Jump to content

pendulum dj set

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

fala!

njesra je sto je rambo u isto vreme kao i pendulum:/uuuuu ima i overdrivea idemooooo

e,jos jedno pitanje,kolko taj prostor moze ljudi da primi?mis'im,ne verujem da ce biti mesta za sve koji budu hteli da posete jedan takav event,da oprostite na izrazu [roflmao]

salt wat fish fresh wat fish?

koliko sam ja skontao... MARLBORO JE 6. A LM ZURKA 12.

ohohoho :)))

pazi ovako :D marlboro je 2.2 :D jer je to subota :D a 6 je sreda :D a ja ne znam kada je bio sredom a i ovo 12 je utorak i to mi je sumnjivo opet jer je to utorak :D

a za marlboro mi je drug koji ima kartu rekao da je 2.2 :D mada je on retardiran moguce je da pogresi :D ali ipak je za vikend :D

Нема  будућности без истине.

ma punoletan sam, izgubio lichnu.. otishao tamo sa zdravstvenom, baba me napala kao ne mozhe ne mozhe! reko netju da glasam samo mi poshpricajte, ona kao ne nenene :S pitam je jel se to moze skinuti nekako ona kao ne zanima mene to to su tvoji razlozi...

U fazonu, kao da sam doshao sa skrivenom kamerom da ih testiram oce pustiti nelegalno glasanje :S

Da sam neka baba u kolicima pustili bi me da glasam :|

a i ti si glup pa odakle ti ideja da moze sa zdravstvenom ?:!???:D moras da imas sliku :D

pa elem hm to se skine ali tek posle dan dva ako imas pasos idi sa njim ako ne idi na drugo glasacko mesto :D

a mozes i na foru da ih sjebes barem kod mene tako moze jer oni prvo skeniraju prst pa onda strcnu pa im tek posle das licnu kartu :D pa ti kad ti strcnu reci jao zaboravio sam licnu :D

Нема  будућности без истине.