Daniloc Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) Pozdrav, Iskopao sam negde kuci Diablo II, imam install, play i cinematics disk. Instalirao sam, ali ne mogu da pokrenem igru, uvek mi govori "da proverim jel ubacen disk". Naravno crack na cd-u nema. Jel postoji neko resenje da pokrenem igru? Sta mi je jos potrebno da bih je igrao OnLine, naravno ako se jos uvek igra. Neki patch, crack? Unapred zahvalan na odgovorima. Edited January 1, 2008 by Daniloc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 www.megagames.com -> gmae fixes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniloc Posted January 1, 2008 Author Report Share Posted January 1, 2008 Nasao sam tu par patcheva ali nista nisam uspeo da uradim, instalirao sam ih ali i dalje trazi da "ubacim disk". Ima li neko nesto konkretno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Probaj sa ovim loaderom, on bi morao da radi nezavisno od verzije: http://xaocphoto.com/voodoo/D2Loader-1.11b.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Ako zelis da igras online kupi original, 599 din + expanzija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 ne razumem ko ide na megagames pored gejmkopiwrlda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Nema fajlova za određene igre na GCW-u... Warcraft, Diablo, Starcraft itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 ja mora da sam corav posto upravo i gledam u linkove :) secam se vremena kada je megagejms bio u rangu gcw-a ali ga je vreme pregazilo pa je gcw i mnogo obimniji i mnogo vise azuran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) Onda smo obojica ćoravi, pošto ja vidim da za Diablo 2 piše "No-CD & Fixed Executables/Images for this game are not available @ GameCopyWorld" ;) a za Starcraft i War3 su izgleda tek od skora ubacili, znam da do pre pola godine je isto pisalo za njih ko i za Diablo, a sad za SC ima teko za verzije 1.14+, odnosno 1.20+ za War3. Megagames je outdated ali svejedno mogu da se iskopaju neki rare EXE-ovi. Ima još i gf.wiretarget.com. Znam da sam se svojevremeno ubio tražeći 1.0.7.4 za Arcanum, svuda neke čačkane verzije sa uklonjenim level capom, a ja se nameračio da igram nemenjano izdanje :) i na kraju dobijem proper EXE od nekog Hrvata sa Fileforumsa, odakle mu - Bog zna :) Edited January 4, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 kakve su ovo uzbudljive priche, u fazonu kao neki logorash za vreme ww2 u nemackoj cuvao svoj sat koji mu je pradeda poklonio u bulji (aka rektalna avantura) i onda je on taj sat chuvao 2 godine i na kraju ga poklonio svojoj najvecoj ljubavi or something koj ga je izlozio u nekom muzeju u londonu.... .....checking wiretarget Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts