Sheridan Posted December 13, 2007 Author Report Share Posted December 13, 2007 Nabavio sam kartuuu, jedva! Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 koliko si para dao?^ Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted December 13, 2007 Author Report Share Posted December 13, 2007 500 puta vise nego sto je trebalo... chari klabinga u Srbiji/// Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 jel se zna mozda neki raspored,kako nastupaju? i znam da je longshot,ali mozda i satnica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted December 13, 2007 Author Report Share Posted December 13, 2007 To bih i ja voleo da znam..... nadam se da nece Angella da bace od 4 do 6 kao Ingrossa prosle godine.... Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 i tako, drugari, samo rejv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 au koliko je dooobrooo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted December 16, 2007 Author Report Share Posted December 16, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAA kakav partiiiiiiiiiiii CHAA CHAA :)))))))))))))))))))))))))) Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 :( sta je grujo nisi valjda bio u underu ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 (edited) znaci..... CHAAA CHAAA!!!!! kako je bilo dobrooooooo emersone hvala ti za neverovatan warmup. a angello... haha, joj Boze kako je bio dobar :))) aaaa znaci covek nam nije davao mira. kakav tempo, kakva atmosfera..... pa jebem li mu sunce.... PUSTIO JE APOKALIPSU!!!!!11 :)) Edited December 16, 2007 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted December 16, 2007 Author Report Share Posted December 16, 2007 evo sad jedan malo trezveniji post :D znaci proveo sam se fenomenalno, apsolutno nijednu primedbu nemam (nisam pio pivo). Hala super sredjena, ljudi taman koliko treba i sto je najbitnije dovoljno ljudi koji znaju zasto su dosli. Roberta Owensa nisam bas pazlivo slusao, ali kapa dole za to sto je pustio tijsa-in the dark, najezio sam se.... Emerson na svom nivou.... naravno bez French kiss-a ne moze :D a onaj deluxov remix od tomas andersona-Washing up definitivno razvaljuje. I Na kraju CAR. Ocekivao sam da ce biti odlican, ali meni je njegov set bio fenomenalan. Kad je pustio apocalypse auuuuuu kakav momenat.... Pa for sale, teasing mr.charlie, be, phunk........... i jedno pitanje.... da li neko ima pojma koja ja stvar isla posle teasing mr.charlie, lici na angello*ingrosso produkciju, prava bomba. i isto poslednja pesma koju je pustio, uzasno mi je poznata? Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 sta je grujo nisi valjda bio u underu ?:D nisam bio nigde,a ovo je vec druga zurka koju sam propustio zato sto me boli kurac da blejim po kaficima i jurim karte ili jos gore da platim onim pederima koji doticne karte prodaju Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 pa ja ne znam da neko od nas ovde bleji po kaficima...a kako ne moze neko da ti nabavi :D kad mozes da sredis ulazu u under :D moze neko i da ti nabavi kartu bre :D ja sam mislio da si ti neki jebac ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 znaci koliko je meni sinoc bilo dojajno,ono nije zdravo... ortaci neki su me odvukli iz hale oko 4.15,plakalo mi se sto sam isao... Emerson je stvarno bio odlican,ali Angello covek...MAJSTOR JEBENI !!! e da,a ribe tek...jujujuju !!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 pa ja ne znam da neko od nas ovde bleji po kaficima...a kako ne moze neko da ti nabavi :D kad mozes da sredis ulazu u under :D moze neko i da ti nabavi kartu bre :D ja sam mislio da si ti neki jebac ;D U redu je Kali,kulji si od mene,evo ljubomoran sam :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 nee grujo :D ja tebe bas gotivim :D i ne zelim da nas poredim :D pa pogledaj samo tu tvoju slicicu :D ne znam kako se zove :D ova dva coveculjka :D pa vidjam je svaki dan i svaki put se nasmejem ;) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 kraj seta.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 jos jedno pranje od mene ne obracajte paznju na mene i ovog debila Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 nee grujo :D ja tebe bas gotivim :D i ne zelim da nas poredim :D pa pogledaj samo tu tvoju slicicu :D ne znam kako se zove :D ova dva coveculjka :D pa vidjam je svaki dan i svaki put se nasmejem ;) aaaa get over here you little rascal :)))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 jos jedno pranje od mene ne obracajte paznju na mene i ovog debila Stevan Andjelkovic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts