nenadaj Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Znam da za igraonice treba licencirani CS. Ali me interesuje ukoliko imam klub koji nije profitabilna organizacija i u kome ne bih koristio kanter za ostvarivanje profita vec da clanovi kluba mogu da ga igraju i na internet serverima, da li i u tom slucaju moram imati licencirani kanter ili mogu da nabavim originalni primerak kantera iz maloprodaje koji je namenjen za licnu i ne komercijalnu upotrebu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Zanimljivo pitanje. Mislim da se neprofitna organizacija i dalje vodi kao pravno lice, i da ti treba cybercafe, ali je moguce da gresim. Najbolje je da pitas Compland. Opet, sa druge strane, ako je to organizacija kojoj nema pristup niko sem tebe i jos tvojih par ljudi, onda nema ni ko da te proverava, da tako kazhem. Ali ako dolaze ljudi sa strane, makar to bilo i besplatno, deluje da je logicno da moras da uzmes cybercafe jer na taj nacin ipak promovises sebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Sto se tice CS1.6 igre, mozes imati NonSteam varijantu za LAN igranje, to nije zabranjeno, a sa time mozes da igras na nasim serverima online i niko te nista ne pita (a to sto si neprofitan ove ne interesuje) Proverweno u KGB igraoni (koji pored toga ima i steam paket) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts