manager Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 ajmo polako... cash game / holdem play / medium / mendzhi1's HE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Aj ima još 4 mesta. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Seo sam . Hajde pozurite krecemo u 12:00 h . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 ili kad se napuni sto :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 + 2 . Ajmo ajmo jos malo pa nestalo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Slavno sam ispao u prvoj ruci :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 BLah, smor je kad mi ne radi chat... Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
defender223 Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) ZOMG ja sam difenz nemoj vise to da me pitas :) Ps. ahha kad sam se ulogovo na ovaj acc pisalo last login Jun 2003 PSS. Ljudi kako se menja signiture , ovo je od pre 5 godina totalno nerelevantno za danasnji svet :) Edited January 15, 2008 by defender223 Quote magic demige,unarmored ma ajde molim te.agility daje speed i armor.e da i W3pocinje da smara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 ja nikako da naletim na darka...ajd kad istrolujem rundu kachim se i ja da vidim ima li vas ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 ajde bre Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 blah ne vidim sto... smorchina :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 igramo se sutra. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 lepo bilo veceras, smao sto sam se iznervirao na pocetku, prva dva stola.. mnogo je neozbiljnosti bilo. al zato poslednji sto \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 kako je pochelo mislio sam da su neki mnogo neozbiljni al kad je doshao spils palo je uozbiljvanje pa je ta poslednja lichila na neshto :)) iako me dojaja smara ovo igranje u virtuelni novac moram da kazhem da je bilo zanimljivo poshto nisam sto godina igrao :] gg momci inache peja nema pojma! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Plodonosno veche... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 lepo bilo veceras, smao sto sam se iznervirao na pocetku, prva dva stola.. mnogo je neozbiljnosti bilo. al zato poslednji sto \o/ pa ti si bio jedan od tih neozbiljnih. meni se iskreno nije neshto ni igralo, doshao sam samo da snimim cilima za ubuduce:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 od cele cilimove igre ja sam samo snimio da je prvo prozivao ljude kako se shtekaju da bi posle trazhio manje blajndove i na kraju pocheo da pejstuje "svi chekaju monster" (dok je on sam ne cheka monster ali ni ne igra sa tresh rukama koje prate neke od nas poslednjih dana) sve u svemu ja ponovo odigrah 2 stola na brzaka, opet oldskul expresno ispadam, bilo zabavno tho =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 pa totalno je retardirano igrati sa blajnd 50 na cifru od 1000, pogotovo pod izgovorom da se brzhe zavrshi .. mislim nije ovo sc pa kao "ajde rashuj ga shta chekash" ako nemash vremena da igrash onda nemoj ni da pochinjesh. isto tako allin igranje u drugom deljenju sa prichom "moram da palim" smori igru ostalima .. mislim barem meni razbije tu iluziju ozbiljnost sa virtuelnim keshom. uvek mozhesh da izadjesh iz partije. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 da si u pravu jesi, ali dok se ne nadje nachin da imamo rising blinds radije cu igrati te 2 partije sa vecim blindsima ...naravno tos am ja koji ispadne rano pa onda pratim sta se deshava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 ne znam mozhemo da probamo turnir .. samo ne znam dal on mozhe da se kreira Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 sve to stoji, da su blindovi 25/50 veliki za 1k chipova, ali sta raditi kada ostanu cetiri coveka sa po 3k na blindove 5/10? vecnosti, pogotovo ako su neki chekeri u pitanju. rast blindova bi sve resilo, sto postoji u turniru, ali ne postoji turnir u play money, vec samo real... jedino da nadjemo neki drugi poker.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 postoji turnir u play money .. samo chini mi se da ne mozhesh da kreirash Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 znachi moramo samo da sachekamo da oni naprave neki official turnir u playmoney i dodjemo nas 10 do final tablea i onda cemo imati rastuce blindove? piece of cake! ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Ehh kada bihmogli da stavimo na play money rast blindova bilo bih ok . Inace bash je super kada igramo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts