cali Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 (edited) Ekstra je igra, u pitanju je dungeon crawl taktichka igra, gde je jedan igrach overlord koji vodi monstrume a ostali igrachi, svako sa svojim herojem, treba da ispune misiju. Igra je korishcena ali je u odlichnom stanju, i sve je na broju. Prodajem je jer je moja ekipa vishe raspolozhena za wargames gde je ubijanje dignuto na nivo genocida Oficijelni link BoardGameGeek recenzija nova se kod nas prodaje za 8500-8800, ja sam spreman da je otudjim za 5800 samo 4,999.90 RSD! nadjite me na pm ili KOUTEKI et GMAIL tachka COM Edited January 4, 2008 by Jose Jimenez Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 koliko treba za "partiju" i koji je learning curve za ljude koji nikad nisu imali kontakt sa slichnim stvarima ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 10, 2007 Author Report Share Posted December 10, 2007 ako svi igrate prvi put, drzhish se principa "prochitash pravila, odigrash prvu partiju, prochitash opet pravila" i skapirao si igru. ako ubacujete u ekipu nekoga sa strane, mozhete za pola sata da mu objasnite osnovni koncept kretanja, borbe i inventara, pa u toku igre da gleda iskusnije suigrache i kapira u hodu. partije zavise od velichine mape. najbrzhe mape se odigraju za sat vremena, za megamape je potrebno po 4-5 sati. naravno, sve ovo se zavrshava brzhe ako overlord pobije mlade heroje - 45min je rekord kad nas je ortak zbog losheg timpleja pochistio u trecoj rundi mapa je modularna, i u originalnom paketu je desetak premade misija. posle toga ih mozhete sami praviti ili se okachiti na oficijelni sajt i skidati iz databaze misija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 10, 2007 Author Report Share Posted December 10, 2007 ako hocete mozhemo se iskombinujemo jednu partiju da odigramo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 U duhu praznika cena se obara na 5.000 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts