FATA Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 http://youtube.com/watch?v=XVNpzhEi9Bk LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 (edited) ahahaha cekaj,ghahaha ne verujem jebote bre:))))kako se nisu setili njih petoro jebote.a lanaja solo gore kripuje olol.nema sta lanaja imba:)prvo sam kapirao da ce oboje da ih voza pola mape:) ja sam sinoc sa abadonom bezao brat bratu minut ipo.imam bocicu,pt,dva bracera.zaletim se u njih i kad se upali ulti,ja shield.ostane me 300 na kraju i krecu njih 4 da me jure,yurnero bez ultija,dizzle,pudge,storm bez ultija.ja prvo ne kapiram da imam bocicu i dere se ortak BOCICA:)3 shielda sam palio,i na kraju kad su me navatali ja se samoubijem.ahahaha i to 2 puta za redom:Dovi likovi svi kao,sabili smo te ko te jebe.ja njima alo bre 1 na 4,ja uspem da se samoubijem ahaha:) ste gledali luck or skill1,2,3? dobri su,dvojka je cini mi se najjaca Edited December 12, 2007 by kakoo Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 retardi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 shamane cuti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 vote for tardi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 ahahah predobro je :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 lmao Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Stas im ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Omfg koji retardi ..... ovo mora da je snimamo u onim publik -apem pro only :) tt ovake debile josh nisam video .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Hehehehe...meni je ipak najjaci techies koji pola sata minira...statis,land,remote,statis,land,remote i onda dolazi Shadowfiend i bez blama ulti...MWAHAHAHAHA...ovaj techies je bio FATA...GARANTUJEM!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAA odavno se ovoliko nsam smejao zadotu AAAAAAAAAAAAAAA lelel koj debili bre lelelel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 sto sam procitao komentar na youtube bila bi fora da se vratio i da ih iznabada svu petoricu Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotar Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Pazite ljudi, I ja sam se smejao kad sam to gledao dok mi se vecheras nije deslio neshto slichno :D Fazon sledeci: 5v5 LAN, Nas troje stojimo iznad nevidljive lanaje koja ima ispod 250 hp-a, od kojih samo ja imam aoe wave (magnus)... Sad, ja joj bacim 2 wave-a, a ona i dalje nije umrla :( Sad ja razmishljam, nije nas valjda izjebao na neku foru kao one sa snimka, al poshto je bio LAN, pogledam mu ekran, vidim da nije, i ubijem ga sa josh 5 dodatnih wave-ova :D Mislim, jebeni refraction (onaj deo koji odbija 5 napada) je suvishe dobra stvar, i to jedini razlog zashto je meni trebalo jedno 6-7 wave-ova da ubijem choveka koji ima ispod 250 hp-a... tako da razmislite, ako je lanaja imala refraction, i malo srece, mogla je pola onih sranja da odbije damage bez problema :(, mada priznajem da je 2 minuta gubljenja vremena na jednog lika totalni kretenizam / debilizam, pogotovu ako ceo tim gubi vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 samo sto je ovde potm bacio ulti odma tako da refraction i nema neke vajde :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotar Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 samo sto je ovde potm bacio ulti odma tako da refraction i nema neke vajde :) Istina, al ovi likovi to nisu mogli da znaju, niti je moglo da im padne na pamet da POTM bacila ulti, da se animacija od ultija nevidi zato shto je nevidljiva, i da je ova onako odshetala Moram da priznam, situacija jeste komichna , al moze lako svakome da se desi, pogotovu zato shto je ta lanaya gadno izbagovan heroj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 pa bre ona 2 minuta gore kripuje a oni i dalje kastuju ee e to neverujem da moze nekom da se desi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts