Kal1mero Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 boli me uvo :D desilo mi se da je bila zurka a nisam usao :D e za to je bio smor :D ovo ako se desi :D sta ja sam tu u komsiluku :D mogu peske da idem kuci :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 isho bi i ja ali nemam karte :( a trebaju mi minimum 4 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 ma gde ćeš bre ti na rejv, jesi normalan?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 za shtoooo ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Au brate reko ti da si socijalno nepogodan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 to što kojot ide na rejvove ne znači da su oni pogodno mesto za medvede, već samo da je kojot jedan jako poseban meda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiomileva Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 kome trebaju karte za veceras danas se karte dele u delta city-u u kaficu moment,Zem-zem u zumunu u glavnoj ulici,Dali u hilandarskoj i maska u skadarliji od 12-19h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 ovo ce biti najveca ispala u istoriji svetova. nema ni satnice, nedelju dana ranije je krenula promocija, ma daj... :/ dolazim da zajedno placemo..................... Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 hm da i meni je to nekako sumnjivo :D nema satnice :D to je ono bas nema kad pocinje :D mozda je najveca prevara na svetu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 eh sad... pa ni malboro ne daje satnicu i sl. Meni u komsiluku pa kako bude bude : ) Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 idemo zajedno da nas zajebu :DDD... sini i mendzi dolazite po karte ispred expoa... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 stigao, morao sam ranije zbog brata, budi se rano sutra NE DA JE POKIDAO NEGO JE BILA LUDNICA. KAD SAM CUO I FOUND U, U KOMU SAM PAO! kacim clipove sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted December 9, 2007 Author Report Share Posted December 9, 2007 Sad sam se vratio sa zurke, nije bilo lose, kacim sutra ceo set uzivo sto je devojka pevala, mene je odusevila, po meni to je bio najbolji deo zurke!!!!!!!!!!!!!! Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 (edited) znaci.... :D ulazim ti u expo, kad gle cuda prepolovili salu za ovu zurku. bilo je samo :/ al ok, idemo do sanka. a tamo... :OOOOOOO tuborg mali, nikakav, od 0.33 160din!!! aj to... al bateri ??! 250 :))) znaci.... pljacka stoljeca :DD dosao sam na polovinu drilla. otkud znam ok je, al ladno je pustio lolipop ne verujem. masa vristi :D luciana. kakva je to kraljica :))) tim deluxe je tako objasnio, da ja nemam reci. covek je drzao ritam non stop. jebo mater kako je bio dobar :D COVEK JE PUSTIO SIMBORU! sjajno!!! onda... PLASTIKMAN - SPASTIK DUBFIRE REMIX AAAAA :))) and then... Alter Ego - Why Not! :)) o da... http://www.youtube.com/watch?v=3FOj4P8OJjc tu i tamo je ubacivao po koju mnml bombu. sto se ramireza tice, otkud znam... tacno sam znao sta ce pustati. bio je u fazonu neki mracni electro, sa dosta minimala... i za kraj, 2 mangupa. za sve vas koji ocete da ovo istampate kao poster, ili koristite za neki bilbord or somethin, cimnite me na PM, poslacu vam vecu rezoluciju. Edited December 9, 2007 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 ju djole,shta je sa jezikom?:) bilo fino... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 COVEK JE PUSTIO SIMBORU! sjajno!!! onda... PLASTIKMAN - SPASTIK DUBFIRE REMIX AAAAA :))) and then... Alter Ego - Why Not! :)) o da... http://www.youtube.com/watch?v=3FOj4P8OJjc tu i tamo je ubacivao po koju mnml bombu. tim je bio odlican. meni je ipak kraj seta bio najjaci, prvo njegov remix tomas anderson-washing up, pa neka stvar koja je mega pokidala i onda gabriel ananda-trommelstunde. vrh. ramirez me razocarao. prvi deo seta je bio kao sto kazes skroz mracan, a drugi je bio potpuno drugaciji. pa odluci se covece sta vrtis :D Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 hahhaahaha kako je dobra slikaaaa :DDDD... meni bilo VRH VRHOVA !!! na drill nisam ni stigao,Luciana odlicna,deluxe OBJASNIO,ramirez isto tako... apsolutno sam odusevljen... i da,zaljubio sam se u one dve ribe sto igraju iza platna...jeste da im ne vidis face,ali kako igraju prefinjeno,lagano...jujuju... <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 da stvarno ne znam sto su je prepolovili ; Daj sto su prepolovili ali sto je onaj vip bio ONOLIKI :D sto se mene tice sve do ramireza je bilo odlicno :D vrsta muzika koju on pusta je njesra za moj ukus :D eto tako :D e sin aj daj pun naziv ove pesme sa prvog klipa :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 brate... pryda - simbora ! ili... pryda - europa. ima 2 naziva za tu pesmu, pa zavisi kako naidjes... Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 ja koliko znam zvanicno je europa Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 SIMBORA POKIDAO !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 (edited) ja koliko znam zvanicno je europa mozda. al brate... meni je ostalo u glavi i u dobrom secanju rec simbora, zbog exita, i onog rip-a sto se pojavio odma potom. jel zna neko ime akapele u pozadini sto ide sa simborom ?! Edited December 9, 2007 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts