wipex maramice Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 jel igra neko ovo još uvek? ja sam se od skora (jbg) navukao i ovaj mi deluje najiskreniji od sva 3 pc nastavka evo jedan bugarski server na kome može da se đuska 217.9.224.64:28960 server je kao tdm only, ali admina nema već ko zna koliko pa smo skoro izvalili da se gametype može promeniti bez rcona (??) pa se sve češće pika i search&destroy. ping je ok (meni stabilno 50), društvo je iz kraja - bg, cro, mk, cze, pol najvise. nasih ima jako malo (tipa 5) i uglavnom su ili vezare ili sprejeri generalno na serveru nisu neki igrači (da jesu ne bi bili tu isto kao ni ja , ali se uglavnom oko 23-24 i kad se igra sd skupi bolja ekipa. serveri su krekovani (no cd key) i bez pb (ima često cheatera ali uglavnom se brzo kikuju, osim nekih patoloških slucajeva) evo i jedan krekovan rifle only 81.171.99.110:28960 pa ako je nekom do zezanja nek svrati. pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Znam dosta ljudi koji pikaju CoD2, ali keca vrlo slabo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Ja igram Cod 1 ali ne obracam paznju da li ima nasih il' ne....cisto za sebe malo da se ispucam...) Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
wipex maramice Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 evo jedan mađarski s&d sa punkbusterom, dobra ekipa i ponekad čudne mape (zzz-mohaa-omaha itd) 84.2.39.208:28962 i ocrana s&d (traži original) 84.200.252.210:28960 goku ako igraš na bugarima javi koji ti je nick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts