spo(ghost) Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 hahaha dude, if you came to wage battle on the field of warcraft lore, you came steggeringly ill-equipped ;oP ostali DHovi si kopaju chi uzharenim sechivom da bi rekreirali to sto je Sargeras uradio Illidanu...zaista, svet warcraft lorea je krajnje interesantan, check it out cometimes... elf je imba zbog toga Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Ajde kole nasao si gde ces da isterujes pravdu. Na forumu koji poseccuje helion :P ..... E,ova osoba ima oci,al je opet corava. Nisam ja poceo topic,al si svejedno sladak :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 posecuje =/= zapoceo. I ti si sladak sa tim prcastim nosicem. da ne bude offtopic, evo kako hellion zove neke heroje : Lunu : "uaauua" rikimarua :"uiikimaauu" sand kinga :" uaand kinnggg" i sve nesto tako Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 hahaha dude, if you came to wage battle on the field of warcraft lore, you came steggeringly ill-equipped ;oP ostali DHovi si kopaju chi uzharenim sechivom da bi rekreirali to sto je Sargeras uradio Illidanu...zaista, svet warcraft lorea je krajnje interesantan, check it out cometimes... Auuu...ovo je bila toljaga u glavu... Kad ti neko ovako objasni nema razloga da se ljutis :)...to je bilo samo iz najbolje namere. KARAO TE,NAMAZAO TE NA LEBA,UTOVARIO TI BANANU BEZ MARKICE...etc -.- posecuje =/= zapoceo. I ti si sladak sa tim prcastim nosicem. da ne bude offtopic, evo kako hellion zove neke heroje : Lunu : "uaauua" rikimarua :"uiikimaauu" sand kinga :" uaand kinnggg" i sve nesto tako Mesas me sa elijem..al nema veze. On je kralj! Btw,po Eliju Treant = Sekvoja A onda nadje strucnjaka Sasuke-a i pita ga "jeli retarde,sta radi ova sekvoja",a ovaj ce "on vidi sumu i cim nestane bezi ,zamrsice te". Eli dobacuje Akiju " Alo, bambuse bezi,on vidi celu sumu", i pobegose na fontanu :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Pa nije bas tako bilo, ali da je bilo jako smesno jeste. "eee, eee, pa ja bijem ovu skevoju a ona me zamrsila i ubila" ili tako nesto. Svakako je bilo funny Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 :))))))))))))))))))))))))))))))00 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Spiritbreaker - Svinja koja se zalece Bristleback - Svinja koja se ne zalece Haha Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Pa nije bas tako bilo, ali da je bilo jako smesno jeste. "eee, eee, pa ja bijem ovu skevoju a ona me zamrsila i ubila" ili tako nesto. Svakako je bilo funny nisi bio prisutan,bar ne fizicki. (mastermind je svuda,uvak i sve vidi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Ostali mare, slejer(hellion) i ja u deusu, bilo je kasno uvece, igramo neki retardirani mod i zove slejera keva na mobilni i pita ga 'gde si', javlja se slejer i kaze 'evo me u busu brrrrbrrbrbr', fejkuje autobus hahahaha, mi smo vristali od smeha, i posle on prica o debilijadama na ovom topicu, realno...... :))))) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ahahhahahahha zaboravio sam na to :)))) gg Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Ostali mare, slejer(hellion) i ja u deusu, bilo je kasno uvece, igramo neki retardirani mod i zove slejera keva na mobilni i pita ga 'gde si', javlja se slejer i kaze 'evo me u busu brrrrbrrbrbr', fejkuje autobus hahahaha, mi smo vristali od smeha, i posle on prica o debilijadama na ovom topicu, realno...... :))))) Au brate ovo nisam znao :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 fantasticno! :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Ostali mare, slejer(hellion) i ja u deusu, bilo je kasno uvece, igramo neki retardirani mod i zove slejera keva na mobilni i pita ga 'gde si', javlja se slejer i kaze 'evo me u busu brrrrbrrbrbr', fejkuje autobus hahahaha, mi smo vristali od smeha, i posle on prica o debilijadama na ovom topicu, realno...... :))))) Ne secam se ovog dogadjaja,a i znam da je nemoguc posto ti nikada nisi ostajao u deusu na nocnom vec odes cim dodje Gaja. U onim retkim situacijama kad se zajebes pa ostanes desava se sledeca scena : Gaja (urla iz sobice) : ALOO MALISAA! (Zaba se pravi lud) Gaja : Aloo,slinavi retarde! Zaba (pokunjen) : Molim Gajo? Gaja : Mars u Flamingo i donesi 3 pice,i 12 piva. Zaba : Gajo,nemoj molim te,krenuo sam kuci,poslednji bas odlazi,pa...pa ima neko drugi da ode...aj keve ti pusti me... Gaja : Ako ti puknem samar nece ti trebati autobus vec ambulanta. MARS PO PICU! (Zaba odlazi) Posle pola sata dolazi Zaba i dovlaci one kesetine i kutije. Ostavlja ih pored Gaje i taman da pobegne... Gaja : MALISAAA! Zaba : Molim Gajo? Gaja : Zaboravio SI COKOLADICU ZA VELJU! Zaba : Nisi mi rekao za cokoladicu,rekao si 3 pice i 12 piva... Gaja : Nisam ti rekao a? Zaba : Jesi,jesi...sad se secam...i cokoladica. Da Gaja : Ajde mars po cokoladicu,konju mali...keva ti je RUDAR! (Zaba odlazi brisuci suze...) ELEM,sigurno je da sam ja lozio kevu (za izuzetkom imitacije autobusa,to lazes),al vrlo je tesko da si ti tome prisustvovao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) :D:D jedva cekam odgovor :D Edited January 28, 2008 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Ovih dana ljudi na RUR-u se bash dobro pwnuju Inache da dodam: Butcher - Smrda Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Zaba : Gajo,nemoj molim te,krenuo sam kuci,poslednji bas odlazi,pa...pa ima neko drugi da ode...aj keve ti pusti me... Gaja : Ako ti puknem samar nece ti trebati autobus vec ambulanta. MARS PO PICU! roflfakingmao owned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Hahahhaha kako sere ovaj slejer, prvo ja NIKAD nisam isao gaji po hranu i pica mentolu musavi A ova sto sam napisao je 10000% tacno, secam se svakog detalja, cak da je to bio neki mod sa imba kriptlordom i njegovim letecim bubicama, i oponasao si autobus Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ne secam se ovog dogadjaja,a i znam da je nemoguc posto ti nikada nisi ostajao u deusu na nocnom vec odes cim dodje Gaja. U onim retkim situacijama kad se zajebes pa ostanes desava se sledeca scena : Gaja (urla iz sobice) : ALOO MALISAA! (Zaba se pravi lud) Gaja : Aloo,slinavi retarde! Zaba (pokunjen) : Molim Gajo? Gaja : Mars u Flamingo i donesi 3 pice,i 12 piva. Zaba : Gajo,nemoj molim te,krenuo sam kuci,poslednji bas odlazi,pa...pa ima neko drugi da ode...aj keve ti pusti me... Gaja : Ako ti puknem samar nece ti trebati autobus vec ambulanta. MARS PO PICU! (Zaba odlazi) Posle pola sata dolazi Zaba i dovlaci one kesetine i kutije. Ostavlja ih pored Gaje i taman da pobegne... Gaja : MALISAAA! Zaba : Molim Gajo? Gaja : Zaboravio SI COKOLADICU ZA VELJU! Zaba : Nisi mi rekao za cokoladicu,rekao si 3 pice i 12 piva... Gaja : Nisam ti rekao a? Zaba : Jesi,jesi...sad se secam...i cokoladica. Da Gaja : Ajde mars po cokoladicu,konju mali...keva ti je RUDAR! (Zaba odlazi brisuci suze...) ELEM,sigurno je da sam ja lozio kevu (za izuzetkom imitacije autobusa,to lazes),al vrlo je tesko da si ti tome prisustvovao... auuuu jebote koj bravoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 KEVA TI JE RUDAR !!!! hahahah rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Hahahhaha kako sere ovaj slejer, prvo ja NIKAD nisam isao gaji po hranu i pica mentolu musavi A ova sto sam napisao je 10000% tacno, secam se svakog detalja, cak da je to bio neki mod sa imba kriptlordom i njegovim letecim bubicama, i oponasao si autobus Da,da...evo bas sada pokusavam da snimim svoj glas oponasajuci autobus. Nesto mi ne ide,pravo da ti kazem. Bolje cuti i prestani da me izazivas,jel postoji jos 3000 scenarija. Svi znaju za ovu pricu,zato sto znam koliko smo puta vristali kad cujemo "Nemoj Gajo" ( imam kontrolni sutra iz astro-fizike,i slicno)iz sobice. Mojne me bodes pa cmaru tim slinavim nosom. Ja sam izneo najblazi scenario moguc,kao odgovor,a postoji i jos masa boljih (kao onaj gde objasnjavas "zasto ti je faca mutava"). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 ko koga laze ovde? :) inace,obe varijante su extra Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 MORE MORE, GIEF US MORE!!!!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Da,da...evo bas sada pokusavam da snimim svoj glas oponasajuci autobus. Nesto mi ne ide,pravo da ti kazem. Bolje cuti i prestani da me izazivas,jel postoji jos 3000 scenarija. Svi znaju za ovu pricu,zato sto znam koliko smo puta vristali kad cujemo "Nemoj Gajo" ( imam kontrolni sutra iz astro-fizike,i slicno)iz sobice. Mojne me bodes pa cmaru tim slinavim nosom. Ja sam izneo najblazi scenario moguc,kao odgovor,a postoji i jos masa boljih (kao onaj gde objasnjavas "zasto ti je faca mutava"). baci josh neku, molim te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Neee...ja i zaba smo stari drugari,a i njegova keva mi jos nije vratila cizme...necu da se naljuti :) <3 ZABA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 ahahahha, daj zhabo ne kenjaj, i ja sam isao gaji po picu, samo sto mene nije nikad spustao toliko kao tebe, realno :D Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts