Jump to content

poginuse ukucani

Recommended Posts

prihvatam da jedino moze da bude nejasno sto sam ja takav namcor i sto sam suvise osetljiv te ne dam nikom da me napada ali za sve ostalo eno ti tvoj quotovani post :)

izgleda da ipak nisi toliki namcor [:)]

inace, taj quotovani post nije poceo nikakvu raspravu, niti svadju, koliko se ja secam. to "go screw yourself x)" tada, koliko sam ja shvatio, nije shvaceno kao prozivka/nesto slicno.

inace, prozivanje na politickoj osnovi nije nesto sto ja pocinjem. nikada. samo uzvracam.

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sta da radim kad sam namcor :) ja ni osobama koje znam ne kazem da se jebu a ne nepoznatima... samo sa mohijem koliko sam rasprava imao, dijametralno smo suprotnih misljenja skoro svaki put, znam ga u rl, znam da mogu samo da legnem preko njega i da nece moci da dise :P i pored toga ga nikada nisam uvredio na bilo koji nacin. kao ni ramija i mnoge druge :) zato ja znam zasto sta kazem, jer znam da ne napusavam prvi :)

Eh sad ... ako sam izdrzhao kjotove zagrljaje izdrzhatju i da ti legnes preko mene, ali pitanje je shta se krije iza te zhelje da legnesh preko mene!

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

izgleda da ipak nisi toliki namcor [:)]

inace, taj quotovani post nije poceo nikakvu raspravu, niti svadju, koliko se ja secam. to "go screw yourself x)" tada, koliko sam ja shvatio, nije shvaceno kao prozivka/nesto slicno.

inace, prozivanje na politickoj osnovi nije nesto sto ja pocinjem. nikada. samo uzvracam.

ocigledno nisi dobro shvatio. meni smajli posle prozivke ne znaci nista. jedini razlog sto odmah nisam burnije reagovao je sto sam u fazi anger managementa, i ne zelim da uvek budem okarakterisan kao problem. naravno to ne znaci da sam zaboravio ili presao preko toga, kao sto se dalo videti "provocirao" sam cekajuci da se izletis. nije vise 93 danas i panduri nose tarzanke :D sve mora laganije i namazanije :)

Eh sad ... ako sam izdrzhao kjotove zagrljaje izdrzhatju i da ti legnes preko mene, ali pitanje je shta se krije iza te zhelje da legnesh preko mene!

znas da sam uvek gotivio da se igram sa tvojim dredom :D

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

Prevrtanje i proklizavanje nije isto sto i direktan udar. Direktan udar pri 100km/h u cemu god sa ko zna kojim airbagovima ce rezultovati pucanjem organa zbog siline udara tj naglog zaustavljanja ili ti inercije.

1oo% direktan sudar je jako mali procenat saobracajnih nesreca...

da te neko pita da li zelis da dozivis nesrecu u yugu ili hameru pri 100 na sat, ti bi rekao..?! hameru naravno

a da te to isto pita i da kaze bice direktan sudar, ti bi rekao..!? svejedno

sumnjam

Edited by qwertyuiop

Nego reci ti nama Italiano zashto nam psujesh majke u signaturi, poshto niko ne zna shta znachi? :)

"but he had neither burial nor tomb, for so fiery was his spirit that as it sped his body fell to ash, and was borne away like smoke; and his likeness has never again appeared in Arda, neither has his spirit left the halls of Mandos.  Thus ended the mightiest of the Noldor, of whose deeds came both their greatest renown and their most grievous woe."

"ali nije imao ni sahrane ni groba, jer negov duh bejaše tako vatren da mu se telo pretvori u prah dok je jurio, i bi raspršeno kao dim; i njemu sličan se nikad više ne pojavi u Ardi, a njegov duh nikad ne napusti dvorane Mandosove. Tako završi najmoćniji od Noldora, iz čijih dela proistekoše i njihova najveća slava i njihov najgorči bol."

znas da sam uvek gotivio da se igram sa tvojim dredom :D

Sad ga i tako zovu? [:D]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

rur postaje emo..

na kraju ce italiano i zola da se zagrle i placu gorke suze zbog politicke nekorektnosti :\

koliko god ne voleo Ivan_-a, osecam da bi njegovo prisustvo na ovom topiku bilo neprocenjivo (pod uslovom da nije u nadrk modu, nego cisto da podprckava [:D])

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Sad ga i tako zovu? [:D]

jel mozes da pogodis od koga sam to cuo ? oces hint ? od tvoje MAM*. to sto sam se ja namestio mohiju na penal ne znaci da svaki indijanac treba da me proziva...

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

@ZOLA:

LOL?

Ko je tebi srushio sneshka?

Inache moram opet:

jel mozes da pogodis od koga sam to cuo ? oces hint ? od tvoje MAM*. to sto sam se ja namestio mohiju na penal ne znaci da svaki indijanac treba da me proziva...

[roflmao] [roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

@ZOLA:

LOL?

Ko je tebi srushio sneshka?

Inache moram opet:

[roflmao] [roflmao]

sta lol ? jel se znamo ti i ja, jel se inace zajebavamo, druzimo, napusavamo na ircu i sl ? pa sta nije jasno. mami namestaj te gotivne fore...

@ZOLA:Pod jedan,ja tebe nit sam napushio,nit vredjao, niti ne znam ni ja shta vec.Jednostvano je bila logichna doskochica,koja nije bila upucena tebi lichno, vec eto chisto same fore radi.

To dal se mi znamo,zajebavamo,itd trebao bi sam sebe da zapitash kad se usudjesh da mi u prvom direktnom obracanju pominjesh u pogrdnom aspketu kevu,i to ajde da je bar neki iskusan trip, pa da se chak i nasmejem,neko sa klasichnim hejterskim i provokacijskim "ne znam shta cu,pa cu mu reci neki od "tvoja mama" odgovora".

Zato ajde idi grudvaj se sa nekim drugim,a mene lepo zaobidji. o/

Edited by Savkeeeeeee...e!

@ZOLA:Pod jedan,ja tebe nit sam napushio,nit vredjao, niti ne znam ni ja shta vec.Jednostvano je bila logichna doskochica,koja nije bila upucena tebi lichno, vec eto chisto same fore radi.

To dal se mi znamo,zajebavamo,itd trebao bi sam sebe da zapitash kad se usudjesh da mi u prvom direktnom obracanju pominjesh u pogrdnom aspketu kevu,i to ajde da je bar neki iskusan trip, pa da se chak i nasmejem,neko sa klasichnim hejterskim i provokacijskim "ne znam shta cu,pa cu mu reci neki od "tvoja mama" odgovora".

Zato ajde idi grudvaj se sa nekim drugim,a mene lepo zaobidji. o/

ako zelis da te zaobidjem onda me ne quotuj. dok god svoje "doskocice" dovodis u vezu sa mnom ne postoji teoretska sansa da te zaobidjem jer cim nekoga quotujes, u vecini slucajeva je to licno. izvini sto sam spomenuo kevu mozda jesam preterao, ali stvarno nemam zivaca da budem fin sa ljudima koje ne znam/za koje mi seva paja i koji se nadju prozvanim da mi "doskacu". namerno sam zato bio vulgaran i nisam zeleo da ja tebi "doskacem" vec da te lepo srpski naduvam. bolje me zaobidji sa doskocicama i nikakvih napusavanja/vredjanja nece biti. mislim da ne trazim mnogo, samo da osobe koje me ne poznaju ne pokusavaju da se "sale" sa mnom.

Edited by ZOLA

ZOLA:Mislish da si preterao?Ma neeeee

Niko od tebe ni ne trazi da budes fin,ali s obizrom da si na ruru 2-3 godine vishe od mene,trebalo bi znash vrlo dobro da je penalisanje klasika ovde,i umesto da mi odgovirsh sa nekim laganim come-backom ili sa jednostavno [:D], ti odma uhvatio da najnize,bez ama ikakve potrebe vredjash sa "keva ti kurva" postovima...

AJDE!!

Pa normalno da ne zeli niko, ali sigurno da je razlika ako ti se to desi u dobrim ili losim kolima...

Razlika je sto su manje sanse da ti se u boljim kolima pri vecoj brzini desi nesreca, a kad se sama nesreca desi malo toga se razlikuje ... u kolima novijeg datuma lim nije nista chvrshtji nego na jugu tako da je jako mala prednost istih u odnosu na neka krsh kola, a najveci udeo u prezivljavanju ima sreca.

Ako je frontalni udar pri 100 na sat dzaba ti erbeg ...

Ako nije frontalni, malo koja kola imaju erbegove sa svih strana, a ni oni ne garantuju nista pri 100 na sat tako da je sreca odlucujuci faktor.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

ZOLA:Mislish da si preterao?Ma neeeee

Niko od tebe ni ne trazi da budes fin,ali s obizrom da si na ruru 2-3 godine vishe od mene,trebalo bi znash vrlo dobro da je penalisanje klasika ovde,i umesto da mi odgovirsh sa nekim laganim come-backom ili sa jednostavno [:D], ti odma uhvatio da najnize,bez ama ikakve potrebe vredjash sa "keva ti kurva" postovima...

s obzirom da si dovoljno dugo na ruru, da si obracao paznju video bi da se ja ne penalisem sa ljudima koje ne znam... kao sto se vidi iz broja postova u odnosu na duzinu clanstva, postujem veoma retko, sto ce reci ne penalim mnogo, jer veliki broj clanova ovog foruma ne zna ni pristojnu recenicu da sastavi. da idem i flejmujem i doskacem okolo imao bih postova kao lucky :). kao sto rekoh ne znamo se, prodji me se, izvinjenje za pominjanje keve si dobio.

izgleda da je proslo praznicno raspolozenje...

svi upali u neki frenzy lol

smor je tako :\

//edit

@ lag

jbg, procitao si me.

steta sto nisi to napisao u nekom CAPSLOCK FAZONU OLOLOLO.

Edited by ch1zra

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...