cali Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 e jeste, u pravu ste. sad tek mi sarma reche da stanica nije tamo gde bi trebala. snimio sam sliku, mirorovao i ispada super. u svakom sluchaju je blok 45 koji gleda na shezdeset neke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 bah, moje poimanje perspektive je najblaze receno neuko, znam da je ono u cosku enjub ali mi bilo cudno da nije mogao da izbaci taj krov iz kadra ako je vec bio iznad njega... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 e jeste, u pravu ste. sad tek mi sarma reche da stanica nije tamo gde bi trebala. snimio sam sliku, mirorovao i ispada super. u svakom sluchaju je blok 45 koji gleda na shezdeset neke gledam onu sliku i mislim se: gde ja zivim jebo-te bog??? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Eno ga sarma na stanici u beloj jakni Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 nije to je popara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Eno ga sarma na stanici u beloj jakni jebes sliku na kojoj se ne vidi inferno... btw. ja sam obecao... a to znaci da od sutra postajem "nolifer"... ionako vam nedostaje tenk... :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 sad je i meni jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 cek cek cek to znachi da sarmulja pochinje da igra wow :S GDE NA KOM SERVERU KOJA FRAKCIJA HOCU JA AHAHA Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 aahahahaaahh!!! kako se svi skucavate! sreca pa ne radite u kontroli leta u jat-u "pravac 270... visina 300... levo, levoo... 35... DRUGO LEVO,DRUGO LEVO!!!! (kšššššššš, klik)" Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts