shok1ca Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 GOGOGOGOOG GL HF Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sun- Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 od svih ovih mozhemo da dobijemo crnogorce bosance i hrvate :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 Ih sad cemu pesimizam :) Mada...realnost nije daleko :) Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) od svih ovih mozhemo da dobijemo crnogorce bosance i hrvate :D mozemo da dobijemo i estonce. uz malo truda i dobre igre i slovake portugalce grke i cehe a mozda i madjare holandjane i belgijance :) Edited January 6, 2008 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
sun- Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) nije pesimizam :D ovo su sve esl zemlje, mi smo dno dna ;D chak i bugari, chesi, slovaci su daleko od nas. Ostale netju ni da pominjem :) I u onu grupu gore mogu da se svrstaju i madjari, ne znam za izrael ;> sve u svemu gl hfhfhfhfhfh ;> mozemo da dobijemo i estonce. uz malo truda i dobre igre i slovake portugalce grke i cehe a mozda i madjare holandjane i belgijance :) vi ste igrali esl vs neophyte? oni su slovaci/chesi.. koliko ste im uzeli? 2-3 runde? sad razmisli da li mozhemo da ih dobijemo :D Edited January 6, 2008 by sun- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 nije pesimizam :D ovo su sve esl zemlje, mi smo dno dna ;D chak i bugari, chesi, slovaci su daleko od nas. Ostale netju ni da pominjem :) I u onu grupu gore mogu da se svrstaju i madjari, ne znam za izrael ;> sve u svemu gl hfhfhfhfhfh ;> vi ste igrali esl vs neophyte? oni su slovaci/chesi.. koliko ste im uzeli? 2-3 runde? sad razmisli da li mozhemo da ih dobijemo :D Ma Cesi su smesni...mi smo kao bivsi kgb-team bili u Ceskoj i igrali AMD Cyber cup i igrali smo protiv neophyta i osurili smo ih nesto dosta...i izgubili u polufinalu od pentagrama...da smo dobili TeG iz Rumunije ne bih isli na Pentagram a izgubili smo 16-14 od TeG-a :( :P Realno svaka ekipa moze da se dobije ako sve ide kao podmazano...a to sto svi imamo kompleks od Rusa to je druga stvar...Poljake smo mogli da dobijemo pre 2g da nije prodo Frag par partija ali sta ce zhivot ide dalje ;) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 Dobra nam je repka....verujte u njih! A mi cemo nasu repku pripremiti za izazove. Odnosno vezbace se. Sto sigurno nije slucaj sa ostalima :) Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 bode vas kurac u pedu :) gl hf sve najbolje !!!! Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sun- Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Ma Cesi su smesni...mi smo kao bivsi kgb-team bili u Ceskoj i igrali AMD Cyber cup i igrali smo protiv neophyta i osurili smo ih nesto dosta...i izgubili u polufinalu od pentagrama...da smo dobili TeG iz Rumunije ne bih isli na Pentagram a izgubili smo 16-14 od TeG-a :( :P Realno svaka ekipa moze da se dobije ako sve ide kao podmazano...a to sto svi imamo kompleks od Rusa to je druga stvar...Poljake smo mogli da dobijemo pre 2g da nije prodo Frag par partija ali sta ce zhivot ide dalje ;) a izgubili od rumuna svetske velesile :-) neophyte iz 2005. i sad teshko da mozhe da se poredi. osvojio je i G turnir u sred Soluna, a kako je 4gl igrao sad na wcgu vs southpark? A ti isti grci igraju 16-14 sa pgs.. ljudi vezhbaju, a ovde se zhivi od stare slave :-) al sve je mogutje, voleo bih da me demantujete igrama i da pokidate cb, makar grupa da se prodje :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Kad krece CB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 21 januar Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 Svi ovde mnogo pricaju!! Realno je da se timovi spremaju, a da je repka skup pojedinaca. Ukoliko se uvezbamo imamo neke sanse. Ne mozes porediti nacionalne timove koji su uigrani i neki mix igraca*ma koliko dobri oni bili*, a jos manje mozete gledati kako je neko igrao 2005. Hello?! Sve se menja na pola godine a ne za dve. Samo da odradimo taj pracc kako valja! A ima vremena do 21-og! WHEN THERE IS A WILL THERE WILL BE A WAY! Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) igrali smo sa nekim drugim cesima neophyte smo dobili 30 0 ;) a reci mi koliko ja i bilo koja ekipa(sa kojom sam do sada igrao) uzememo rundi gloriji ? max 8 za sad ... Edited January 6, 2008 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Dejane kako ste ih dobili 30 - 0 kad niste igrali sa njima ? @thread: Ma uzimamo! Shta se lozhite ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) kao sto je lidija rekla HELOUUUU ontopic po mom nekom subjektivnom misljenju nasa repka bi trebala da dobije BAR 10 timova sa ovog spiska uz dobru vezbu naravno Edited January 6, 2008 by riddium Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 mislim da je nasa najveca prednost sto vezbamo u lanu... dajte da to iskoristimo,i sabijemo ove ostale "indijance"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 realno da vam ja igram imali bi neke sanse ali ovako...tesko stvarno :D ae srecno smaraci,i da sabijete ove pederase :D poz Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 Hvala gavrice... :) <3 Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 jbt mene ladno niste zvali. nije losha repka, zao mi je za gavru moj drugara i andriu. Sastavite pak sad momci i objasnite im! Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Opa, kad zhena vodi reprezentaciju vidi se da je dovodi u red, ko bi rekao, svaka cast i gl. Sale mvp, bobicu klosare, znam da ces ti biti taj koji ce prodavati mecheve, ali sta cu kad te volim ko svojeg i navijam za tebe. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sun- Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Kad ce moci da se vidi ko je prijavljen za ostale repke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Opa, kad zhena vodi reprezentaciju vidi se da je dovodi u red, ko bi rekao, svaka cast i gl. Sale mvp, bobicu klosare, znam da ces ti biti taj koji ce prodavati mecheve, ali sta cu kad te volim ko svojeg i navijam za tebe. mora neko i to Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 a izgubili od rumuna svetske velesile :-) neophyte iz 2005. i sad teshko da mozhe da se poredi. osvojio je i G turnir u sred Soluna, a kako je 4gl igrao sad na wcgu vs southpark? A ti isti grci igraju 16-14 sa pgs.. ljudi vezhbaju, a ovde se zhivi od stare slave :-) al sve je mogutje, voleo bih da me demantujete igrama i da pokidate cb, makar grupa da se prodje :-D Ti isti rumuni su iste te godine bili u polufinalu ecg-a... Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 (edited) JAKO VAZNO! Da li svi koji su pozvani u repku imaju svoj id. Ja imam rok do 9tog da pozovem igrace u repku?? Takodje bitno da li svi imate account na clanbase-u, ako ne morate ga imati do sutra kako bih vas dodala u team. SO Hurry up! Team Belgium - Apollo Team Bosnia and Herzegovina - Nicky Team Bulgaria - Alkazar Team Czech Republic - Rasan Team Croatia - bobek Team Denmark - guddo Team Estonia - m`` Team Finland - luurpis Team Germany - SpUt Team Greece - soNGR Team Hungary - Sanci Team Israel - internek Team Italy - trig Team Lithuania - L3x0n Team Montenegro - Lifestyle Team Netherlands - craven Team Norway - layer Team Poland - OzoN Team Portugal - coachi Team Romania - TaofiK Team Russia - hooch Team Serbia - LInn Team Slovakia - kEjv Team Spain - MusambaN1 Team Sweden - Rush Team Switzerland - aNimatiC Team Ukraine - B1ad3 Team United Kingdom - fizzeh To su prijavljene ekipe i team-leaderi. Edited January 7, 2008 by LIn Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sun- Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Ti isti rumuni su iste te godine bili u polufinalu ecg-a... nisam rekao da su oni low nego da svi znaju da igraju cs, rumuni imaju teg, bugari man1u.. mi mu dodjemo dno evrope u kanteru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts