dzontra.volta Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 de1 u rl ih nalomi ko krave :D nego, ako sam dobro skontao, homoseksualnost nije poremecaj i ne treba se skrivati? homoseksualnost kako god okrenete je bioloski poremecaj jer bioloski smisao postojanja bilo koje jedinke, biljke/zivotinje je reprodukcija, alfa i omega postojanja a homoseksualizam i reprodukcija su dva dijametralno suprotna pojma. a da li su incest ili pedofilija poremecaji? zasto oni da se zabranjuju ili skrivaju!? biti gej je nenormalno i ne treba im davati ista prava kao heteroseksualcima. zaboga, neko ko je serijski ubica, ne radi to iz dosade ili razonode vec zato sto je poremecen. ne treba gejevima dati prava samo zato sto ih traze ili zato sto ih je fakin puno. i odlican je primer pedofilija, oni su rodjeni sa poremecajem, zasto njima to ne dozvoliti da naginju decu. mohi, znam jednog lika jako je glup. da li ste rodjaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 @Daki Tako je dakice nece niko tebi oduzimati wrongness pederastije! @Off-topic Topic o pravima homoseksualaca je Agent Smith RuR foruma! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Ako se ja dobro secam tog topika, to je bio pokusaj pravljenja takve stranke koji se zavrshio neuspehom. Ako te ne mrzi potrazi. Znachi ako se ja dobro secam ne postoji pedofilska stranka u Holandiji. Pun mi je kurac dovodjenja u relaciju homoseksualizma i pedofilije i svakog ko ovo dovodi u relaciju smatram retardom jer ochigledno nema vishe poente objashnjavati. Cekaj cekaj, jel ti nije ok da se musko i zhensko ljube na klupici u parku? Ili ti samo nije ok da se gay populacija ljubi u parku? Kako je to egzibicionizam ako se dvoje hetero osoba mogu ljubiti u parku, a dvoje homo osoba ne? tj mogu al isto kao sto su crnci mogli da se voze napred u autobusu. Cini mi se da si rekao da je tebi neukusno generalno ljubljenje u javnosti, ako je tako onda lepo osnuj neku patriahalno-moralnu organizaciju/stranku pa se bori da se to zabrani ali to apsolutno veze sa gejevima nema. Ako ces da budes moralan http://www.youtube.com/watch?v=B0raUMzVUE0_ i ostatak grand i sl produkcije je neukusniji nego bilo koji gejevi koje sam video u zhivotu, a nagledao sam ih se poprilichno, a nesto ne vidim da se boris protiv toga. Prekinite da svoju homofobichnost, zatvorenost, konvencionalnost i ne znam sta jos sve pravdate nekim POBOGU MORALNIM NACHELIMA ... Nije primer glup nego chitalac. Crnce nisu diskriminisali u americi zbog boje kozhe vec zbog polozaja, a boja kozhe je bila nachin da ih prepoznaju i dodatno ugnjetavaju ali je osnova bila u tome sto su bili robovi, niza rasa i belci su na to navikli, a dao bog navike se tesko menjaju kao sto se vidi i na ovom topiku. a ako se ne secas dobro stranka je osnovana... a ako umes da citas onda ne znam cemu ovakav odgovor... naveo sam samo CINJENICE i uzrocno posledicnu vezu... poredjenje bi trebalo da izgleda npr. ovako: gej>>pedofil rekao sam da mi je neukusno zvalavljenje na javnim mestima i dodao da pristajem na to da cete me zbog toga gledati cudno... a sada ono bitnije: da li je potpuno normalno da se ljudi pojebu??? ako jeste... da li odobravas jebanje na zelenom vencu u podne??? zasto to nije OK??? zasto??? (i nemoj samo onaj bullshit: remecenje javnog reda i mira... jer ako gledamo zakon, onda gej brak ne moze da se sklopi... a ako cemo da menjamo taj deo, zasto ne bismo promenili i da je trpanje u poslasticarnici dozvoljeno...) sto se tice grand produkcije ja sam veliki pobornik da se tako nesto ukine... nazalost kada je to trebalo spreciti bio sam u manjini... sada je prekasno... bolje spreciti nego leciti... (neka oni snimaju albume, ali da mi stoja polugola babetina djuska uz kretenoidan tekst u osam, devet uvece je nedopustivo... omladina i jeste degenerisana zbog toga sto su imali traumatcine dogadjaje u mladosti...) nego da mi ne bismo sirili pricu (koju si ti licno prekinuo pre godinu i vise dana recima da vise NIKADA neces polemisati samnom na ovu temu !??!?!?!??!?!? seselj: ...a sada ces morati da pojedes sva govna koja si prethodno izasrao... vidi se da si covek od reci): zasto ja, kao biseksualac i incestoidan tip, nemam pravo da sklopim brak sa roditeljima... da li zbog toga treba da paradiram ulicom i zahtevam da mi se omoguci tako nesto... svi smo punoletni... i slazemo se... ali zakonske regulative nam uskracuju gradjanske slobode... u san francisku su gejevi kul, a imaju i serijskog ubicu, mislim da treba ushtoriji pedere! kakve koji moj ima veze taj serijski ubica sa gejevima? iste veze kao shto ti pedofili imaju sa gej populacijom u holandiji... a granicu postavlaj zdrav razum. isto kao shto ne bi bilo ok da se strejt par kresne na klupi u parku dok se deca shetaju okolo, isto tako ne bi bilo ok da se gej par kresne. ili hotjesh da kazhesh da treba i strejt paroviam zabraniti da se drzhe za ruke i ljube u javnosti? :] to jednostavno nije egzibicionizam, a ako ipak i dalje insistirash da jeste, budi dosledan pa reci da je svaki vid javnog pokazivanja naklonosti, kao shto su drzhanje za ruke, ljubljenje, grljenje, shtagod, isto tako egzibicionistichki. bez obzira na pol i seksualnu opredeljenost aktera. ovde nazhalost moram da se vratim na ono ranije "za vas koji nemate mozga ili vas mrzi da isti ukljuchite"... zameni roze sa urodjenim shestim chulom svakog choveka da prepozna ko je gej i reshena stvar. poenta je da crnci nisu mogli da sakriju svoju boju kozhe, a da homosekslualci mogu da sakriju svoje seksualno opredeljenje. i poenta je da bi kao civilizacija trebali da tezhimo ka tome da se takve stvari ne kriju. p.s. ovaj travian treba zabraniti. doshao mi druagr da "poveri na brzaka stanje u selu".. to je bilo pre chuku vremena :[[ nikada se svima nece udovoljiti... zahtevi svih nas ce uvek biti sve nerealniji... zato ne verujem u liberalisticku srecu... daleko od toga da su se pedofili javili iskljucivo zbog gejeva... za to je kriva (ili zasluzna, zavisi kako ko od nas na to gleda) holandija... moze droga, moze seks, moze sta hoces: ovo je slobodna zemlja... a ako placeni ubica bude trazio svoja prava, onda ce ih prvo traziti u holandiji... ;) sto se egzibicionizma tice, za mene iskreno jeste... i dosledan sam, vec sam rekao: sve to mi je degutantno... odnosno da preciziram: na ulici grlim i devojcicu i duga/drugaricu i sestru na gotovo isti nacin... ali ja nisam bitan... ako cemo vec deci lako objasniti zasto se na jednoj klupici ljube bata i seka, a na drugoj bata i bata... ne vidim zasto bi bio problem da im objasnimo zasto se neko dvoje/dve/dvojica jebu na trecoj klupici... ajde da budemo najslobodnije drustvo na planeti... to sto ce se neko odvaljivati na ulici po toj logici ne moze nikoga da ugrozi... mislim da sam dao dobar primer: nudisti su normalni, ali imaju zasebne plaze... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Šta ono, parada ti i roditelji, sa transparentima, "Pre i posle incesta treba ruke prati - Nemoj da te na to opominje mati" i "E da jebe oca!" Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Šta ono, parada ti i roditelji, sa transparentima, "Pre i posle incesta treba ruke prati - Nemoj da te na to opominje mati" i "E da jebe oca!" realno sto sam ja gori od njih??? ocemo brak svih rurovaca... izadjemo na ulicu i parada... boli nas qrac... ako vec nekome ne valja deo: izmedju muskarca i zene... meni isto tako ne odgovara: dvoje ljudi.... zasto bre dvoje??? u arabiji mozes da imas pet zena... sto bre on ima vise prava od mene??? Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 14, 2007 Author Report Share Posted December 14, 2007 de1 u rl ih nalomi ko krave :D nego, ako sam dobro skontao, homoseksualnost nije poremecaj i ne treba se skrivati? homoseksualnost kako god okrenete je bioloski poremecaj jer bioloski smisao postojanja bilo koje jedinke, biljke/zivotinje je reprodukcija, alfa i omega postojanja a homoseksualizam i reprodukcija su dva dijametralno suprotna pojma. a da li su incest ili pedofilija poremecaji? zasto oni da se zabranjuju ili skrivaju!? biti gej je nenormalno i ne treba im davati ista prava kao heteroseksualcima. zaboga, neko ko je serijski ubica, ne radi to iz dosade ili razonode vec zato sto je poremecen. ne treba gejevima dati prava samo zato sto ih traze ili zato sto ih je fakin puno. i odlican je primer pedofilija, oni su rodjeni sa poremecajem, zasto njima to ne dozvoliti da naginju decu. mohi, znam jednog lika jako je glup. da li ste rodjaci? zar ti bas toliko volis da trolujes? :/ da ti na odgovorim na ovaj deo sto mislim da nije trolovanje, ovaj gornji, kod pcela je biseksualnost blizu 40%, a postoje neke vrste curki kod kojih je homoseksualnost takodje veoma izrazena.. @g, kazem da je retardizam misljenje da se homoseksualnost uci Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 @g, kazem da je retardizam misljenje da se homoseksualnost uci Niko se nije naučen rodio! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Pederi se stvaraju. Ono sto se radja a pederi koriste da bi isterali svoje je osoba sa hormonalnim disabilitetom. Musko/zensko koje se osim izgleda ne oseca ni na jedan nacin kao pripadnik te grupacije. I ja njih razumem. Sjebao se program, zamena x sa y i obratno nije najbolje prosla i eto. A pederi su jednaki u svakom pogledu sa osobama koje praktikuju _________________________ *navedi bilo koju seksulanu devijaciju ponasanja* samo sto jedni sto zbog trenutnog "sta je moralno i drustveno prihvatljivo a sta ne" su ok a druge trpaju u zatvor ili na lecenje. Prosto. Zadnji put kad sam gledao/citao o vrstama pcele i curke su zivotinje daleko ispod mentalnih sposobnosti ljudi ... ali ako hoces da kaze da homoseksualizam biva opravdan ponasanjem tamo nekih zivotinja, nemam nista protiv. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Rektalni avanturizam. Dugo nije recheno. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 @g, kazem da je retardizam misljenje da se homoseksualnost uci edit, ma nebitno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 a ako se ne secas dobro stranka je osnovana... a ako umes da citas onda ne znam cemu ovakav odgovor... naveo sam samo CINJENICE i uzrocno posledicnu vezu... poredjenje bi trebalo da izgleda npr. ovako: gej>>pedofil rekao sam da mi je neukusno zvalavljenje na javnim mestima i dodao da pristajem na to da cete me zbog toga gledati cudno... a sada ono bitnije: da li je potpuno normalno da se ljudi pojebu??? ako jeste... da li odobravas jebanje na zelenom vencu u podne??? zasto to nije OK??? zasto??? (i nemoj samo onaj bullshit: remecenje javnog reda i mira... jer ako gledamo zakon, onda gej brak ne moze da se sklopi... a ako cemo da menjamo taj deo, zasto ne bismo promenili i da je trpanje u poslasticarnici dozvoljeno...) sto se tice grand produkcije ja sam veliki pobornik da se tako nesto ukine... nazalost kada je to trebalo spreciti bio sam u manjini... sada je prekasno... bolje spreciti nego leciti... (neka oni snimaju albume, ali da mi stoja polugola babetina djuska uz kretenoidan tekst u osam, devet uvece je nedopustivo... omladina i jeste degenerisana zbog toga sto su imali traumatcine dogadjaje u mladosti...) nego da mi ne bismo sirili pricu (koju si ti licno prekinuo pre godinu i vise dana recima da vise NIKADA neces polemisati samnom na ovu temu !??!?!?!??!?!? seselj: ...a sada ces morati da pojedes sva govna koja si prethodno izasrao... vidi se da si covek od reci): zasto ja, kao biseksualac i incestoidan tip, nemam pravo da sklopim brak sa roditeljima... da li zbog toga treba da paradiram ulicom i zahtevam da mi se omoguci tako nesto... svi smo punoletni... i slazemo se... ali zakonske regulative nam uskracuju gradjanske slobode... nikada se svima nece udovoljiti... zahtevi svih nas ce uvek biti sve nerealniji... zato ne verujem u liberalisticku srecu... daleko od toga da su se pedofili javili iskljucivo zbog gejeva... za to je kriva (ili zasluzna, zavisi kako ko od nas na to gleda) holandija... moze droga, moze seks, moze sta hoces: ovo je slobodna zemlja... a ako placeni ubica bude trazio svoja prava, onda ce ih prvo traziti u holandiji... ;) sto se egzibicionizma tice, za mene iskreno jeste... i dosledan sam, vec sam rekao: sve to mi je degutantno... odnosno da preciziram: na ulici grlim i devojcicu i duga/drugaricu i sestru na gotovo isti nacin... ali ja nisam bitan... ako cemo vec deci lako objasniti zasto se na jednoj klupici ljube bata i seka, a na drugoj bata i bata... ne vidim zasto bi bio problem da im objasnimo zasto se neko dvoje/dve/dvojica jebu na trecoj klupici... ajde da budemo najslobodnije drustvo na planeti... to sto ce se neko odvaljivati na ulici po toj logici ne moze nikoga da ugrozi... mislim da sam dao dobar primer: nudisti su normalni, ali imaju zasebne plaze... Uf al si mi objasnio ... verovatno sam to rekao iz istog razloga iz kojeg sad pozelim to da kazhem, jer se ponasas retardirano i lupas gluposti. NIJE DOZVOLJENO STVARANJE TE STRANKE AKO SE JA DOBRO SECAM NA TOM TOPIKU ALI JE PROBLEM BIO STO SU UOPSTE POZELELI DA JE STVORE. Mislim o chemu prichamo da ista holandija ce jos malo zabraniti vecinu onoga zbog chega je vi smatrate uber liberalnom .... Brakom sa nekom osobom sa kojom si u bliskom srodstvu ces stvoriti RETARDIRANO DETE, I PRAVA TOG DETETA CE BITI UGROZENA ZATO JE ZABRANJENO. Poredish jebanje na ulici sa gej brakom? I onda me pitas sto sam ti rekao da vise nikad necu pricati sa tobom na tu temu ... a da sam znao da sam to tebi rekao i ne bih, ali ste mi svi homofobi isti, a ima vas ovde kolko hoces .... najbolje da cu ja da pamtim koju glupost si rekao ti a koju seth .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Dokaz da si troll prase. Na ovu temu nema pomirenja jer svaka od strana drzi do svog stava i ma koliko kontra argumenata bacali jedni na druge nema pobede na vidiku. Stoga ... ... nadam se da sam pogodio ko je ramirez a ko mohican. Da imam sliku devy-nita i njega bi ubacio ali kao Tri kabaljerosa temu. Mrzelo me da se trudim dalje o ovog. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 koji ti argument bacash bureka ti? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 svaka cast za sliku! :)) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 primite se na fakin tr00l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iamafk Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 (edited) . Edited December 25, 2007 by Iamafk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 pozelim i ja svasta da kazem, ali se drzim svoje reci... zasto si siguran da se dobro secas??? znaci da su pogresili mnogo puta... i sad se kaju... zasto bismo mi radili to isto??? NE ZELIM DA PRAVIM RETARDIRANO DETE... samo da se registrujem... koristicemo zastitu... i to sam vec napisao... koji deo recenice ti nije jasan??? zelim da budem u braku sa roditeljima, kao sto gej zeli da bude u braku sa drugim gejom... dete cemo usvojiti isto kao i gejevi... necemo praviti degenerika... zvacemo ga edip... ne poredim jebanje na ulici sa gej brakom... citas povrsno i mrzis vise od celog rur-a zajedno... samo sam se pitao gde je granica... grljenje na ulici... ljubljenje na ulici... vatanje na ulici... seks na ulici... ja vatanje sa svojom devojcicom smatram nasom privatnoscu iz tog razloga sam rekao sta mi je degutantno, a sta nije... cisto da objasnim moj stav, koji je daleko od uobicajenog... i niko me nikada nije ni pogledao cudno kada zagrlim druga na ulici... posto ga grlim isto kao i brata/devojku/oca... i ne pitam te zasto si rekao... vec zasto si prekrsio svoju rec... ako hoces da zavrsis polemiku rezurektuj topic... a ne da se ja mucim iz pocetka sa silnim quote-ovima koje sam trazio na netu dokazajuci sta je bolest, sta je urodjeno, sta se stice etc... generalizacija te je i odvela tamo gde si sada... btw. ja sam daleko od homofoba... jetset Lol ne nego je ljudima jasno sta je zapravo bolesno a sta nije te su dozvolili gej brak ali nisu dozvolili pedofiliju ... Nego sta radis? Pokusavas da objasnis kako ti je gadno i kad se lik i riba i dva tipa ljube na ulici? A drze za ruke? A startuje te lik da izadjete? Vadis se na semantiku... Kao sto sam rekao malopre retji tju ti opet, jako si nebitan lik u mom zhivotu da bih ja pamtio obecanja data tebi pogotovo po pitanju ovakvih tema, pritom ako se dobro secam a mrzi me da vrtim nazad stranice, ti si se meni obratio na ovom topiku a ne ja tebi doduse mozda gresim. Ah da prosli put si objasnio .... objasnio si kako je 20% gej populacije genetski predodredjeno za to i naucnici su to nazvali genetskom anomalijom ili kako vec, a ja sam te ako se dobro secam pitao sta je sa onih 80% gejeva po izboru jer covek je jelte svesno bice, trazi zivotnog saputnika i na nekom drugom nivou a ne samo po kriterijumu "dal ima sise i djani" .... I da jesi homofob, a prvi korak ka izlecenju je da priznas to sebi. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 e ja ne mogu vise da citam,i da ispratim ko se vise svadja sa kim,ali nikako da kazem da me dinajti podseca na one likove iz filmova sto odu u tvorza i pronadju Isusa ahahahaa :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Lol ne nego je ljudima jasno sta je zapravo bolesno a sta nije te su dozvolili gej brak ali nisu dozvolili pedofiliju ... Nego sta radis? Pokusavas da objasnis kako ti je gadno i kad se lik i riba i dva tipa ljube na ulici? A drze za ruke? A startuje te lik da izadjete? Vadis se na semantiku... Kao sto sam rekao malopre retji tju ti opet, jako si nebitan lik u mom zhivotu da bih ja pamtio obecanja data tebi pogotovo po pitanju ovakvih tema, pritom ako se dobro secam a mrzi me da vrtim nazad stranice, ti si se meni obratio na ovom topiku a ne ja tebi doduse mozda gresim. Ah da prosli put si objasnio .... objasnio si kako je 20% gej populacije genetski predodredjeno za to i naucnici su to nazvali genetskom anomalijom ili kako vec, a ja sam te ako se dobro secam pitao sta je sa onih 80% gejeva po izboru jer covek je jelte svesno bice, trazi zivotnog saputnika i na nekom drugom nivou a ne samo po kriterijumu "dal ima sise i djani" .... I da jesi homofob, a prvi korak ka izlecenju je da priznas to sebi. ti nemas pojma ni na sta odgovoras... rekao si da ce holandjani ukinuti mnoge stvari... na to se odnosio deo da se kaju... pedofilska stranka je registrovana... skupljali su potpise da bi izasli na izbore... pokusavam da objasnim sta je meni licno degutantno, a sta ne... kada se vataju tip i riba u autobusu to mi je odvratno... klasican egzibicionizam... ponavljam: MENI LICNO... kada sam na ulici sa devojkom niko (ko nas ne poznaje) ne moze znati u kakvoj smo mi vezi... to je moja i njena privatna stvar... to sam pokusao da objasnim... ja se vadim na semantiku??? ti si dao rec... samom sebi isto koliko i meni... reagujes brzo... planes brzo... odustanes brzo... zasto bi neko zeleo da bude bitan lik u tvom zivotu... kazes: "da sam znao da si ti ne bih ti odgovorio... mislio sam da je seth... svi homofobi su mi isti..." e pa kada si me sada quote-ovao sigurno si znao kome pises... tako da ces morati da se odlucis zasto gazis svoju rec: zato sto sam nebitan ili zato sto si me pobrkao sa nekim drugim... ja nikada nisam rekao da ti se necu obracati... naprotiv... uzivam u razgovoru... trebao si me staviti na ignore... pricas napamet... razumem da te mrzi da citas kilometre teksta, ali zasto onda ulazis u raspravu??? ajmo sada jos jednom: NE SECAS SE DOBRO... JAKO SE LOSE SECAS... ZAPRAVO U GLAVI PROJEKTUJES SAMO ONAKO KAKO SE TEBI SVIDJA... odgovori makar na sledece: "covek je jelte svesno bice, trazi zivotnog saputnika i na nekom drugom nivou a ne samo po kriterijumu "dal ima sise i djani" ...." da li si za to da mi se omoguci brak sa roditeljima??? i zasto samo jedan zivotni saputnik??? zasto me ogranicavas i uskracujes mi moja prava??? zasto ja nemam pravo da se registrujem sa majkom i ocem??? (izbaci pravljenje dece, usvojicemo jedno) pokusavas da ubedis sebe da su ljudi koji ne dele tvoje misljenje: homofobi, ultranacionalisti, retardi i slicno... cak ih rasporedjujes u "sopstvenom koordinatnom sistemu"... ako su svi oni koji su protiv gej braka homofobi, sta su onda svi oni koji su za gej brak??? kada nema sta da se kaze onda je neko: kreten... mene odavno ubedjuju da se raspravljam sa prljavom propalom narkomancinom... a ja im uvek odgovorim: ja decka ne poznajem licno, tako da cu sve sto mi kazete uzeti sa rezervom... e tu je najbitnija razlika izmedju tebe i mene... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Ne kaju chak stavise im je vrlo drag novac od turizma, bejah videh, vetj im je pun kurac pijanih vikend engleza ... Jebe mi se nisam dovoljno dokon da trazim taj topik, ja kolko se secam ta stranka im nije proshla, ti ako bash hoces da budesh u pravu nadji chlanak/topik pa postuj mene zabole ona stvar. To za odnos sa kevom i tjaletom, samo napred brate ja nemam nista protiv, nit cu protestvovati protiv vas nit vas kamenovati. Jel sad kapirash razliku? Al eto posto uporno pokushavash da mi nametnes to da sam ti jednom rekao da necu prichati sa tobom vishe na tu temu onda necu ... Najtezhe se otvara nechiji mozak ... samo ti zhivi svoj zhivot kako hotjesh ja sam i tako odavno digao ruke od ove bagre zvane narod, a chisto reda radi, ako ces da me diskreditujes u diskusiji na nachin na koji si sad, onda je najbolje da uopste ne odgovarash na moje postove zar ne? O veliki moralni choveche ali ti uzhivash da peckash sa postovima za koje znash da cu se zgroziti, a onda posle uzhivash u nekoj virutelnoj pobedi prisutnoj samo u tvom mozgu jer sam ja bogte rekao da necu vise prichati sa tobom A PRICHAO SAM OPET .... A te drugare koji su ti dali moj opis pozdravi, jer me i oni znaju isto kao ti. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Ne kaju chak stavise im je vrlo drag novac od turizma, bejah videh, vetj im je pun kurac pijanih vikend engleza ... Jebe mi se nisam dovoljno dokon da trazim taj topik, ja kolko se secam ta stranka im nije proshla, ti ako bash hoces da budesh u pravu nadji chlanak/topik pa postuj mene zabole ona stvar. To za odnos sa kevom i tjaletom, samo napred brate ja nemam nista protiv, nit cu protestvovati protiv vas nit vas kamenovati. Jel sad kapirash razliku? Al eto posto uporno pokushavash da mi nametnes to da sam ti jednom rekao da necu prichati sa tobom vishe na tu temu onda necu ... Najtezhe se otvara nechiji mozak ... samo ti zhivi svoj zhivot kako hotjesh ja sam i tako odavno digao ruke od ove bagre zvane narod, a chisto reda radi, ako ces da me diskreditujes u diskusiji na nachin na koji si sad, onda je najbolje da uopste ne odgovarash na moje postove zar ne? O veliki moralni choveche ali ti uzhivash da peckash sa postovima za koje znash da cu se zgroziti, a onda posle uzhivash u nekoj virutelnoj pobedi prisutnoj samo u tvom mozgu jer sam ja bogte rekao da necu vise prichati sa tobom A PRICHAO SAM OPET .... A te drugare koji su ti dali moj opis pozdravi, jer me i oni znaju isto kao ti. nisi jedini bio i video... ima nas jos... daleko od toga da sam ja dokon... jos jedna u nizu zamena teza... a ja tebi kazem: jebe mi se... ako mislis da si u pravu nadji topic, quote-uj... nemam nameru da sve radim iz pocetka, jer znam da nikada neces priznati da si pogresio... ja niti sam protestvovao protiv gejeva niti sam ih kamenovao... ne vidim razliku... a samim priznanjem da nema nista protiv grupnog braka sa roditeljima sve si rekao o tvojoj logici... to se ne moze nazvati tolerancijom... to je bolesno... ako si digao ruke od ove bagre zasto se i dalje zgrozavas??? vrlo si kontradiktoran... na tvoje postove cu odgovarati kao i do sada... vec sam ti rekao... uzivam u diskusiji... za mene bi pobeda bila da sam te ubedio da gresis... to sto sam shvatio da si jos gori nego sto si bio za mene je poraz... pricas o virtuelnom zivotu, a posle kazes sledece: "A te drugare koji su ti dali moj opis pozdravi, jer me i oni znaju isto kao ti." velika zabluda... koliko god malo da te znaju, to je sigurno mnogo bolje od mene... znam... nije problem... retardi su i oni i ja... samo si ti bog, car, sah i idol... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 (edited) nisi jedini bio i video... ima nas jos... daleko od toga da sam ja dokon... jos jedna u nizu zamena teza... a ja tebi kazem: jebe mi se... ako mislis da si u pravu nadji topic, quote-uj... nemam nameru da sve radim iz pocetka, jer znam da nikada neces priznati da si pogresio... ja niti sam protestvovao protiv gejeva niti sam ih kamenovao... ne vidim razliku... a samim priznanjem da nema nista protiv grupnog braka sa roditeljima sve si rekao o tvojoj logici... to se ne moze nazvati tolerancijom... to je bolesno... Ah jesi docekao konacno? Ali isto tako smatrash da ih treba kamenovati jer je njihov protest apsurd ili sta? Nigde nisam video tvoj neki stav osim toga da se gadish ljubakanja na ulici i da nisi za gej brak. I kao sto rekoh vetj ranije, normalni ljudi, recimo holandjani vide razliku izmedju gej braka i braka sa roditeljima, to sto ti ne vidish tj pravish se da ne vidish zarad dobijanja diskusije samo pokazuje kolko u stvari nemas argumenata. ako si digao ruke od ove bagre zasto se i dalje zgrozavas??? vrlo si kontradiktoran... na tvoje postove cu odgovarati kao i do sada... vec sam ti rekao... uzivam u diskusiji... za mene bi pobeda bila da sam te ubedio da gresis... to sto sam shvatio da si jos gori nego sto si bio za mene je poraz... pricas o virtuelnom zivotu, a posle kazes sledece: "A te drugare koji su ti dali moj opis pozdravi, jer me i oni znaju isto kao ti." velika zabluda... koliko god malo da te znaju, to je sigurno mnogo bolje od mene... znam... nije problem... retardi su i oni i ja... samo si ti bog, car, sah i idol... Jebiga normalan sam chovek pa se zgrozhavam sve dok tachka zgrozhavanja ne bude kritichna te me natera da odem odavde. O celokupnoj osobi se komentarishe sa kompletnim znanjem o toj osobi a takvih ljudi nije mnogo, ja mogu za tebe retji da si ti homofob jer si izneo homofobichne stavove na forum, neko ko mene ne zna ne mozhe retji da sam raspala narkomanchina jer eto par prvih stvari koje mi padaju na pamet, radim vec 5-6 godina i dobar sam u onome sto radim i priznat, imam devojku koja isto radi ne drogira se i uspesna je u svom poslu, imam svoj stan doduse nasledjen ali svoj, sam sebe izdrzhavam, putujem. Nije selfpromo vetj chisto primer nekoga ko me malo zna sta zna o meni i pitanje dal to zvuchi kao tvoj opis, al sad ajd to sto se ja na forumu zajebavam sa vikend narkomanijom je vetj nechija zatucanost kako ce da shvati .... A i kad smo vec kod toga o chemu ti pricash pa rur je forum narkomana ... pa prvi laki je na pajdu jebote ... :] Edited December 15, 2007 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Da, holandjani su svakako normalni ljudi (: po kom osnovu? ne moras da mi odgovaras, smao hocu da zabiberim diskusiju. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Ah jesi docekao konacno? Ali isto tako smatrash da ih treba kamenovati jer je njihov protest apsurd ili sta? Nigde nisam video tvoj neki stav osim toga da se gadish ljubakanja na ulici i da nisi za gej brak. I kao sto rekoh vetj ranije, normalni ljudi, recimo holandjani vide razliku izmedju gej braka i braka sa roditeljima, to sto ti ne vidish tj pravish se da ne vidish zarad dobijanja diskusije samo pokazuje kolko u stvari nemas argumenata. Jebiga normalan sam chovek pa se zgrozhavam sve dok tachka zgrozhavanja ne bude kritichna te me natera da odem odavde. O celokupnoj osobi se komentarishe sa kompletnim znanjem o toj osobi a takvih ljudi nije mnogo, ja mogu za tebe retji da si ti homofob jer si izneo homofobichne stavove na forum, neko ko mene ne zna ne mozhe retji da sam raspala narkomanchina jer eto par prvih stvari koje mi padaju na pamet, radim vec 5-6 godina i dobar sam u onome sto radim i priznat, imam devojku koja isto radi ne drogira se i uspesna je u svom poslu, imam svoj stan doduse nasledjen ali svoj, sam sebe izdrzhavam, putujem. Nije selfpromo vetj chisto primer nekoga ko me malo zna sta zna o meni i pitanje dal to zvuchi kao tvoj opis, al sad ajd to sto se ja na forumu zajebavam sa vikend narkomanijom je vetj nechija zatucanost kako ce da shvati .... A i kad smo vec kod toga o chemu ti pricash pa rur je forum narkomana ... pa prvi laki je na pajdu jebote ... :] ne smatram da ih treba kamenovati... samo smatram da ne treba da izazivaju problem... u toj divnoj holandiji se na stadionu ajaksa dobijaju teske telesne povrede na samu pomisao o nemackoj... kada nema karata za sever ja odem kuci... svestan sam da bih na jugu bio uskracen da iskazem ljubav prema voljenom klubu... ne setam se sa zvezdinim dresom po banjici iako na to imam ustavom zagarantovano pravo... mislim da gejevi imaju sasvim dovoljna prava i da im ne treba davati nista vise od onoga sto danas imaju... ako neko dobije batine zbog svoje seksualne orijentacije, onda za to sledi privatna krivicna tuzba... bas kao sto je bila i ona tuzba kada su devojku pustili, a mladica silovali... i ne pokusavam da stavim znak jednakosti izmedju svih gejeva (a parada je divan primer za to... samo najgori olos se skupi tamo... i to svakako nije reprezentativan primerak homo populacije)... jer moj stav o silovanju je poznat na ovom forumu: smrtna kazna... (jedini realan problem je u tome sto se to jako lako moze namestiti...) i opet dvostruki standardi: ti se zajebavas sa vikend narkomanijom, a ja sam zatucan... ali zato ti nisi zatucan kada mi ubacujes reci u usta i proglasavas me homofobom... pritom cu te podsetiti na stari topic... da, verovao ti meni ili ne, jedan moj dobar drugar je gej... nije najveci problem biti narkoman... najveci problem je ako mislis da si cool sto si narkoman... i zasto ne bismo legalizovali sve moguce droge??? ko mene moze da spreci da izvrsim samoubistvo??? to sto cu ja biti na kokainu nikoga ne povredjuje... ako hocu da se tripujem tu pomoci nema... ja cu nabaviti dozu na ovaj ili onaj nacin... medjutim bitna je poruka drustva za sve one koji jos uvek nisu narkomani... I kao sto rekoh vetj ranije, normalni ljudi, recimo holandjani vide razliku izmedju gej braka i braka sa roditeljima, to sto ti ne vidish tj pravish se da ne vidish zarad dobijanja diskusije samo pokazuje kolko u stvari nemas argumenata. Jebiga normalan sam chovek pa se zgrozhavam sve dok tachka zgrozhavanja ne bude kritichna te me natera da odem odavde. zaboravih da dam komentar na ovo... normalan covek vidi razliku izmedju gej braka i braka izmedju muskarca i zene... recimo srbi... ja samo pokusavam da vidim gde je granica kod ljudi koji nemaju rezon slican mome... posto je vas glavni argument: oni nikoga ne ugrozavaju... to nije ono sto je bitno... posto ni moja majka, otac i ja nikoga ne bismo ugrozili ukoliko bismo stupili u brak... ja se upravo trudim da sto pre dodjes do kriticnog stadijuma kada ces otici odavde i nastaviti da se pravis englez... bice nam obojici mnogo lepse... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 http://www.bash.org/?776609 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts