Silencer Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Nova online baza World of Warcraft-a je ugledala svetlost dana WoWDB.com WoWDB.com je jedan od najnovijih velikih projekta od strane Curse.com tima, ujedno je i on jedan od ozbiljnih konkurenata koji nije u vlasništvu kompanije koja drži thottbot/wowhead/allakhazam, i možemo da kažemo da danas u tech industriji: Konkurencija dovodi do više inovacija / promena. Ova nova World of Warcraft baza podataka ima dosta lepih mogućnosti, a mi ćemo pokušati da izlistamo one najbolje i najzanimljivije: Početna Strana Prva stvar koju ćete primetiti je da se sajt stvarno brzo otvora (instant!?), а to je već prva stvar koja je јеdan veliki plus ovoj novoj bazi podataka. Stranica je veoma jednostavna (U stillu google), uradjen padajući meni koji sadrži linkove ka svim sekcijama WoWDB, a izgled WotLK dizajna se savršeno uklapa u sve to. Napredna pretraga Kako unesete prvo slovo u search box, pojaviće se padajući meni koji će vam dati niz predloga baziranog na onome što se ukucali, ovo je siguno jedna od mogućnosti koja definitivno ima da ubrza pretragu i pomoći igračima u slučaju da ne znaju da pravilno napišu ime onoga što traže. 3D Preview Svaki predmet ili NPC možete da pogledate u 3D preview. Ali to nije sve, možete i pogledati kako bi neki predmet izgledao na karakteru, ali ako ste koristili opciju Armory Import, onda će on koristiti karaktera baziranog na vašoj rasi i polu. (Razlika izmedju odredjenih predmeta) Side by side item comparisons WoWDB ima lepu mogućnost koja se zove "Pin This Item" omogućavajući vam da zakačite predmet u odredjeni slot. Kako jednom kliknite na dugme (koje je locirano u "Quick Facts" prozoru) ono će biti korišćeno za odnos pedmeta tog slota. (npr. zakačite Cloak, tooltip če se pojaviti za back slot predmete). Wish Lists Ova stavka je poznata svim igračima, a prvi put se pojavila na CTprofile sajtu. WoWDB vam pruža mogućnost da snimite različite wish liste predmeta / quest-ova / npc-a. (npr. želite da snimite posebnu listu predmeta za pve, i posebnu listu za pvp) Source: http://www.worldofraids.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Obecava. =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 lepo izgleda ali wowhead mi do jaja radi tako da sumnjam da cu da koristim ovo Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 (edited) Totalno nepotrebno po meni ... wowhead je do jaja, a za questove (iteme) radi mnogo dobro i dobri stari thottbot :) Da su integrisali nesto kao ctprofiles u WOWDB, to bi bila druga prica, i dalje fali sajt gde covek moze da "proba" setove i kombinacije, ovako steta (whishlist ne radi taj posao). U svakom slucaju, svaka cast Silenceru sto je napisao "prezentaciju" kao pro! :) Edited February 5, 2008 by Coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Meni se iskreno vishe svidja od thotta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 thottbot ftw....jeste skrnav al naviko sam se na njega :P Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 a-a, thott je olskul Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 allakhazam & wowhead ftw :-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stafa Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 cartografer i questhelper (moraju zajedno da se inst) i nije potreban ni jedan sajt za questove ..totalno imba adoni za lvl up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 U svakom slucaju, svaka cast Silenceru sto je napisao "prezentaciju" kao pro! Ma krumpiran sam skroz platili me 1000 golda da izreklamiram ! :( Sabija li wowhead ili thottbot :) nije bitno, vazno je da izlazi konkurencija meni se i wowdigger svidja cak mi je wowdigger i najbolji na neku stranu jer je clean and simple plus nema advertisinga i autorized by blizzard. Al dobro je takodje sto imas vise izvora gde da pogledas nesto sto te interesuje i gde mozes procitati razlicita razmisljanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 allakhazam & wowhead ftw :-P hehehe vidi se ko je ovde oldskul! ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 tako je imenjache! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 wow wiki + thot ftw :D A silencer je preveo sa worldofraids, ali svejedno trud se ceni Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 A silencer je preveo sa worldofraids, ali svejedno trud se ceni Ko je pismen meto sam Source odakle sam preuzeo :P Inace meni ova nova baza ima svetlu buducnost :) Ima manu nije potpuna tipa pre neki dan trazim gde da grindam Mote of Life kaze mi da je drop 78% od onih drveca u terrokar forestu :) a na wowhead.com pise 9% :P jebiga ;) da je koriste samo dosta useri i to je to bice pro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Kek , isti k ko i thottbot i wowhead samo drugo pakovanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts