mohican Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 svako dobije ono sto je zasluzio. neko bi to mozda nazvao karmom. Ja bi to nazvao karom jel ipak svako zasluzhuje karu! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Mohi taman da zaspim i ti me razbudish ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 razbudi te pomen kare ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Ne pitaj,traume iz detinjstva Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 zohari i shtakori su dva najizraza ikad pokupljenih iz klinackih dana u igraonici. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Ne pitaj,traume iz detinjstva sad je jasnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 DRAGO MI JE DA SE RAZUMEMO!1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 A mene nije ni zavrednovao odgovora ... seronja. Ima da ti dodjem u Amicu na jednu od onih jedi-koliko-mozes akcija da umres radeci znas !!!!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Ono "zbogom zhohari" to je iz pesme Zabranjenog Pushenja , jel da ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 A mene nije ni zavrednovao odgovora ... seronja. Ima da ti dodjem u Amicu na jednu od onih jedi-koliko-mozes akcija da umres radeci znas !!!!! Huh, za shta sam preskochio da ti dam odgovorim? A inache, ne radim ja ko konobar tamo lol - vetj menadzment, tako samo mi kaplju pare ako dodjesh na all u can eat XD a koktele pravim sad ponekad za svoju dushu kad okupim ekipu...tako ako osh da se ubijem od posla - bani na te koktele xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 eh, shto meni ne kaplju pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 nego, jel guta ta riba? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=EeyDppjAxPI Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 /tipo na neki nacin i poenta je da ne skotaju sta to znaci. bar ne odmah. svaki neuspeh u tom smislu ja gledam ovako "dobro, riba si... zvaces me za pet godina i cuces pesmu kako ti zvoni "sama bez ljubavi" more kush stakore!" goes around comes around Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 Elem stvar je dosta izkristalisan dobrim delom zbog ljudi na RUR koji su dali produktivne odgovore, dobrim delom shto sam izracionalisao celu situaciju na "moglo je da mi se desi i ono shto je bilo krashu sa svadbom" (ili kako vetj tachno ide pricha). Mada nije samo RUR imao udeo, al nemogu nikako da kazhem da nije pomogao zapravo. Suma sumarum je da tje vechno ostati tu sa svojim velikim tragom tj ozhiljkom u mom zhivotu i temljno promenom nekih stavova i principa (teshko egocentrichnih, tako u sushtuni bitju samo "gori"), al sam zavrshio sa svojim emo momentom tj uspeo sam nekako da se izracionalishem i gledam dalje. Mada prisutni su mi josh uvek neki zabod momenti. Tj sve u svemu pomirio sam se sa chinjenicom i da prosto moram da nauchim da zhivim sa svim ovim shto se desilo - jer nema vajde da pokushavam da odjebem sve. Sad samo da se izvuchem iz minusa kolko sam se unishtavao i bahatio zadnjih par dana :/ Al dobro, vazhno da je sad kolko tolko stabilna situacija... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Huh, za shta sam preskochio da ti dam odgovorim? A inache, ne radim ja ko konobar tamo lol - vetj menadzment, tako samo mi kaplju pare ako dodjesh na all u can eat XD a koktele pravim sad ponekad za svoju dushu kad okupim ekipu...tako ako osh da se ubijem od posla - bani na te koktele xD Jesam rekao da je reklama !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 Jesam rekao da je reklama !? Lol, reko sam da nisu na redovnoj bazi i od koktela skoro gubim pare nego shto dobijam jer ih pravim za svoje drushtvo...al dobro kapiram fazon - samo ono, malo je izfuran... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 (edited) Mene nakon ovog finisa ceo topic potseca na onaj vic-topic gde lik pita za savet sta da radi, onda opisuje kako je sumnjao da ga riba vara .... da bi na kraju rekao da je izgrebao farbu na kolima :) moram da ga nadjem, ako nadjem editovacu :D Edited January 7, 2008 by Bjeli. Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 (edited) dreadlord kao shto sam ti i rekao prijatelju. tesko da ces ikada zaboraviti, sigurno nikada nece da boli, jedino shto ce se desiti je da ces svakim danom sve jace podnositi sve to i na kraju ces nauciti da zivis sa bolom. pa me cimni ovih dana idemo vatamo neke ribe dok sam u Srbiji :D povedemo i longlija :) Edited January 7, 2008 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 nije ta riba nista spec, vec ga je ispalila, cini mi se da je to fora.. tj. da je sujeta odradila svoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 samo jedno pitanje .. da nije dotichna osoba ona chije su slike kachene i ovde izmedju ostalog (a bila je i diskusija), a nema na netu gde da ne naletish na nju (tj njene slike) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 maude, budi human i podeli koja je to riba (pa cak i ako se ne prica o njoj ovde).. tj. njene slike npr. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Da mislim da slika govori 1000 reci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 samo jedno pitanje .. da nije dotichna osoba ona chije su slike kachene i ovde izmedju ostalog (a bila je i diskusija), a nema na netu gde da ne naletish na nju (tj njene slike) ? pa ne verujem, posto je decko sve vreme u fazonu kako mu je to prva koja nije napucana i isfolirana vec je normalna ili sta vec :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 (edited) Mene nakon ovog finisa ceo topic potseca na onaj vic-topic gde lik pita za savet sta da radi, onda opisuje kako je sumnjao da ga riba vara .... da bi na kraju rekao da je izgrebao farbu na kolima :) moram da ga nadjem, ako nadjem editovacu :D Nije bash tako, dosta je RUR imao uticaj na poboljshanje cele situacije...usvs izlishno je vishe prichati o njoj a i ne zhelim - tako mozhe da padne lock lagano XD Edited January 7, 2008 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts