iguana Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Razlika je sto su manje sanse da ti se u boljim kolima pri vecoj brzini desi nesreca, a kad se sama nesreca desi malo toga se razlikuje ... u kolima novijeg datuma lim nije nista chvrshtji nego na jugu tako da je jako mala prednost istih u odnosu na neka krsh kola, a najveci udeo u prezivljavanju ima sreca. ne preteruj i ne banalizuj mohi. Za razliku od novijih stranih kola koja prolaze euro ncap test, Kod juga su zone guzvanja lima i cele karoserije - tvoja kolena It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 ne preteruj i ne banalizuj mohi. Za razliku od novijih stranih kola koja prolaze euro ncap test, Kod juga su zone guzvanja lima i cele karoserije - tvoja kolena Da si procitao sve sto sam napisao video bi da se ti crashtest kurci rade na tipa 60km/h, a mrtvaku ne trebaju kolena. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 ne lupaj mohi, kako da ga sahrane bez kolena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 [debilian]ne lupaj mohi, nisi napisao da ti popusim karu[/debilian] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 [debilian]ne lupaj mohi, nisi napisao da ti popusim karu[/debilian] Jel to nesto kao trilian? Al za debile? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 izgleda da je proslo praznicno raspolozenje... svi upali u neki frenzy lol smor je tako :\ //edit @ lag jbg, procitao si me. steta sto nisi to napisao u nekom CAPSLOCK FAZONU OLOLOLO. mozda bi i napisao da se shali ALI SE NE SHALI OLOLO IT IS TRUE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Jel to nesto kao trilian? Al za debile? Mozda je mislio "debiliano", ono kao Italiano :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 moze i tako... ali procitajte sta mu pise ispod avatara... na to sam ciljao.. bah Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 zajebao me je za sve pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 maro izvini ikad sto sam te hejtovao, nisam znao da postoji ovaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 maro izvini ikad sto sam te hejtovao, nisam znao da postoji ovaj Fino,fino :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Hejt-o-mania? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Dok Ivan_ nije tu, Rurovci kolo vode :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Ivan - ne Ivan, klejbezable su došle u onaj stadijum kad ih treba zatvoriti na nedelju dana, da se ljudi malo olade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 mozda bi i napisao da se shali ALI SE NE SHALI OLOLO IT IS TRUE ah da.. grujica padawan elem, slazem se sa voodoo-om (sta ti je metalijanerska solidarnost...) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts