Hide Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 http://geology.com/articles/racetrack-play...ing-rocks.shtml U pitanju je "hodajuce" kamenje u nacionalnom parku Death Valley u Kaliforniji. Naime, s obzirom da niko nije zapravo video ovo kamenje kako se krece, postoje samo pretpostavke o ovoj cudnoj pojavi. Vise infoa u linku, a tamo se nalaze i neke zanimljive fotografije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 a shta je ovo, kao pustinja ?? kako je dobro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 WTF ? Sta je ovo i kamenje pocelo da bezi / Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 to mi je malo debilno, cudi me da neko nije postavio kameru..inace mislim da postoji objasnjenje ovog cudnog tripa, iskopacu nesto pa se vracam. gde ces da kopaš ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Bila je slika i opširan tekst oko ovoga u Zabavniku pre skoro petnaest godina, ne mogu da verujem da za sve ovo vreme niko nije izvalio razlog pomeranja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts