VoOdoO_MaN Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Jel je neko gledao O.Z. ? Nemam pojma ali mi se vishe svidja od Prison Break-a :) Nisam odgledao sve sezone, pratio sam dok je bilo na HRT-u i dobio sam Season I od ortaka. Ako neko ima ostalih 5 neka baci neki download link (uz nash prevod plz) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 a vishe ti nse svidja zato shto u ozu zapravo imash velikog crnaca koji se zove baba i koji siluje sve redom, i sve je realno prikazsano? gej fora u prvom postu, ovo mora da je neki rekord:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 (edited) Gledao davno dok je bilo na BK pa posle na HRTu...Skinuo sam Sezonu 1 i sad me jebu portovi(mrzi me da ih namestim ponovo) pa ih nisam skidao dalje. Ima torrent Sezona 1-6 ali malo je seedera...Skidao sam 7dana Sezonu 1 samo ;\ Doyayna serija btw! Edited December 18, 2007 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 OZ>PB Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 a vishe ti nse svidja zato shto u ozu zapravo imash velikog crnaca koji se zove baba i koji siluje sve redom, i sve je realno prikazsano? gej fora u prvom postu, ovo mora da je neki rekord:) Zove se Adebisi, i ne siluje sve redom, nego ih "mazi" :))) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts