gruja Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Od juche posedujem veliko izdrkavanje od telefona.I nista mi bre nije jasno,zasto neke mp3ice nece da mi pusti iz music playera,a neke samo iz galerije,zasto ovo zasto ono.Pa stoga molim one koje poseduju ovaj fon da mi kazu gde mogu naci neki tutorial ili sta ja znam,ili da mi oni sami daju neke tipove,hintove,bilo sta. Hvala e da,i ne mogu da otvorim gprs strane,a normalne web strane otvaram opusteno. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 nabudži mu softver za n73 music edition, dobićeš normalan plejer i kapiram da će se srediti stvar sa muzikom, a za net instaliraj operu i koristi samo nju (po defaultu za wap služi ono "services" a za obične sajtove je "internet"). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Vece govno od telefona nisam imao...Grujo zao mi je shto moram da te obavestim ali taj telefon ce posle nekog vremena postati stvarno pravo izdrkavanje da cesh zeleti da ga razbijesh o beton, believe me! btw Music player>options>music library>options>update music library Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Telefon za brdo mogucnosti i funkcija koje nikada neces koristiti, uz to je i katastrofalno spor. Promenices ga za 2-3 meseca. Na benchu imas veliku temu o tom telefonu, prelistaj malo. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Moram da se pohvalim, prodao sam to govno posle godinu dana muchenja i uzeo SE W950i \o/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts