Jump to content

Steve Angello,Darren Emerson 15.12.

Sheridan

Recommended Posts

znaci..... CHAAA CHAAA!!!!!

kako je bilo dobrooooooo

emersone hvala ti za neverovatan warmup.

a angello... haha, joj Boze kako je bio dobar :))) aaaa znaci covek nam nije davao mira. kakav tempo, kakva atmosfera.....

pa jebem li mu sunce.... PUSTIO JE APOKALIPSU!!!!!11 :))

Edited by siniSter

Bring It

evo sad jedan malo trezveniji post :D znaci proveo sam se fenomenalno, apsolutno nijednu primedbu nemam (nisam pio pivo). Hala super sredjena, ljudi taman koliko treba i sto je najbitnije dovoljno ljudi koji znaju zasto su dosli. Roberta Owensa nisam bas pazlivo slusao, ali kapa dole za to sto je pustio tijsa-in the dark, najezio sam se.... Emerson na svom nivou.... naravno bez French kiss-a ne moze :D a onaj deluxov remix od tomas andersona-Washing up definitivno razvaljuje. I Na kraju CAR. Ocekivao sam da ce biti odlican, ali meni je njegov set bio fenomenalan. Kad je pustio apocalypse auuuuuu kakav momenat.... Pa for sale, teasing mr.charlie, be, phunk........... i jedno pitanje.... da li neko ima pojma koja ja stvar isla posle teasing mr.charlie, lici na angello*ingrosso produkciju, prava bomba. i isto poslednja pesma koju je pustio, uzasno mi je poznata?

this is a journey this is a journey this is a journey

sta je grujo nisi valjda bio u underu ?:D

nisam bio nigde,a ovo je vec druga zurka koju sam propustio zato sto me boli kurac da blejim po kaficima i jurim karte

ili jos gore da platim onim pederima koji doticne karte prodaju

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa ja ne znam da neko od nas ovde bleji po kaficima...a kako ne moze neko da ti nabavi :D kad mozes da sredis ulazu u under :D moze neko i da ti nabavi kartu bre :D

ja sam mislio da si ti neki jebac ;D

U redu je Kali,kulji si od mene,evo ljubomoran sam :(

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

nee grujo :D ja tebe bas gotivim :D i ne zelim da nas poredim :D

pa pogledaj samo tu tvoju slicicu :D ne znam kako se zove :D ova dva coveculjka :D pa vidjam je svaki dan i svaki put se nasmejem ;)

aaaa

get over here you little rascal :))))))

gruja novi alen