-HogaR- Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Ovako,tek danas sam napravio ovaj akaut jer nikada nisam bio neki lejmer i spamer ili kako se vec kaze,turnir kod konfa je bio ok,stoji to da mrzim tft monitore gde flesh traje po 7-8 sekundi,ali kako je bilo meni tako i drugima.Sta sam hteo kritikovati je samo jedna jedina stvar-od 3 ekipe iz Kragujevca,stavili ste DVE u ISTU grupu,i to sa 4gl.kgb dakle uplatili su tur ubacite ih u jaku grupu i ko ih jebe,dali su pare,stvarno sramota,to su decica 92 god koja su od uzine odvajala da dodju da vide,da igraju,vole cs,jebe im se za sponzore jednostavno vole cs.Dakle znali su da su eliminisani jos pre odigravanja prvog meca,i bez motiva su (ipak) dosli,jer nisu pickice.Smeju oni ga igraju sa bilo kime ali jebi ga nije bas bilo ispravno staviti ih sa najjacima u zemlji.Nisu se imali cemu nadati posle takve grupe gde je 4gl.Da pomenem-kGk(kg-gaming kids)su ekipa malih talentovanih igraca koja su dosla cak u BG za kvalifikacije za WCG 2007(iako se nisu kvalifikovali u KG-u dakle nisu se predali) ,igrali nereseno sa x-files,i potom na produzetke ispali,igrali u Krusevcu sa vF-om nereseno u grupi,dakle klinci vezbaju redovno,trude se i kakve takve rezultate postizu,za njihove godine rekao bih dobre. KGG arm <3 gavra i neko treba da ima povlastice jer nije iz bg-a? boze boze..pa onda su trebali da vrate kesh i da ne dolaze...a bas i treba da im bude motiv da igraju sa najjachima..tako se vezba ;) chujes bizo,sto ih nisi stavio u laksu grupu ?! :@ :D Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 SILENCE ! I KILL YOU ! lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 SILENCE ! I KILL YOU ! Do u have some training building!? Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 @arm svaka njima cast sto imaju volje i zelje da se trude,ali jednostavno ovog puta nisu imali srece sa zrebom...momci napreduju jako brzo,i samo napred !!!Sledeci put ce dobiti nekog slabijeg u grupi,dobice,pa dalje...jbg,svakom se nekad zalomi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 klinci su stvarno ok, i sto kaze ovaj retard lesko dosta brzo napreduju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mass Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 (edited) SILENCE ! I KILL YOU ! Jeff Dunham http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go @arm - ja bih rekao da je pozitivna stvar sto su ispali sa 4gl. svi to zovu nesreca, sta ti ja znam sta vec, meni je to totalno kul. neko mora da igra i sa 4gl. i radje cu da ispadnem od 4gl u grupi, nego da prodjem u 1/4 finale tako sto cu da dobijam neke mix ekipe. Edited December 21, 2007 by d=r + c1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 pa pre ce da nauche da igraju ako budu igrali sa jachim od sebe a ne da pownuju slabije i da se loze kao velika vecina kvazi pro ekipa! iskreno meni je sve bilo ok na turniru i bezobrazan bi bio ako bi zamerio neshto vezano za organizaciju s'obzirom koliko se chovek iscimao da sve prodje u najboljem redu. sledeci put vishe srece,vozi! Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 jbg smor za klince zreb je generalno bio sranje ali jbg sta sad random je pa je random In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoxIc Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Ma VAMOS breee :D A KAKO DA NE !!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Djoxic do tokija :) hrt jedan :) ma duvaj ga naparde :) lazin brat kinez , zika prika FTW dingospo,bojan retabotiqu i alexa shmele :) - To je ekipa koja obecava :) naravno bez anabotiqua :) Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoxIc Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Djoxic do tokija :) hrt jedan :) ma duvaj ga naparde :) lazin brat kinez , zika prika FTW dingospo,bojan retabotiqu i alexa shmele :) - To je ekipa koja obecava :) naravno bez anabotiqua :) Debilni Kobrica shta drugo mozhe da napishe.. :) A KAKO DA NE !!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 (edited) jel to neko prozivao kobricu ili mi se ucinilo ? Edited December 22, 2007 by gavra 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts