Jump to content

EXIT 2008

Guest

Recommended Posts

haha tek sam sad provalio tvoj avatar jbt :))) nisam nikad obracao paznju :D

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sve sve ali JEBENI BAMBATA !!! Ne mogu da verujem...Kakav giga booking... Kad krene da se kotrlja u onim aljinama

ko Luis sto fura po stejdzu i pocne da baca rime dok mu budu sijali oni "stardust" cvikeri u mraku... a ispod svega matrica od kraftwerka!!! [:D]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

matori, ako radiš popers preko ekija, onda ne moraš da se sakrivaš u toi toi. dakle, promeni avatar.

i "eklektično" je tako urbana reč, kako si se samo toga setio :)

ja sam prvi put jebao uz neku emo playlistu,ali sam vec drugi put jebo uz Nastin najbolji set ikada,iz baste Sava centra 28.06.03,ako se dobro secam,Marco Bailey je bio headliner te zurke [8D]

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ja sam prvi put jebao uz neku emo playlistu,ali sam vec drugi put jebo uz Nastin najbolji set ikada,iz baste Sava centra 28.06.03,ako se dobro secam,Marco Bailey je bio headliner te zurke [8D]

koja je fora sa tim setom? mislim na pocetku su neka sranje neki gari dahce jebote, uvek se skenjam kad pustim.. pa moram da premotam Oo :/

Bring It

pazi ove sto prosipaju fazone. slatki ste :*

SAMO NASTA TORIBRAXE DAJ DA JOJ IZVRNEM CUPI KO CHARAPU

BRATE PA STA MISLIS DA LI SAM IKAD JEBAO OPET TEBRA,PROHEKLAO SAM JOJ PICKU SAMO TAKO

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Možda neki drugi put...

mia.jpg

Mlada ali očigledno već veoma odlučna M.I.A. otkazala je celu Evropsku turneju samo nekoliko dana pred njen početak.

Otkazivanje evropske turneje M.I.A. je najavila usred nastupa u Njujorku, a još tačnije usred pesme "People vs. Money", tako da ove godine fanovi u Španiji, Norveškoj, Irskoj, UK, Danskoj, Švedskoj, Poljskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Belgiji i u Srbiji na Exitu neće imati prilike da je vide i čuju.

Potvrde ili objašnjenja razloga za otkazivanje turneje još uvek nema na zvaničnom sajtu niti na myspace stranici britanske umetnice.

Festival Exit je već preduzeo korake da nađe odgovarajuću zamenu, o čemu ćemo vas obavestiti u najkraćem roku.

Hvala na razumevanju

Vaš Exit

LOLZ

Bring It

posto laga zimr, prica je sledeca:

Tuborg Happynovisad 08

hns_mala.jpg

Na drugoj po veličini elektronskoj bini, na Tuborg Happynovisad bini, mesto sa sjajnim žurkama, koje traju do ranih jutarnjih časova, i ove godine četiri večeri idealne za one koji žele da odu korak dalje u istraživanju elektronske muzike.

Emergence Label Night

U četvrtak, 10. jula na tvrđavi nas očekuje techno veče, jedan od pionira tehna, Britanac Inigo Kennedy,zanimljivi Šveđanin Grovskopa i veoma tražen momak iz Hrvatske Luka Baumann.

Mobilee Records Night

U petak, 11. jula nešto drugačiji zvuk - minimal i pet veoma interesantnih imena od kojih izdvajamo: talentovanu damu, vlasnicu izdavačke kuće, DJ, producentkinju i medijsku ličnost, Nemicu Anju Schneider,i Poljaka Marchina Czubala.

Dub Step / Drum & Bass Night

Subota, 12. jul donosi nam Dub Step / Drum & Bass ritmove, a zbog pionira izlomljenih ritmova Paradoxa i Skandinavca Sebe Tuborg Happynovisad binu ne smete zaobići.

Electro / Nu Rave Night

Poslednje, ali ne manje zanimljivo veče, nedelja, 13. jul - Elektro / Nu Rave. Nastupaju dvadesettrogodišnji producent i grafički dizajner Danger , dinamični Francuz datA i premijerno The Good Guys - Audio – Cell D, Video – Xtrapurified, dvojac iz Novog Sada koji priprema lud i nezaboravan provod za sva čula...

SATNICA :

Četvrtak, 10. jul

22:00-Siniša Tamamović & Mladen Tomić

00.00-Luka Baumann

01:30-Grovskopa

03:00-Inigo Kennedy

04:30-Concrete DJz

05:30-Lag

Petak, 11. jul

22:00-Nikola Majdanović

00.00-Car Z

02:00-Marcin Czubala Live!