Aca~ Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Elem, zanima me koliko bi kostao put Beograd - Sofia busom ili vozom. Thx unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Kapiram da ne bi smelo biti vishe od 100tinak evra. Možda čak i oko 50. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 vozna karta bi trebalo ba bude fazon 35 eur povratna... tako je bilo pre ulaska sofije u eu doduse Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Elem, zanima me koliko bi kostao put Beograd - Sofia busom ili vozom. Thx unapred pa vole, isli smo zajedno u junu, 25e je bila povratna vozom, i ti jos pitas? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 @Highl1: De se secam :) jos nisam ja ni kupio karte :) @topic: trazio sam na zvanicnom sajtu i nisam nasao za BG-Sofia :/ @Pesma, Lucky: hvala puno :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts