Aca~ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Nije lose + ima nas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 smorio sam se, vec sam umoran i spava mi se idem uskoro all in :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) shoole glupak, a najstariji :D cash game/holdem play/low/mendzhi1 sagnete mi se obojica imao sam odlicnu ruku, samo sto je rev imao odlicniju :(( edit: kada sam se vratio obojici sam vam video ledja :D Edited January 10, 2008 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 nije lose, iako sam ocekivao da ce biti smor. Baba nas sabila sve :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 odracu vas sledeci put:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 imam par predloga.. posto nije fer da ovi sto igraju u slobodno vreme i budzhe pare mogu refilovati koliko oce, dok mi, sa samo startnim parama i mogucnosti jednog dopunjavanja mozemo samo hvatati zjale.. znaci, samo jedan refil sto znaci ukupno 2000$! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 pa mozes ti novi nalog da napravis i to ti je novih 2000 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 poenta je u tome da svaki igrach ima isto love na pochetku i da kad je out da je out... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 upravo... mogli bi veceras od ponoci, recimo, da zauzmemo jedan sto :))) znaci, svako po iljadu chipova i kada rsne da ostane na stolu, bez mogucnosti refila.. ili mozda da ima pravo jednom da se dopuni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 realno to je glupost posto neko igra agresivnije, neko voli svaku ruku do kraja da odigra itd... glupo je uvoditi takva pravila a i realno ko uspe 2000 da izduva, nek se dopuni pa nek jos para daje drugarima xD Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 hehehe eyel malo je smeshno tvoje rezonovanje jer: ako neko igra mnogo (i zbog toga ima mogucnost vishe refilova) onda bi po nekom nepisanom pravilu trebao da je bolji igrach od ovih sto igraju malo (sem ako, jelte, nije fenomen koji sto vishe igra igra loshije) a ako je bolji igrach onda mu ne treba x puta veci chipstack da pobedi ljude koji igraju manje od njega... pogotovo sto cenim da ako se pochinje sa 1000$ da je pochetak nesto tipa 5-10, tj da ima i da bude... a ne 100-200 da je za par ruku sve gotovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 realno to je glupost posto neko igra agresivnije, neko voli svaku ruku do kraja da odigra itd... glupo je uvoditi takva pravila a i realno ko uspe 2000 da izduva, nek se dopuni pa nek jos para daje drugarima xD apsolutno nije glupo da ti je to 2 soma evra pitao bih te da li bi npr. isao na blef ili tako neke fore moras da uvek budes svestan rizika Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 5-10 su blindovi i ne rastu. aj da probamo bez refila pa ako bude mnogo kratko onda cemo se dogovoriti vec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 hehehe eyel malo je smeshno tvoje rezonovanje jer: ako neko igra mnogo (i zbog toga ima mogucnost vishe refilova) onda bi po nekom nepisanom pravilu trebao da je bolji igrach od ovih sto igraju malo (sem ako, jelte, nije fenomen koji sto vishe igra igra loshije) a ako je bolji igrach onda mu ne treba x puta veci chipstack da pobedi ljude koji igraju manje od njega... pogotovo sto cenim da ako se pochinje sa 1000$ da je pochetak nesto tipa 5-10, tj da ima i da bude... a ne 100-200 da je za par ruku sve gotovo... pa jeste ako tako posmatras, ali ako neko igra agresivno ruke i gubi po 1000 ali igra za jako velik dobitak, pa izgubi 1000, pa opet 1000 ali posle ga krenu 2-3 ruke i nadoknadi ceo minus onda nije. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Realno, odrao sam vas sinoc :) Uzeo jedan refill, al sad imam 8k (samo od RURovaca :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 pa jeste ako tako posmatras, ali ako neko igra agresivno ruke i gubi po 1000 ali igra za jako velik dobitak, pa izgubi 1000, pa opet 1000 ali posle ga krenu 2-3 ruke i nadoknadi ceo minus onda nije. ne. ako osoba koja je kvalitetan igrach ima vishe chipova od konkurencije to je nefer prednost. tachka. chak i da su svi igrachi istog kvaliteta dati nekom vishe chipva je nefer u nekom drugarskom latenight akcijanu a sto se tiche teoretisanja koje ja volem: ako je osoba budala onda mu ni 8x vishe chipova nece pomoci istina, mozhe imati sretje kratkorochno, ali dugorochno ce puci i agresivno se igra kad imash sa chim agresivno da igrash, a ne da se kockash sa bredju kartama ko oce da pogleda svaki flop sa bredju hole kartama treba da plati i snosi posledice takvih odluka it bildz kerektr! ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 kole, aj da se organizujemo negde pa da ti, kruko, margi i ja jedno veche onako odmerimo sa pravim chipovima... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 cile diler/krupije, to smos e vec dogovorili:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 U pravu ste sto se tice chipova i refilovanja, ja sam za da nema refila, znaci puknes 1000 i ispadas sa stola, kao na turnirima. Mislim da ce onda biti zanimljivije, jer ce se onda igrati opreznije. Ili ako bude prekratko onda da dozvolimo po jedan refill, ali onda to neko mora da prati, da ja recimo ne bi slucajno 2 puta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ajd smislitjemo nesto...al onda tjile mora da se nashminka i stavi dugu plavu periku...navikao sam na zhenske dealere iz ovih tv poker akcija ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 sve za tebe konane :* Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 pa jeste ako tako posmatras, ali ako neko igra agresivno ruke i gubi po 1000 ali igra za jako velik dobitak, pa izgubi 1000, pa opet 1000 ali posle ga krenu 2-3 ruke i nadoknadi ceo minus onda nije. da da,tako to ide u kocki :)) Nije majka klela Muju sto se kocko,nego sto se vadio. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 pravi li neko stol vecheras, u koje doba, kako se upada i sve to tako redom? =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) evo za 5 min upadajte... editujem cim napravim sto CASH GAME / HOLDEM PLAY / LOW / MENDZHI1 kada napunimo sto, krecemo, do tada, svi sit out :) AJMO AJMO, 4/10 jos 6 slotova :))) pozurite, krecemo svi u isto vreme... Edited January 10, 2008 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 prvi sto sam pokorio, dok se drugi jos igra, izbacio me eyel i to na kakav nacin! sve vreme raise igra, i na riveru se ispostavlja da ima dva para dok sam ja ubedjen da sam najjaca ruka sa parom kraljeva. i sada, najlogicnije je da eyel ide raise sa dva para, medjutim, on ide check i tu sam bio ubedjen da imam bolju ruku od njega, idem all in... kad ono, medjutim! :) sve u svemu super zabava, odlicna stvar sto je dozvoljeno samo 1000$ mnogo se ozbiljnije igra.. kontam da je jos bolje sa real money, tacnije irl sa ljudima oci u oci ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts