PRO-CAFE Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Jedan od najvecih turnira wc3 do sada,u dogovoru sa ljudima odlucio sam da napravin najveci tour posle wcg i eswl i to bas u beogradu. -Lokacija(Srbija):grad(Beograd) -Turnir u igri WarCraft Pravila: Igraju se grupe,pa losser winner.. kao na wcg-u. Nedozvoljavaju se bilo kakvi hackovi,niti hotkeys Na pocetku birate rasu sa njom igrate do kraja Nagrade 1 mesto 3000 eura + mis razer deathadder i sluske razer deathadeer 2 mesto 1500 eura + mis razer deathadder i sluske razer deathadeer 3 mesto 500 eura + mis razer deathadder i sluske razer deathadeer kontakt email pro-cafe@cafe.com cena prijave 5 eura Internet je napravljen pre 2 nedelje i jos nije otvoren svecano ce biti otvoren wc3 turnirom , - u internet cafeu ima 25 kompjutera : 8800 GTS , 240 GB , DQ6-P6 , E6450 , Monitori 20inch samsung LCD 206BW Misevi G7 Sluske Genius + vibracija tastatura razer sponsor firma codex i firma PCberza vec smo se dogovorili sa nekim wc3 igracima iz hrvatske , i docice najbolji igraci iz cele evrope Vise informacija uskoro i tacna adresa,datum slike interneta,iu narednih 3 dana .... HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 ako je sve ovo tacno, a nadam se da jeste, svaka cast, i samo napred 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRO-CAFE Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 (edited) Naravno da je tacno,hvala nadam se da ce da bude i dalje ovakvih projekata u srbiji. Nadam se da cese prijaviti poprilican broj igraca iz srbije,jer ulog nije velik 5 eura... Edited January 13, 2008 by PRO-CAFE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 U jebote,3000 evra :O najs,veri najs :) Samo napred,dobri su vam kompovi :P jedva cekam da vidim sliku ^^ (ako neko zajebava unapred da zna,nije ni malo smesno ;p) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Naravno da je tacno,hvala nadam se da ce da bude i dalje ovakvih projekata u srbiji. Nadam se da cese prijaviti poprilican broj igraca iz srbije,jer ulog nije velik 5 eura... super onda, samo napred, a bice domacih igracha sigurno puno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) Ja dolazim da gledam 100% ali da igram neznam ... jer ipak :D samo bacam 5 eura Ovakve se stvari trebaju podrzati. Edited January 13, 2008 by Lucien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) BRATE?! ako je ovo tachno gg no re vidimo se Grubby :) Edited January 13, 2008 by VoOdoO... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Posto lucien ima isti ip ko i ovaj sto pokrece topic, ovo ide pod bravu, zajebancije ostavite za neki drugi forum, idioti 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts