neko kako se to uklanja ? Quote Asus P5KC Intel C2D E6850 3,00Ghz 4x1GB OCZ Titanium Reaper 800Mhz Leadtek 8800GT 512MB Hyperion 700W Cooler Master Stacker 830Evo Windows Vista 64 Ultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Da 1. Da ga ne bi vise navlacio iskljuci autorun na kompu (ima vise nacina, google pa vidi)-ja to radim iz lokalne polise (gpedit.msc) 2. Obicno se zove adober.exe. Ukloni ga iz startupa (msconfig->startup pa ga destikliraj) 3. restart 4. Obrisi adober.exe iz windows/system32 direktorijuma, i proveri da nije opet u startapu za svaki slucaj Nakon ovoga mozes i izvrsiti proveru nekim AV-om, a i ne moras Nekad se i ne zove adober.exe ali generalno to je procedura. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts