Jump to content

Emo forum

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne znam, meni to nema smisla

sta me boli kurac sto neki tamo klinac prica kako ce da skoci sa zgrade i kako se oblaci i sminka, njegov izbor, radi brate sta god hoces

no, svakom svoje

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

jebiga.. jeste da je glupo ali je u neku ruku ekscentricno pa je i zanimljivo.

mislim, mali attention-whore oce da se ubije. da oce ubio bi se, a ovo je tipa da se pokaraju 2 fegeta za novu godinu a i da privuce malo paznje..

ma mislim..

nesvakidasnje je

ali realno, da, u pravu si, stoka smo i vrlo smo zli :((

smite us o revengful one

ne znam, meni to nema smisla

sta me boli kurac sto neki tamo klinac prica kako ce da skoci sa zgrade i kako se oblaci i sminka, njegov izbor, radi brate sta god hoces

no, svakom svoje

pa sad je popularno smarati sa emoima, kao sto je bilo i sa svim ostalim subkulturnim grupacijama, svaka u svoje vreme dodje na redaljku, nista cudno, a to sto kazes si u pravu, ali zajebancija je dobra...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Pa bolje i stoka nego da privlacim paznju tako sto cu da pricam kako cu da skocim sa zgrade za novu godinu.

Pitao bih ja njih da su ziveli ovde za vreme hiperinflacije i da su im roditelj mogli za mesecnu platu da kupe kilo paradajza.

Razumem ja da se neko ubedaci kada ga ostavi riba ali pogledaj te sumanute teme, to nema veze sa mozgom.

"do you cut yourself?"

"any hot bi emoboys here?"

"<name> has died"

"anyone wana suicide with me?"

/moo

brate, da, ali neki klinci su u tim godinama istripovaniji od drugih klinaca, to je sve isto sranje drugo pakovanje, neko ce da obija trafike i skida deci patike zato sto mu je keva kurva, a cale pijanica, a neko ce da bude depresivni emo deckic, opet, imas i one sto im je sve do jaja pa polude od toga, pa uzmu da se rade dopom i koksom na sve strane i da se jebu sa svima, sve je to neka odbrambena reakcija, bas me zanima koliko ima emoa od trideset godina...

i dalje cvrsto stojim pri tome da je negativno odusevljavanje emo tripovima stvar trenutka i da ce neko sledeci da dodje na red ubrzo. potpuno mi je isto da li ce neko da spali crkvu, ili ce da se sece ziletima, ili ce da zrtvuje kozu, ili da glumi ce gevaru ili da bude vegetarijanac zato sto se zivotinje ubijaju na nehuman nacin, a pri tome je izgradjena osoba sa cvrstim stavovima od svojih 15 godina lol.

isto tako nema sta da me tangira to sto neko slusa ovoga ili onoga, a ponasa se normalno i ima godina koliko god ih ima, nemam nikakve tripove prema osobi koja ima dashboard confessional majicu isto kao sto nemam tripove prema osibi sa gorgoroth majicom...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

rekao sam 'negativno odusevljavanje' u smislu fascinacije, a to moze biti i uzasavanje.

meni to deluje isto stetno na psihu ko i svako drugo deklarisanje, samo sto je ovo sada na tapetu.

likovi koji se nacirkaju pa idu da se sibaju isto tako imaju probleme koje ne resavaju pa se tako ponasaju, jedina je razlika to sto me za emoe sto se seckaju bole patka, a od ovih drugih mogu da popijem sibangiju ako se zadesim na pogresnom mestu u pogresno vreme. meni je to mnogo losije za psihu:)

Pa ako se nadjes na pogresnom mestu u pogresno vreme moze neki emo skakac da ti padne na glavu tako da i odatle vreba opasnost ;)

Negde sam cuo kako da razlikujes od likova koji skacu sa brankovog mosta koji su reseni da se ubiju a koji se dvoume i hoce da privuku paznju.

Prave samoubice skacu na beton a ovi drugi u vodu. :P

Znam, znam, glupost...

Ja bih molio da se secenje ziletima ne stavlja u emo deo.

Ja sam se sa drugarima jednom malo secnuo uz cecu i kukavicu, a nismo ni malo emo izgledali.

Doduse nismo se ni posteno secnuli.

Naravno, smesno je ali ono ne bi trebalo da nam je nesto interesantno. Deca ko deca.

Bolje da budu emo nego ko stator LOLOLOLOLO!

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Vise se i ne primam na emo pricu. Samo kad ih sretnem padnu batine:)

nego sta. na terazije s njima!!1

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.