gavra Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 ma idi begaj,ima fond nagrada 500eura,i stavi da samo prvi uzima nagradu,dobra organizacija keve mi,ja mu se cimam iz srbije da dodjem a oni se prave pametni...ali ne bitno sada...poz svima... Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 gg svima , sve u svemu , ne znam moglo je i bolje realno, gg za kka svaka cast, samo kad bi mogli demoe sto pre :D to bi bilo dobro skule prijava:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekec Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 (edited) E gavra svaka ti cast sto si dosao na tur ali i kka je isao bar 5 puta u bg na tur i nikad nismo spomenuli nesto u vezi cimanja ... I sam znas pre nego sto smo osvojili tur bila je prica oko para i znas sta sam ti reko ... kasnije sam zvao drugog organizatora i rekao je da je citav fond 1 nagrada zato sto nije dosao ocekivan broj ekipa ... i na kraju sam brate i pored svega toga dao ti kes da se vratis kuci . Next time better luck ( ZizibR>onli1< ) Edited January 21, 2008 by Kekec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekec Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 http://rapidshare.com/files/85494573/cstrike.rar.html demosi sa tura .... izvinite na sto ste ovoliko cekali ... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 svaka tebi cast za to sto si ti meni dao pare ali vidi sada ovako.. vi kad ste dolazili u bg ili ne bitno u koji grad,da li ste nekada bili 1 2 ili 3 ?ako jeste nema teorije da niste dobili bar onoliko koliko ste uplatili turnir(mislim to samo ako ste bili 3),a da ne govorim ako ste bili 2,a da ne pricam da ste bili prvi..i skoro na svim turnirima ti je fond 500-600e,i uvek ima 1,2,3...mislim govorim ti realno,nije ja sad kao tebe prozivam sto ste uzeli sve pare,kad smo pricali pre meca,rekao si da ne znas sta ces za nagrade,ali sam ti rekao da stavis 1.400 2.100,i onda si ti meni rekao da sta ako mi budemo prvi,zar to nije malo para,a onda sam ti ja rekao da je mozda malo para(posto si ti najavio da ce prvo mesto biti 600e),ali da drugi treba da dobije bar nesto para i da je glupo skroz sto drugi ne dobija nista para...ali gotovo je sada poz svima Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 cek jel ste vi znali da nece biti nagrada za 2 mesto pre pocetka finala? Mislim ne znam situaciju ali ako ste znali sta se sada bunite jer da ste vi bili 1 i da ste uzeli 500 evra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 kao da su nagrade bitne.. -_- Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 pa za njih jesu jer oni tamo nisu isli da bi videli znamenitosti bosne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 koliko mene boli kurac,vi niste svesni Quote There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekec Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 (edited) Andria znaci do jaja lik ahahha :D A sto se tice onog gore posta ev ovim cemo zavrsiti na turovima u bg bude 32 ekipe a kod mene bile 13 :) ma ludnica :D aj sta je bilo bilo je .... sledeci put cu onda za vas dzakuzi vamo organizovati u ime proslog napacenog puta :D al ubjedljivo najaci lik andria for fun :D (Zizibr) Edited January 22, 2008 by Kekec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ma andr1a debil :D <3 Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 HIBRID Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 HORMON !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ajde josh neshto recite jebo vas otac :) Quote There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Opushteno ljudi,to je moj klinac,pod mojom kontrolom,zna mali shta radi... moja shkola... zar ne andro? :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 sva sreca pa demoi mogu da se skinu. Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Opushteno ljudi,to je moj klinac,pod mojom kontrolom,zna mali shta radi... moja shkola... zar ne andro? :D ahaaaaaaaa u tom grmu lezi zec ,oces od njega da napravish novog burek-sekaca :) da ne tupis vise nos :) ahahahahha Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4trix Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ahaaaaaaaa u tom grmu lezi zec ,oces od njega da napravish novog burek-sekaca :) da ne tupis vise nos :) ahahahahha shto bre kobrice da nisi ljubomoran za nos?pa ti si glavni po tom pitanju Quote http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Chea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts