bagerseN Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Znaci ako mozete da mi preporucite neke mini igrice tipa sonic mario i ti fazoni bas mi se igra nesto pa ako bi mogli da mi preporuciti link za skidanje iste bi bio pozeljan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Pa skini to :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 umesto da igras cs,ti igras ovo... ncncncnc !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 icy tower kucaj u guglu icy tower 1.3.1 i skini. e i reci dokle si stigao... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 ko ce icy u pare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 http://www.candystand.com/play.do?id=18047 vector td.od likova koji su pravili element td.izaso pre pola godine,igrah 2-3 nedelje,mnoooogoo zarazno.mnogo.barem meni.imao sam rekorde na 3mape citavih mesec dana.onda su obrisali.posle sam prestao,ali ako treba neki tutorial samo recite. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 juuuuuuuuu koja zaraza... iz prvog sam dosao do 44lvl...mislim da mi je skor bio 2990000...tako nesto...skroz je dobro,samo sto malo muzika ubija,i sporo je malo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 muziku mozes da iskljucis. inace prvih cini mi se 5-6 mapa je lako,mozes da predjes iz prvog drugog pokusaja.od froga krece zajebano.uspevali su ljudi sa nekim bolesnim bildovima(brzo prodavanje svih crvenih na 46.lvlu ili tako nesto)da ga predju.naredne dve mape,za sad nisu predjene.ja na do the splits stignem do 35. i na no left turns 38 cini mi se. inace postoji i forum i brdaaa likova koji bas peglaju ovo,nove verzije izlaze na par nedelja tako da je igra maksimalno izbalansirana i bez bagova. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 evo probao sam ovaj prvi,15milki,tacnije 14.9 .dakle da sam bio ulogovan,a zaboravio sam pass,bio bi treci ovog meseca^^ http://www.candystand.com/uk/leaderboard.d...thly&level= slusaj lesko,na prvim nivoima nema potrebe da biras nesto drugo sem $.tek ove poslednje zahtevaju kombinovanje dmga i $,eventualno range.i kad izaberes profit,kao u element tdu,na pocetku pravis jednu crvenu.do prvih zelenih ti treba da imas crvenu prvu na 2. lvlu i jednu zelenu prvu,prvi lvl.onda kod bosa apgrejd crvene na 3.lvl i zelena na 3.posle ces imati vise para nego sto ti treba,pa sam ja na kraju zavrsio sa 6milki:)to ti je klasika bild za prve dve.ove druge dve su nesto teze,ali isto moras da stekas kes na pocetku uuuu evo izvalio sam ima i vector td x http://www.candystand.com/uk/play.do?id=18260 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 juuuuuuuuu koja zaraza... iz prvog sam dosao do 44lvl...mislim da mi je skor bio 2990000...tako nesto...skroz je dobro,samo sto malo muzika ubija,i sporo je malo... isto iz prvog do 44lvl-a skor: 3080782 :D zarazno u pM! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted December 13, 2007 Author Report Share Posted December 13, 2007 zanimljvo ima li jos neka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted December 13, 2007 Author Report Share Posted December 13, 2007 odigrao sam sad (cuku vremena) i presao svih 50 nivoa i imao skor nesto 4 miliona i pogledam tabelu i prvi lik ima 15 miliona ???? kako a igricu sam odigrao za ceo zivot :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 aj citaj malo sta sam pisao.ja sam iz prvog napravio 15 mil,mogao bih verovatno i mil vise. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 kakoo poslusao sam te,ali opet sam pukao na 44lvl...i sad sam cak imao manje poena nego prvi put... laz bre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 aj evo vam tacan bild koji ja koristim za prvih par nivoa switchbacka prvo pravilo kule se kupuju posto startujes nivo.da bi sa maksimalnim novcem se obracunao bonus,tj interes.on je na pocetku samo 3 posto,ali on je tvoje najbolje oruzje:)to se na prve dve mape uzima.SAMO TO! drugo pravilo bonus se bira pre startovanja sledeceg nivoa.tako se ne gubi tih dodatnih 3% na svakoj kuli koju kupite imate da namestite close,hard ili weak.ispod je target lock.ova prva tri su jasna.ova ispod znaci da kula kad krene da napad jednu ona je napada dok je ne unisti.ovo baguje kod red refractora,tako da je to najcesce drzati na target lock OFF,i close.to je pod uslovom da pored imate neku zelenu koja dovrsava. 1. nivo pocinjes,kupujes red refractor i stavljas ga 5 od vrha,10 od levo. 2. nivo startuj 3. nivo startuj 4. nivo startuj stavi green laser odma desno do crvene kule. 5. nivo startuj apgrejduj crvenu jednom,zelenu dva puta.kad boss dodje u domasaj crvene namesti hard i target lock on.posto se zavrsi nivo vrati na close target lock off.izaberi interes,dakle $. 6. nivo uveri se da si uzeo interes pre starta^^. startuj apgrejduj crvenu jednom 7. nivo startuj 8. nivo startuj 9. nivo startuj 10.nivo startuj apgrejduj zelenu na 6. nivo.opet istu akciju ponovi sa crvenom na bossu.biraj interes pre sledeceg nivoa. 11.nivo startuj 12.nivo startuj apgrejduj zelenu do 8.lvla. 13.nivo startuj apgrejd zelene do kraja 14.nivo startuj blue ray ide levo od crvene,apgrejduj crvenu na 6. nivo.moguce da ce proci 1 ili 2. 15.nivo startuj nemoj da podesavas kao za prethodna bossa nego ostavi na close i off.moguce je da ce ti bos uzeti jos jedan zivot do sada treba da imas oko 7300 para i interes na 12 posto.dakle uzimas oko 900 samo na interes,plus ubistva.imas jednu plavu kulu lvl1,jednu crvenu lvl6 i jednu zelenu lvl 10. narednih par nivoa se moze zavrsiti dodavanjem jos jedne plave pored zelene,i postepenim apgrejdovanjem crvene do kraja. na 20. lvlu mozete prodati zelenu i kupiti green laser 2 i apgrejdovati do lvla 3.prvo prodati pa startovati pa kupiti i apgrejdovati.lvl 21. zelena na lvl 10. sada vec imate oko 18k.vise nego dovoljno da se zavrsi prvih 42 nivoa.s tim sto cete vi sacuvati novce i tek na nivou gde protivnici(lol)imaju oko 29 k helta kupiti red rocket i postaviti na 8 od vrha,i 11 od levo.plave rasporediti u oblasti dometa crvene.treba vam do kraja oko 15ak plavih.crvene dodavati desno od prve,i apgrejdovati. ovo bi trebalo da vam bude dovoljno da naucite osnove igre,i da zavrsite switchback sa vise od 10 miliona pojena:) ne nije me mrzelo da pisem^^obozavam ovu igru. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 ljudi ovo je ipak samo jedna od 8 mapa:)javi se kad zavrsis frog^^ Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 evo presao sam 1. nivo :DDD slusao sam te,imao sam para koliko sam hteo,ali sam na kraju imao skoro 6milki...sto nije ni priblizno broju 10...ali nebitno,vazno da sam presao :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 znaci ovo je egzaktna nauka:)nema tu tamo vamo.ako ja kazem tacnu lokaciju gde da postavis ,onda tu i postavi. ja sam igrao uporedo sa pisanjem i imao sam 12mil.verovatno si pretrpao red rocketa.na kraju dakle na 50. nivou ti treba da imas 8 rocketa na 10. lvlu i 15 blue rayeva lvl 1(oni se nikad ne apgrejduju). dakle da se razumemo,ovo nije najbolji bild.ja sam ranije previo neki bolestan gde na prvih 15 nivoa izgubim 15 zivota.al zato posle na interes uzmem bolestinu.tada sam pocinjao sa jednom zelenom. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 ja sam na kraju imao 3 rocketa lvl 9 i 20 blue rayeva i zavrsio sa 7 milki, pre toga je bilo prodavanja onih prvih crvenih towera na veliko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 pa ne treba ti crvenih prvih vise od jedne.znaci ti na ne znam kom lvl 20 i nekom,kada protivnici imaju 30k helta,treba da imas=1 red rocket lvl1 i 5blue rays lvl1.onda kako raste helt,ti apgrejdujes crvenu. aj kacicu nastavak bilda ako bas ocete,nije uopste tesko napraviti 12-13 mil.uostalom probajte i ove druge mape:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 http://www.candystand.com/uk/leaderboard.d...thly&level= ja sam manjekenj zajebao sam se zestoko,prebacivao pesmu i nisam na vreme kupio 2. red rocket,i onda sam morao oba da popnem na lvl 10.dakle opusteno bih mogao 18,verovatno i 19. zajebah se,pomesah sa nekom drugom mapom,na kraju ti trebaju 3 red rocketa na lvlu 10 sutra cu preci na ove 3 najteze,ranije sam na predposlednjoj bio 2 meseca ubedljivo prvi. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Pa jbg,meni je to malo glupo igrat sablonski i samo radit sto ti neko napise,kolko se ja secam poenta svake igrice je kreativnost i sopstvena ideja,meni je recimo full osecaj kad 6 lasera zumira malu kockicu i cekam da se raspadne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 jel neko uopste koristi ove ljubichaste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 ja njih ne koristim na prvih 4,zato sto imaju ministan koji ne funkcionise najbolje sa plavima.u sustini se frog prelazi skoro samo sa ljubicastim. a ne znam gde je nestala moja poruka od sinoc,odgovorio sam waitandbleedu.ja koristim svoj bild,u pocetku sam samo koristio tudje da bih pohvatao fore.mis'im sh'a da ti kazem kad bi drugi trebali No Left Turns od mene da kopiraju,jer mi se cini da sam napravio najbolji skor ikada:)al dobro eto,ako oces da se zezas i nije ti bitna lista,mozes da igras kako oces. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Pa to sam i mislio,ti si napravio svoj build i kako kazes dobar si sa njim,moj post se odnosio na one koji traze da im se sve kaze,kad sta i gde da prave,sto je po meni bzvz. Inace,stigao sam do 44 sa masom ljubicastih i 2 red rocketa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts