domiNus Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 nisam citao vas, ali po meni ima buducnosti, samo kada se unisti ova fudbalska mafija, na celu sa gosp. Terzicem na celu. mnogo mladih igraca, talentovanih, koji imaju buducnost.. i sve ih je vise, to samo govori da ima vremena za nas mada, trenutno stanje, pih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 hmm rnic ume da se gadno utripuje ponekad, a ponekad odigra mnogo dobro, ali takvog igraca ne bi za reprezentaciju... ilic i kezman isto, nek im makar pruzi sansu.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 rnica neko gura, lik je rupa od igraca sto se tice kezmana, meni od ide na kurac sa svojim 'ja kao prva zvezda tima' izjavama , al nije bas da mozemo da biramo Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 ejjj breee Rnic jebote zasto zivote zasto a dobro,u stvari siri je spisak ispasce sa njega Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) tuzan je djukic dojaja rnic..pa njega ni navijaci partizana ne gotive..covek ne zna nista..i na beku i na stoperu je rupa,samo je ponekad jak..a on je uzeo mesto Milanu Stepanovu koji igra za PORTO..znaci toliko o pravednom biranju igraca..babovic? smeh..mnogo bolje resenje ilic..ali cale ga gura jebiga.. i kako se taj despotovic tako brzo ispilio i odma da igra za repku..slazem se da je pantelic dno, ali ovog lika ni ne znamo igrao je za voshu..neverujem da je taj nivo.. za koromana nema objasnjenja..ako je vec zavao tolke debile i neproverene igrace mogo je i njega..mogo je i milijasha usporenog opusteno da zove u ovakvu ekipu p.s. sad sam tek vido..golmanski par? sta je sa avramovim? i bolji je kao radisa nego stojke..ma daaaaaaaj p.s.2 jedino sto je dobro je sto nije zvao kezmana..taj bi samo srao i trco ko muva bez glave.. Edited January 18, 2008 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) Cim sam procitao da je Kahrimana umesto Stojkovica pozvao smrklo mi se pred ocima...uzas jbt.Ah dobro,odbrana nam je ok donekle,SEM JEBENOG RNICA OLOLO,sredina terena najjaci deo tima...Kuzmanovic i Jankovic moraju da igraju u prvom timu zajedno bre.Napad je lolo,doslo je do toga da ce morati Kezmana da vadi iz naftalina,majko mila.I ako je vec sutnuo sve matorce mogao je i Dragutinovica pa da onda prica da nema mesta za matorce u reprezentaciji. Ps.Uvek postoji sansa da Kacar poludi i u repki pa da ga stave za napadaca JAO JAO eee...pa nema Baste ! aleeeeeeeeee :))) e a gde je Kolarov?:( Edited January 18, 2008 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Sta mislite jel ovo Terzin tim ili Djukin? Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 jebote koja sam nubara,stvarno sam procitao ovlash i dalje nema Ilica za golmane me boli kara realno,branice Stojke kasnije,a Kahriman treba da se forsira Lukovica i Kolarova i dalje nema,a kao zove te neke mladje igrache Despotovic je ok igrach,i da je ostao u Vojvodini,treba ga zvati sto da ne,ovako otisao u Rapid i ne vidim ga u nekoj daljoj buducnosti Dragutinovic igra fudbal karijere i treba ga zvati,ali opet ovako dugorochno gledano slazem se da uzima mesto Kolarovu i Lukovicu e da,nema Stepanova,a ima Rnica,mislim daj smesan je Djuka za sad,videcemo dalje. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 jaoj kakav bog.. krivo mi je shto ne igra stepanov i shto igra rnic, al znachi popushio bi mu kurac za ovu odluku shto je izbacio raspalog pantelica. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Ma ajde koji vam je, raspravljate zbog rnica koji je peta zamena u odbrani, pa dajte ko da ce on igrati nesto... Mislim da je spisak manje vise dobar, jedino je mozda kezmana mogao ubaciti jer su bili stvarno dobar tandem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 treba mu dati sansu, neka opravda spisak na sledecoj tekmi. po meni, ok je sto je izostavio stojkovica, jednostavno NE MOZE covek da ne brani za klub a da bude prvi golman reprezentacije. svaka cast na tome. rnic, ne verujem da ce igrati, tu je samo da se cuje za njega, posto mu vec polako dolazi vreme za odlazak, tacnije, za prelazak u inostranstvo. cudi me sto nema saleta ilica, mislim, zvao je babovica, verujem da je najvise zbog toga sto ga je trenirao i u mladoj, pa zna da ima nesto, sta? videcemo .. cudi me isto tako da nije zvao kezmana, ocekivao sam da ce prvi sledeci selektor prvo njega pozvati, ali, mozda i zbog povrede zbog koje nije igrao par meseci, al se vratio golom u kupu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 (edited) ako neko mozda zna nesto vise o ovome, zar nisu Vidic i Kezman u svadji od ono SP 2006 i od onog treninga kada je Kezman uklizao Vidicu i zbog toga je Vidic propustio celo SP? pa od tada, selektor mora da bira, jedan ili drugi? Edited January 19, 2008 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 ne radi se bre o tome koja ce zamena da bude Rnic,poenta je da ima Stepanov koji mora biti pozvan Stojke brani u Sportingu,mendzhi nubaro,to sto nije branio u ls je administrativna greska sportinga bila posto su ga zbog neke radne dozvole valjda jebali na sve strane. A ja sam isto to rekao jos davno,da je konflikt Vidic-Kezman u pitanju kod pozivanja ovog drugog,ali ko zna... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 (edited) grujsone, preleti malo netom, sansu je dobio sada, proslo kolo, posto se 'prvi' golman povredio, pa su primorani da biraju izmedju njega i nekog omladinca koji nije ni branio za iste.. edt: mislim, ovo sam znao i bez trazenja, to tebi savetujem ;p Edited January 19, 2008 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Dobro ljudi dajte malo se iskulirajte :). Nismo josh nishta ni videli odma smo poceli da prozivamo, ako budu loshi rezultati za 5 utakmica onda cemo lako da ga razapnemo na trgu, to barem srbima nikad nije bio problem :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 ma brate nije u tome stvar, nadali smo se svi valjda da ce se stvari makar malo promeniti..a ono isto govno drugo pakovanje.. tek sam malopre primetio z tosica..`kvisko` mora da se proda i njegov menadzer je u ofanzivi sa terzom..prica kao za trisovica..kazna Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 napad nam je katastrofa jovanovic promasaj srpskog fudbala bez kezmana nista... zanima me de je vukic u svemu tome???? a igrac koji bi ne trebao nego morao da igra za reprezentaciju je sasha ilic!!! s njim sredina terena bi bila dosta jaca za rnica svi znamo da je rupa... i samo da dodam ZIGIC kvari igru srpske reprezentacije!!!!! bez zigica nasa reprezentacija bi igrala za 60% bolje posto nebi bilo bunarski lopti i igrali bi fudbal kakav smo nekad imali... sve u svemu kad promenimo celu upravu mozemo da ocekujemo nesto od reprezentacije ovako uvek ce igrati igraci koji nezasluzuju mesto u timu... Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 vukic nije pozvan zato sto ne igra vec 3 godine. sale, iako i ja sam tvrdim da mora da igra za repku, posto nemamo klasicnog pleja, isto tako nije pozvan zato sto bleji na tribinama u salzburgu. izvini molim te, a ko bi to davao golove da nema zigica? i da ne igramo, kao sto ti kaze, 'bunar fudbal' ?? mada se ni sa tim ne slazem, bunarenje krece tek u drugom, pri nekom 0-0 rezultatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 zigic iako je dvometras jako dobro igra i na zemlji, ume da iznenadi, sa onim munitisom u rasingu je srafio sve timove u primeri... inace sta se desava sa zigicem jel odigrao i jedan mec posle onog meca u kupu ? onaj jovanovic, ne znam, na debiu je dao gol i od tad nevidljiv... inace ta prica kezman/vidic, to bi verovatno do sada procurelo i vec bi pisali kurir/sport/zurnal itd :) gledao sam skoro neke tekme na citiy-u (pfc kanal) tipa vs njukastla reala portoa itd, gde bukvalno svaka lopta ide preko saleta, a deli ih veoma dobro, mislim da je greska sto ga nije zvao djukic.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Ziga je posle toga odigrao i dve tekme u primeri na prvoj je dao gol, a na drugoj dobio crveni. A taj city vrti tekme iz LS, 2 derbija i onu protiv Groningema :) Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 pa vrteli bi oni vishe da imaju shta Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 ^ nisam ja hteo nista da kazem :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 u hpo bas si objektivan :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 bez zigica nasa reprezentacija bi igrala za 60% bolje posto nebi bilo bunarski lopti i igrali bi fudbal kakav smo nekad imali... ahahaha... posto smo dok se nije ziga pojavio igrali atomski fudbal..predivni tacni kratki pasovi, brza, tecna igra po zemlji..citava evropa nam je zavidila.arsen je svoju filozofiju igre zasnovao na drevnom srpskom fudbalu.. daj bre, da nam nije zige ne znam ko bi dao go ili bio iole koristan u napadu.. covek samo malo da se ustali ili predje u englesku ima da sipa golove Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Slusao sam Djukica na SOS-u i stvarno je pametno zborio. Ako ce biti tako kao sto on kaze bice dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts