Atelas Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Zanima me dal neko zna prodavnicu gde mogu kupiti stoni fudbal,dal neko ima mozda ili je imao stoni fudbal,dal dosadi itd... Prvo zelim da vidim "original" a tek posle da pogledam u novinama dal neko prodaje polovan,stvarno bi voleo da bude nov novcijat! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ja sam video u inter sportu tako nesto u novom merkatoru da prodaju ne znam tacno koliko je cena ali verovatno negde ima jeftinije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
someguy Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 vidjao sam u metrou da ima, ne secam se cene tachno, ali mislim da je bilo oko 6-7 hiljada dindzi, ne drzi me za rech mozda greshim. i bash je lep stochic, i igrachi su fino uradjeni. znachi nov novcijat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 JoooJ display name? dal me zezas? :D Ako kosta 7000dinara sutra idem da kupim! Znaci sutra idem do metroa pa cu vam reci dal ste bili upravu! :P Ako sam otisao i kosta 200 evra(koliko ja mislim) gotovi ste,u suprotnom stavljam slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 imas u mamutu, kosta 32 hiljade ali vrhunski je... ja i cimer smo se jedva suzdrzali da ga kupimo... ko nas jebe kad idemo u mamut istog dana kad smo dobili platu :))) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 Pa da,tako sam i mislio 32hiljade malo sutra =( Jel ima taj mamut sajt ili slicno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
someguy Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 hm, ajd bash javi obavezno koliko para je u metrou, mada mi se cini da nije bilo 200 evra, al ajd, mozda gresim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 stoni fudbal ti je u metrou 9.438.82din *za kucnu upotrebu *dimenzije (dxSxV) : 120x61x82cm *tezina stola :29kg Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 jos kad bi se neko iscimao da slika,bilo bi vrh.posto mi to deluje prejeftino.il bar nadjite na netu sliku nekog slicnog. salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Bolje juri po oglasima polovne stolove koji su se u fliperanama pikali za 150-200e , nego da kupis ta govanca od 100e. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 11, 2008 Author Report Share Posted January 11, 2008 Danas nisam mogao,ali sutra verovatno idem da vidim u metrou i mozda tom mamutu pa cu vam reci :P ne zelim da kupim govno od 6000dinara a nemam 250/300evra koliko sam cuo da kosta nov nov ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 nije neka sreca taj iz metroa. deluje kao nesto sto ce brzo da se raspadne, ali pogledaj pa proceni sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 (edited) Ortak to trazi dugo ima 300e na raspolaganju ako neko moze da javi :) Edited January 11, 2008 by Anta_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 stoni fudbal ti je u metrou 9.438.82din *za kucnu upotrebu *dimenzije (dxSxV) : 120x61x82cm *tezina stola :29kg je li taj sto od kartona ?:D to mora da je neko sranje cim tezi 29 kg :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ja sam bio totalno za stonofudbalsku akciju i skontao sam da je vise para nego sto sam hteo da dam,a nisam zeleo bezglave igrache :)) Sto za bilijar je imba,takodje preskup i nemam gde da ga stavim tako da sam za pikadovu digitalnu tablu,da imam igre tipa kriket i tako to. SEJNTE PRODAJ MI TVOJ PIKADO :))) U stvari,jel zna neko gde ima da se kupi pikado,znaci pozeljno je da ima vise igara,ne samo mrtvih 301. i da,jos jedan glas za sliku stonog fudbala. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 http://www.olimpsport.co.yu/stoni_fudbal.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 aj se nadjemo negde i opikamo neki mini rur turnir? http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 Ja sam za! Nek bude u Beogradu (ipak je to metropola nasa),neko ko zna kaze "taj i taj kafe je najbolji" i igramo,ne mora turnir,moze neko zezanje =p povedem i ortaka sa kojim igram 2vs2 da vam napravimo decu... ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) U stvari,jel zna neko gde ima da se kupi pikado,znaci pozeljno je da ima vise igara,ne samo mrtvih 301. Ima elek. pikado u snajperu,kod zelenjaka...E sad ne znam kolko kosta,al mislim da ima i druge igre pored 301 Edited January 13, 2008 by alfa_muzjak Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Bilo je na banjici, dusmani sklonise. Mislim da ima u staklencu, neka neko potvrdi. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
reba Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Ima u staklencu, tamo gde je i bilijar... Final - 25 May 2005 20:45 (local time) - Atatürk Olimpiyat Stadium - Istanbul MILAN 3-3 LIVERPOOL (Maldini 1', Crespo 39', 44') (Gerrard 54', Šmicer 56', Xabi Alonso 60') Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 ima u klubu "Cvecara" u Vojvode Dobrnjca 34 (nisam siguran za broj, ali tako nekako), kod kafane Hercegovina, ko ne zna gde je ulica, valjda zna gde je kafana :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 Bio u Roditju,u intersportu...13.900 jebeni stoni fudbal i to tako los da nemam komentar...a sto za stoni tenis samo 4000 dinara a sto je super,mada za stoni tenis ti treba il garaza il dvoriste a ja to nemam :p video sam i lep pikado,nisam se raspitivao kolko kosta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Je li nasao negde neko barem pristojan sto za kucnu varijantu, garlando tip ne onaj tornado ( zuto/crni, americki, sa tri golmana jer nema one povisene trouglove u uglovima) mada kapiram da ovih i nema kod nas....? Bas sam se jako nalozio, potrosio bih 200-250 jura, ali ne bih da me oderu negde samo jer je fensi, video sam na sajtu garlanda ali dzabe , moram ovde da nadjem...i da, kupio bih u nekoj radnji ili sl ne preko oglasa.... u sustini, naravno da ne umem da procenim , nisam strucnjak, ali gledam sliku stola, i tezinu otprilike :) ne oni od 20 kila i sl :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaboon Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Sto iz metroa je defakto krsh, i tu nema rasprave. E sad, ono shto mene interesuje, jeste koliko je izvodljivo, i pametno upustiti se u izradu jednog stola ? Jer, ono koliko sam ja uspeo da primetim tu nema neke preterane filozofije, i cenim da je izrada onakvog jednog stola(iz metroa) ne vishe od 2 soma dinara... Dakle, treba naci dimenzije i nacrt stola, a onda i nekog dobrog stolara i videti sa njim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts