Aco Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Cu Eol trebali su SK kakaw eol sta vam je Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Znachi uopste nije bitno kako se ljudi zovu , vazno je samo to da je maxa ubedljivo najbolji igrach , i sledece godine ako nebude bio pozvan u repku morace da dodje do promene selektrora. :D Znaci koji si ti ludak <3 When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 maxo ti i ja smo dobri drugari, ubaci i mene :) krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 ajde bre sale ne chepi se... by: unka ;) Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 djubre pekarsko :D krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 svi ste vi pametni. @grave - nemoj da ti mi pricamo sta se nama sve izdesavalo kad smo isli na cetinje,pitaj heaven-a :D poz za sve iz cg <3 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
q.Grave Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 svi ste vi pametni. @grave - nemoj da ti mi pricamo sta se nama sve izdesavalo kad smo isli na cetinje,pitaj heaven-a :D poz za sve iz cg <3 Onda dolazimo do zakljucka da je Heaven kriv za sve. Ne moze biti slucajnost da je baksuz u dve price.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 slozio bih se sa tobom :D 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 i ja :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobanja Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Heaven je barem davao autograme meni i dovli... http://www.fnatic.com/profile/Lobanja http://www.sk-gaming.com/member/Lobanja http://www.complexityclan.com/index.php?fi...e&ID=131349 http://www.esl.eu/scg/player/2142362/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
< glorija > HeaveN Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 da da dobro ste culi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ali dovla koji je car,ne mozete da verujete :d <3 lobanja siso mala 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts