Jump to content

Srpski Fudbal

Formica

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hmm rnic ume da se gadno utripuje ponekad, a ponekad odigra mnogo dobro, ali takvog igraca ne bi za reprezentaciju...

ilic i kezman isto, nek im makar pruzi sansu..

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

rnica neko gura, lik je rupa od igraca

sto se tice kezmana, meni od ide na kurac sa svojim 'ja kao prva zvezda tima' izjavama , al nije bas da mozemo da biramo

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

tuzan je djukic dojaja

rnic..pa njega ni navijaci partizana ne gotive..covek ne zna nista..i na beku i na stoperu je rupa,samo je ponekad jak..a on je uzeo mesto Milanu Stepanovu koji igra za PORTO..znaci toliko o pravednom biranju igraca..babovic? smeh..mnogo bolje resenje ilic..ali cale ga gura jebiga..

i kako se taj despotovic tako brzo ispilio i odma da igra za repku..slazem se da je pantelic dno, ali ovog lika ni ne znamo igrao je za voshu..neverujem da je taj nivo..

za koromana nema objasnjenja..ako je vec zavao tolke debile i neproverene igrace mogo je i njega..mogo je i milijasha usporenog opusteno da zove u ovakvu ekipu

p.s. sad sam tek vido..golmanski par? sta je sa avramovim? i bolji je kao radisa nego stojke..ma daaaaaaaj

p.s.2 jedino sto je dobro je sto nije zvao kezmana..taj bi samo srao i trco ko muva bez glave..

Edited by GibanicA

Cim sam procitao da je Kahrimana umesto Stojkovica pozvao smrklo mi se pred ocima...uzas jbt.Ah dobro,odbrana nam je ok donekle,SEM JEBENOG RNICA OLOLO,sredina terena najjaci deo tima...Kuzmanovic i Jankovic moraju da igraju u prvom timu zajedno bre.Napad je lolo,doslo je do toga da ce morati Kezmana da vadi iz naftalina,majko mila.I ako je vec sutnuo sve matorce mogao je i Dragutinovica pa da onda prica da nema mesta za matorce u reprezentaciji.

Ps.Uvek postoji sansa da Kacar poludi i u repki pa da ga stave za napadaca [:D]

JAO JAO eee...pa nema Baste ! aleeeeeeeeee :)))

e a gde je Kolarov?:(

Edited by Hell

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

jebote koja sam nubara,stvarno sam procitao ovlash

i dalje nema Ilica

za golmane me boli kara realno,branice Stojke kasnije,a Kahriman treba da se forsira

Lukovica i Kolarova i dalje nema,a kao zove te neke mladje igrache

Despotovic je ok igrach,i da je ostao u Vojvodini,treba ga zvati sto da ne,ovako otisao u Rapid i ne vidim ga u nekoj daljoj buducnosti

Dragutinovic igra fudbal karijere i treba ga zvati,ali opet ovako dugorochno gledano slazem se da uzima mesto Kolarovu i Lukovicu

e da,nema Stepanova,a ima Rnica,mislim daj

smesan je Djuka za sad,videcemo dalje.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

treba mu dati sansu, neka opravda spisak na sledecoj tekmi.

po meni, ok je sto je izostavio stojkovica, jednostavno NE MOZE covek da ne brani za klub a da bude prvi golman reprezentacije. svaka cast na tome.

rnic, ne verujem da ce igrati, tu je samo da se cuje za njega, posto mu vec polako dolazi vreme za odlazak, tacnije, za prelazak u inostranstvo.

cudi me sto nema saleta ilica, mislim, zvao je babovica, verujem da je najvise zbog toga sto ga je trenirao i u mladoj, pa zna da ima nesto, sta? videcemo ..

cudi me isto tako da nije zvao kezmana, ocekivao sam da ce prvi sledeci selektor prvo njega pozvati, ali, mozda i zbog povrede zbog koje nije igrao par meseci, al se vratio golom u kupu..

ako neko mozda zna nesto vise o ovome, zar nisu Vidic i Kezman u svadji od ono SP 2006 i od onog treninga kada je Kezman uklizao Vidicu i zbog toga je Vidic propustio celo SP?

pa od tada, selektor mora da bira, jedan ili drugi?

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

ne radi se bre o tome koja ce zamena da bude Rnic,poenta je da ima Stepanov koji mora biti pozvan

Stojke brani u Sportingu,mendzhi nubaro,to sto nije branio u ls je administrativna greska sportinga bila posto su ga zbog neke radne dozvole valjda jebali na sve strane.

A ja sam isto to rekao jos davno,da je konflikt Vidic-Kezman u pitanju kod pozivanja ovog drugog,ali ko zna...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Dobro ljudi dajte malo se iskulirajte :). Nismo josh nishta ni videli odma smo poceli da prozivamo, ako budu loshi rezultati za 5 utakmica onda cemo lako da ga razapnemo na trgu, to barem srbima nikad nije bio problem :).

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

napad nam je katastrofa jovanovic promasaj srpskog fudbala bez kezmana nista...

zanima me de je vukic u svemu tome????

a igrac koji bi ne trebao nego morao da igra za reprezentaciju je sasha ilic!!! s njim sredina terena bi bila dosta jaca

za rnica svi znamo da je rupa...

i samo da dodam ZIGIC kvari igru srpske reprezentacije!!!!!

bez zigica nasa reprezentacija bi igrala za 60% bolje posto nebi bilo bunarski lopti i igrali bi fudbal kakav smo nekad imali...

sve u svemu kad promenimo celu upravu mozemo da ocekujemo nesto od reprezentacije ovako uvek ce igrati igraci koji nezasluzuju mesto u timu...

potreban shalter za rad na devojci!!

vukic nije pozvan zato sto ne igra vec 3 godine.

sale, iako i ja sam tvrdim da mora da igra za repku, posto nemamo klasicnog pleja, isto tako nije pozvan zato sto bleji na tribinama u salzburgu.

izvini molim te, a ko bi to davao golove da nema zigica? i da ne igramo, kao sto ti kaze, 'bunar fudbal' ?? mada se ni sa tim ne slazem, bunarenje krece tek u drugom, pri nekom 0-0 rezultatu.

zigic iako je dvometras jako dobro igra i na zemlji, ume da iznenadi, sa onim munitisom u rasingu je srafio sve timove u primeri... inace sta se desava sa zigicem jel odigrao i jedan mec posle onog meca u kupu ?

onaj jovanovic, ne znam, na debiu je dao gol i od tad nevidljiv...

inace ta prica kezman/vidic, to bi verovatno do sada procurelo i vec bi pisali kurir/sport/zurnal itd :)

gledao sam skoro neke tekme na citiy-u (pfc kanal) tipa vs njukastla reala portoa itd, gde bukvalno svaka lopta ide preko saleta, a deli ih veoma dobro, mislim da je greska sto ga nije zvao djukic..

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

pa vrteli bi oni vishe da imaju shta [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

bez zigica nasa reprezentacija bi igrala za 60% bolje posto nebi bilo bunarski lopti i igrali bi fudbal kakav smo nekad imali...

ahahaha...

posto smo dok se nije ziga pojavio igrali atomski fudbal..predivni tacni kratki pasovi, brza, tecna igra po zemlji..citava evropa nam je zavidila.arsen je svoju filozofiju igre zasnovao na drevnom srpskom fudbalu..

daj bre, da nam nije zige ne znam ko bi dao go ili bio iole koristan u napadu..

covek samo malo da se ustali ili predje u englesku ima da sipa golove