inspector Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Iskreno nov sam ovde, nepratim nesto klanska desavanja itd ali zato pravim sajt koji ce biti prvi na balkanu u toj oblasti (sajt je vezan za igre - dacu vam link kad bude zavrsen).... Uglavnom voleo bi da imam intervju-e sa nekima od vas (clanovima raznih klanova itd...) ! Najbolje bi bilo ako neko od vas ima msn da to preko njega uradimo (necu vas smarati puno, a pitanja ce biti neka osnovna)... Jedino mi treba neka vasa slika koju vi izaberete da stavima na sajt (moze i slika klana celog ili koju vi izaberete), a tekst cu preneti bas onako kako se budemo dogovorili. Bice mi drago ako mi pomognete posto sam pocetnik, a i vama ce nekada pomoc mog sajta dobrodoci za neki turnir ili slicno (u zavisnosti od toga sta vam bude trebalo) ... Naravno ceo intervju mozete preneti na neki vas sajt pod uslovom da na kraju intervju stoji "preuzeto sa sajta : ******" ! U svakom slucaju ko je zainteresovan za intervju neka napise na ovoj temi ili se dogovorite svi medjusobno posto vidim da vas je dosta, a ja cu svima izaci u susret.... Ako imate jos neku ideju, predlog slobodno recite otvoren sam za saradnju...... Puno pozzz svima uz nadu da cete mi pomoci a i ja vama..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Kolko plaćaš ? : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inspector Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 Pa znas kako trenutno nisam pri parama ali racunam dacemo svi imati neke koristi od toga... U svakom slucaju pomoci cu vam za neku reklamu na mom sajtu ili za neki turnir a i vama bi to znacilo ! Cak nemora da bude ni za to ja otvaram forum na sajtu i bice jedna tema samo posvecena vama igracima turnira, mozemo da se dogovorimo za jos nesto... Ja sam uvek za saradnju slobodno dajte predloge.... ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 ako nekoga treba da intervjuises to je kgb ekipa ...muska jer je najbolja ubediljivo a zenska jer je jedina zenska :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 ako nekoga treba da intervjuises to je kgb ekipa ...muska jer je najbolja ubediljivo a zenska jer je jedina zenska :D mislim da trebash da intervjuishesh brkate face koje su se napile samo jednom u zivotu,ostalo su samo dolivali! sami ce se prepoznati anyway to je ok ideja,shteta shto ranije nisi to pokushao da odradish kada je cs bio u expanziji i kad je bilo vishe profi ekipa koje su bile podjednakih snaga!ali poshto je takva kakva jeste situacija,bice to jako ssimpa chitati gl & hf,za moj msn se placa,poshto nemash para,obrati se nekom ko ce se sazaliti da ga da za dz ps:kada zavrshish bice i intervjuijujujuja i svega i zenskih Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inspector Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 (edited) Neki su se vec javili.... :) ! U svakom slucaju hvala vam nadam se da ce ovo biti na obostrano zadovoljstvo ! Doci cu najverovatnije na turnir u subotu pa cu intervjuisati vodje ekipa.... Nego jel turnir pocinje u 10h ? Edited November 29, 2007 by inspector Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 da :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inspector Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 Ok najverovatnije cu biti tamo ! Nego sta kazete na to da vas nebi davio sve - jednostavno istampam pitanja na papriru (nesto kao anketa) i vi cete to popunjavati na pocetku turnira ili izmedju pauze na prvim mecevima ? Pitanja ce biti nesto na foru : - Ime klana ? - Ko ce po vama biti pobednik turnira (nemozete vas klan da napisete) ? - Ko ce biti najgora ekipa (nemozete vas klan da napisete) ? - Od kada ste zajedno u klanu ....... Uglavnom neka standardna pitanja i brzi odgovori, a bice zanimljivo videti na sajtu rezultate ankete sta koji klan misli ! Takodje cu da stavim i najbolje izjave imacu intervju sa jednom osobom koja se prijavila za njega... Inace ovaj anketni list sam planirao da podelim svakom klanu po jedan, a videli bi ste rezultate ankete za par dana na sajtu ! Moje je misljnje da za ovakvu anketu netreba vise od 5-10 minuta a klan neka odredi jednog clana koji bi je popunjavao (znaci samo brzi odgovori nista specijalno)... Nadam se da vam se ova ideja svidja, ako ne vi mi slobodn predlozite sta bi ste hteli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Ja sam Sale iz Novog Sada, igram za madjarsku repq... oces iview ? Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 (edited) madjar O.o ? cu izadjem na televizor ? kad ? Edited November 30, 2007 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
inspector Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 Pre ce biti ce izadjes na kompjuter :) ! Pa vrlo skoro ! Nego jel vam odogvara ova anketa da pocnem da je spremam za sutra ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 ql ideja potpuno podrzavam to shto radish! good job! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 ql ideja potpuno podrzavam to shto radish! good job! word ! gl ... Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inspector Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 (edited) E ljudi evo ja sam istampao ankete samo sutra nekako da vam podelim ! Doci cu oko pola 11 pa cemo se naci valjda nekako ! Nadam se da vodje klanova nece mrzeti da popune anketu trebace im citavih 5 minuta ! Edited November 30, 2007 by inspector Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 ako dodjes u pola 11 bice tamo samo 4 ekipe. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
inspector Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 (edited) Sticajem okolnosti veceras sam se video sa Ercegom iz X-Files-a to mi je ortak iz kraja nisam ni znao da ide na turnir sutra... Pa sta mislite kad da dodjem kad je otprilike tu vecina ekipa ? Edited November 30, 2007 by inspector Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 hahahahahahahahah ERCEG MENTOL !!!:D dodji oko 4-5-6...ma nemam pojma...bice ljudi valjda,jebem li ga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inspector Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 De bre Erceg je kralj.... :) ! I to slucajno blejim nesto sa ortacima i vidis dolazi Erceg se pozdravlja sa nama i prica da treba da ode na turnir :), ja reko bas extra taman da ne ispadne da ne znam nikog tamo.... U svakom slucaju doci cu ja malo ranije pa cu vas pohvatati sve valjda.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inspector Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 De bre Erceg je kralj.... :) ! I to slucajno blejim nesto sa ortacima i vidis dolazi Erceg se pozdravlja sa nama i prica da treba da ode na turnir :), ja reko bas extra taman da ne ispadne da ne znam nikog tamo.... U svakom slucaju doci cu ja malo ranije pa cu vas pohvatati sve valjda.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 pa ti budi tru novinar pa dodji u 10 Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 ja zaboravio da popunim onu anketu ;) ako treba javi mi na pm ;) Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
inspector Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 E ljudi razocaral ste me :) ! Ja reko danas ce bar 10 klanova da popuni anketu kad ono samo 5 a neki nisu ni hteli da je popune :) ! Nadam se da ce te sutra biti malo slobodniji da skripim bar jos 5 klanova da bi anketa bila koliko toliko uspesna... :) ! Hvala klanovima koji su popunili anketu..... Da i sutra kada pocinje takmicenje u 12 ili ? Klanovi koji su ispali ako hoce da popunjavaju anketu mogu da mi se jave na pm poslacu im anketu ili neka mi daju njihov msn pa cu ih ja ispitivati na brzinu i ja cu da upisujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Lepo si trebao da stojish unutra u igraoni a ne ispred...i kako koja ekipa ulazi da dajesh papir ...a sad shta je tu je ...uradi to sutra! Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
sun- Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 milorade jesi dao intervju? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 a kako drugachije :D Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts