Anta-93 Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Ovako, imam jedno pitanje, posle dosta muka oko povezivanja slusalica i 5.1 zvucnika na 1 komp resio sam sve ali da li je moguce namestiti da 1 program radi na zvucnicima tipa neki mp3 player a igra ili nesto drugo da se prebaci zvuk na sluske, naravno da rade u isto vreme :D i ako je moguce kako to ?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Verujem da je dodatna audio kartica jedino rešenje, nek me voodoo ispravi ako grešim :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Ma on bre ne zna šta oće :) Može da se stave dve zvučne, pa da se Winamp uperi na jednu, a igra na drugu (tj. na onu koja je proglašena kao primary directsound device), i to da šljaka. Al on oće nešto s razvodnicima i sa jedne, a to ne može :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Sa live i Audigy karticama je moglo da se instalira kx driver pa da ih posmatra kao tri zasebne zvučne koje mogu nezavisno da mixuju i daju izlaz + koji god rerouting sa jednog na drugi efekti kurci palci ali se gubio harverski 3D zvuk u igrama (ololo) sa integrisanom može samo da se besi o kabl valjda... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 4, 2008 Author Report Share Posted February 4, 2008 :D :D Ja lepo povezem zvucnike na rear panel maticne ploce oni rade, povezem slusalice na front panet i one rade, ali reprodukuju isti zvuk, tu dolazimo do pitanja da li ja mogu da razvedem taj zvuk :D npr. CS - Slusalice , Pesma - Zvucnici :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 koje je to proseravanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 4, 2008 Author Report Share Posted February 4, 2008 Nisam nasao ali nebitno, hvala sto ste pukusali :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts