gruja Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 (edited) 12 djeva i 12 sati muzike. od 22h-10h. Djevi koji su za sada potvrdili svoje prisustvo su: Mickey The Mouse Dušan Kačarević Vegas Goran Zmix Kovačević Gramophonedzie Aćim Pookie Marko Vuković Pete Gooding. Cena karte za doček iznosi 1490din od 22h-02. od 02am-10am iznosi 790dinara! Sto se rezervacije stolova tiche, ona iznosi 4000dinara za bilo koji sto u celom klubu. Uz rezervaciju se dobije i flasa pica po zelji, moze da se bira izmedju: Johnnie Walker, Ballantine's, Beefeater Gin, Wyborowa vodka i Olmeca tequila. KO PROPUSTI MIKIJA,LAVACE MU VAKE :))) I KO ME HEJTUJE TAKODJE :)) Edited December 18, 2007 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 OMG ACIM I PUKI!!1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 TI SE SMEJ,ALI PUKIJA JE BOG ZEZNO ZA LEPOTU,ALI MU JE ZATO TO NADOKNADIO TIME STO JE MEGA DJ!!! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 JEL TO ONO KAO KOD COKE SAMO OBRNUTO LOL Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 NE BUDALO,NEGO KO KOD MENE :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 NE SERI TI SE NE ZOVESH DJ! btw nikad mi netje biti jasno odakle hollywoodu toliko klonova za svakog novaka da radi na 10 mesta :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 grujo prepravi ovo cena doceka od 22-02 je 1490 valjda od 22-10 ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 grujo prepravi ovo cena doceka od 22-02 je 1490 valjda od 22-10 ?:D Nema sta da prepravim Ukoliko hoces da budes tamo od 10 do 2,ima da platis 1490,ako dolazis posle 2,placas 790,simple as that. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Realno isplati se rezervisati STOL! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 19, 2007 Author Report Share Posted December 19, 2007 realno. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts