DeuS.HellioN Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Meni se svidja ovo sa degerom. Nervira me samo sto disable na degeru pocinje od trenutka od kada neko lansira projektil na tebe,a ne od trenutka kada te on udari. Mislim da to treba ispraviti posto postoje mnogi heroji koji imaju "bug" na projektilu (misleci na range). Inace,napravili su masu imbalans heroja sada. Npr. drow. Na 6. 10 +agi. Aj pali,nije normalno. Kao smanjili su joj income agija na levelu a kad izracunas ona na 11. levelu ima 15 vise nego ranije. Inace invoker je tesko sranje. Ima samo 2 korisna spela. Onaj tornado i ono sranje kao pacifaze (stari necronomicon :) ) samo AOE. Govno tesko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Najaci spell mu je onaj meteor zato sto ako imas nekog heroja koji ce da ih skupi npr: magnus magnus ulti + tvoj meteor = gg treba nerfovati dmg od toga meteora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Uzasna verzija...nista mi ne odgovara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts