vlada92 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 haha tek sam sad provalio tvoj avatar jbt :))) nisam nikad obracao paznju :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Ove godine je arena jadna, verovatno cu ici samo na Audiona i Svena, a kad ce se znati lajne za urban bug i superstar stejdzeve? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 kako jadna pobogu!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 dip dish? tom novy? tiga? vrh? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 sve sve ali JEBENI BAMBATA !!! Ne mogu da verujem...Kakav giga booking... Kad krene da se kotrlja u onim aljinama ko Luis sto fura po stejdzu i pocne da baca rime dok mu budu sijali oni "stardust" cvikeri u mraku... a ispod svega matrica od kraftwerka!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 ^da, to svakako vredi videti. Osim njega i Tom Novy i Tiga i sva ova sranja Deep Dish kurci-palci su mi se smuchili... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 matori, ako radiš popers preko ekija, onda ne moraš da se sakrivaš u toi toi. dakle, promeni avatar. i "eklektično" je tako urbana reč, kako si se samo toga setio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 (edited) juju kako bi kenjao sad po svima.. ovome ne odgovara deep dish.. alo :) ovaj voodoo place za sapunkom DOVE-om, i nista mu ne valja.. ccc Edited June 5, 2008 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 To i Taito Tikaro! :P Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 deep dish su pre bili dojaja dok su vrteli stari prog, ta muzika je umela u meni da izazove odredjene tripozne efekte, na momente i euforiju... a sad, sa ovakvim fensi pussy sranjima u meni izazivaju samo muchninu koja moze da me smori pred Markov tradicionalno dobar outro nastup na Areni :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 ^jebiga, neko ume da prati ovaj trend, a neko ne... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 sad nema sexa a? pa nisu ti oni krivi :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) jeb'o sam prvi put uz set deep disha, sramota me na sta su spali jebo te sad te josh i sramota shto si jeb'o prvi put bash uz deep dish Edited June 7, 2008 by seksi elfkinja??? JBJ! Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 ja sam prvi put jebao uz neku emo playlistu,ali sam vec drugi put jebo uz Nastin najbolji set ikada,iz baste Sava centra 28.06.03,ako se dobro secam,Marco Bailey je bio headliner te zurke Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 šta je bre ovo, niko više ne gubi đanu uz eru, enigmu i tako te?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 PUMPAJ PUMPAJ ZASHTO SI STAO! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 ja sam prvi put jebao uz neku emo playlistu,ali sam vec drugi put jebo uz Nastin najbolji set ikada,iz baste Sava centra 28.06.03,ako se dobro secam,Marco Bailey je bio headliner te zurke koja je fora sa tim setom? mislim na pocetku su neka sranje neki gari dahce jebote, uvek se skenjam kad pustim.. pa moram da premotam Oo :/ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 bice extra po setapu ove dine, jedva cekam. jos da nadjem lerdija za neke kvalitetne ijeve... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 pazi ove sto prosipaju fazone. slatki ste :* SAMO NASTA TORIBRAXE DAJ DA JOJ IZVRNEM CUPI KO CHARAPU BRATE PA STA MISLIS DA LI SAM IKAD JEBAO OPET TEBRA,PROHEKLAO SAM JOJ PICKU SAMO TAKO Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 kakvi bendovi na explosive-u omg ja kontao bice bolje nego prethodne godine, kada je takodje bilo jadno (osim Satyricon/Meshuggah), ove godine samo Rotting Christ xD ffs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Možda neki drugi put... Mlada ali očigledno već veoma odlučna M.I.A. otkazala je celu Evropsku turneju samo nekoliko dana pred njen početak. Otkazivanje evropske turneje M.I.A. je najavila usred nastupa u Njujorku, a još tačnije usred pesme "People vs. Money", tako da ove godine fanovi u Španiji, Norveškoj, Irskoj, UK, Danskoj, Švedskoj, Poljskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Belgiji i u Srbiji na Exitu neće imati prilike da je vide i čuju. Potvrde ili objašnjenja razloga za otkazivanje turneje još uvek nema na zvaničnom sajtu niti na myspace stranici britanske umetnice. Festival Exit je već preduzeo korake da nađe odgovarajuću zamenu, o čemu ćemo vas obavestiti u najkraćem roku. Hvala na razumevanju Vaš Exit LOLZ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 jeb'o sam prvi put uz set deep disha, sramota me na sta su spali hahahahha ja sam prvi put jebao uz neku emo playlistu,ali sam vec drugi put jebo uz Nastin najbolji set ikada,iz baste Sava centra 28.06.03,ako se dobro secam,Marco Bailey je bio headliner te zurke Ja sam izvalio da brze svrshavam uz setove brze od 130 bpm-a :[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 dosta jebote,pobedio si :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) posto laga zimr, prica je sledeca: Tuborg Happynovisad 08 Na drugoj po veličini elektronskoj bini, na Tuborg Happynovisad bini, mesto sa sjajnim žurkama, koje traju do ranih jutarnjih časova, i ove godine četiri večeri idealne za one koji žele da odu korak dalje u istraživanju elektronske muzike. Emergence Label Night U četvrtak, 10. jula na tvrđavi nas očekuje techno veče, jedan od pionira tehna, Britanac Inigo Kennedy,zanimljivi Šveđanin Grovskopa i veoma tražen momak iz Hrvatske Luka Baumann. Mobilee Records Night U petak, 11. jula nešto drugačiji zvuk - minimal i pet veoma interesantnih imena od kojih izdvajamo: talentovanu damu, vlasnicu izdavačke kuće, DJ, producentkinju i medijsku ličnost, Nemicu Anju Schneider,i Poljaka Marchina Czubala. Dub Step / Drum & Bass Night Subota, 12. jul donosi nam Dub Step / Drum & Bass ritmove, a zbog pionira izlomljenih ritmova Paradoxa i Skandinavca Sebe Tuborg Happynovisad binu ne smete zaobići. Electro / Nu Rave Night Poslednje, ali ne manje zanimljivo veče, nedelja, 13. jul - Elektro / Nu Rave. Nastupaju dvadesettrogodišnji producent i grafički dizajner Danger , dinamični Francuz datA i premijerno The Good Guys - Audio – Cell D, Video – Xtrapurified, dvojac iz Novog Sada koji priprema lud i nezaboravan provod za sva čula... SATNICA : Četvrtak, 10. jul 22:00-Siniša Tamamović & Mladen Tomić 00.00-Luka Baumann 01:30-Grovskopa 03:00-Inigo Kennedy 04:30-Concrete DJz 05:30-Lag Petak, 11. jul 22:00-Nikola Majdanović 00.00-Car Z 02:00-Marcin Czubala Live! 03:00-Anja Schneider 05:00-Daniel Aleksandar Live! Subota, 12. jul 22:00-Lemon 23.00-Double B 00:00-Dubway 01:00-Mote 02:00-Paradox Live! 03:00-Seba 04:30-M-Tech 05:30-Gein Nedelja, 13. jul 22:00-Felony Flats 00.00-Flip 01:00-Danger Live! 02:00-DatA 03:30-The Good Guys Live! 04:30-Sicko Disko 05:30-Banana Rave DJs Edited June 12, 2008 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 nece inigo nastupati umesto njega dolazi mimi iz hrvatske Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts