rusici Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 (edited) Vi koriste nabudzen lambo a ne BONUS lambo (plavo crni) Ko kaze jami da mi upste vozimo lambo nabudzeni mi vozimo nas auto boli me za neka pravila a sa tim lambom isto idem portland ispod rekorda 56 a snimicu ti film da ti dokazem da vozimo bolje portland od onog ciji si film izbacio, a ti znas koji a u poverenju lambo je u bonusu sranje i ne znam ko njega moze da vozi i jos nesto sve vozim automatski, tako da ako ne mogu da podesim ono sto mi odgovara to ne vozim, a ti pa vozi drugi auto da vidim tvoj rekord na ove nase staze, a ne da pricas vozi i daj scren, pa da se zezamo a ne da se dopisujemo, a auto za tvoju stazu sto je vozio ivke je bio lambo(bonus) pa je opet oborio rekord onu kiobashi,a decko je na yotoube vozio micubisi a ne lambo(bonus) pa sto ja da ne vozim drugi auto ako on moze mozemo i mi ako na taj scren mislis 48, interloop,, ajde pozz pa se javi da se zezamo pusti neki rekord, ako hoces pozz od brace Edited March 31, 2008 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamakasi Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Ko kaze jami da mi upste vozimo lambo nabudzeni mi vozimo nas auto boli me za neka pravila a sa tim lambom isto idem portland ispod rekorda 56 a snimicu ti film da ti dokazem da vozimo bolje portland od onog ciji si film izbacio, a ti znas koji a u poverenju lambo je u bonusu sranje i ne znam ko njega moze da vozi i jos nesto sve vozim automatski, tako da ako ne mogu da podesim ono sto mi odgovara to ne vozim, a ti pa vozi drugi auto da vidim tvoj rekord na ove nase staze, a ne da pricas vozi i daj scren, pa da se zezamo a ne da se dopisujemo, a auto za tvoju stazu sto je vozio ivke je bio lambo(bonus) pa je opet oborio rekord onu kiobashi,a decko je na yotoube vozio micubisi a ne lambo(bonus) pa sto ja da ne vozim drugi auto ako on moze mozemo i mi ako na taj scren mislis 48, interloop,, ajde pozz pa se javi da se zezamo pusti neki rekord, ako hoces pozz od brace U cetvrtak stavljam neke screnove do tada ucenje Pozzz kyo mapa Edited April 2, 2008 by yamakasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted April 3, 2008 Author Report Share Posted April 3, 2008 Tako je jami to volimo da vidimo, lep krug samo tako nastavi Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamakasi Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Tako je jami to volimo da vidimo, lep krug samo tako nastavi Ja cu neku partiju da odigram iz zadovoljstva, jer vidim da verovatno nece biti WCG-a ove godine a mozda i vise. Pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Nek padne hejt al do sada nisam igrao ni jedan Need For Speed,a sad mi se bas igraju neke trke i gledao sam na yutubu i na ign-u sam gledao ocene za need for speed (carboon ili underground imaju najbolje),e sad fora je da mi vi kazete uz koji NFS ste najvise uzivali,koji da kupim (mislio sam da kupim carbon i pro street ali necu obe da igram,ocu samo jednu (carbon mi najbolje izgleda na youtube)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted April 10, 2008 Author Report Share Posted April 10, 2008 Da ti kazem najbolje smo uzivali uz Carbon, ako odlucis odluci se za njega on ima pricu a pro street nista Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 (edited) edit: Igra mi je jako dosadna,kao i svim mojim ortacima,sutra uzimam most wanted :) Edited April 10, 2008 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 I mi se malo zezamo pa vozimo evo jos screen Chikago-Ivke Portland-Senka Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted April 17, 2008 Author Report Share Posted April 17, 2008 Pa kao sto smo i obecali: Senka Ivke @m4rk1z- Hvala ti sto si nam pomogao svaki put, sto si nas naveo da igramo drugacije nego ranije, sada je samo pitanje vezbe, i hvala ti druze sto uvek 100% bio tu kada nam je bilo potrebno i za tebe i ostale Nfs vozace jedan film, primite puno pozzdrava od brace. Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamakasi Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Pa braco presli ste sa auto na manuel. Popravili ste se nema sta ,ali moze bre to bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4rk1z Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Pa kao sto smo i obecali: Senka Ivke @m4rk1z- Hvala ti sto si nam pomogao svaki put, sto si nas naveo da igramo drugacije nego ranije, sada je samo pitanje vezbe, i hvala ti druze sto uvek 100% bio tu kada nam je bilo potrebno i za tebe i ostale Nfs vozace jedan film, primite puno pozzdrava od brace. Nema na chemu! ;p Neko ceni kad mu se pomogne ili da savet a neko samo pljuje... takav smo narod shta cesh! Mi u subaji ne da ne vezhbamo nego strashno... nishta, ja pipnuo nisam pro street ali zato kuci ponekad pikam pgr4 koje je po meni 100 puta bolja igra! Kolko znam Straxx je vratio g25 volan sponzorima jer nije uspeo podesiti ga da mu radi sa Pro Street-om ?#$^^ tako da ne verujem da vezhba uopshte nfs samo DOTA DOTA i slobodan slot na kgb CS serveru! Dante je napokon pocheo da radi (kao zidar) pa slobodno vreme naravno ne provodi sa nfs vec na doti... ok ponekad se oproba i u nekoj pucachini ali tamo ga izshijemo ;p Pozdrav WCG igrachima! Quote http://www.youtube.com/watch?v=7i4wpkC2eTw First turbocharged tuscani (coupe) on the balkans! ex-WCG gamer '04 '05 '06 '07 & '08, some history? http://noname.c64.org/csdb/scener/?id=9770 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamakasi Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 (edited) Eto je dobar rezultat za tu mapu sto ste snimili braco. Jedan savet: skrecite lepo a ne da cimate auto Pozzz Edited April 19, 2008 by yamakasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4rk1z Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Ma pilaju braca bre uz cecu ludo!!! hehehehe Quote http://www.youtube.com/watch?v=7i4wpkC2eTw First turbocharged tuscani (coupe) on the balkans! ex-WCG gamer '04 '05 '06 '07 & '08, some history? http://noname.c64.org/csdb/scener/?id=9770 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 Da ima da se uvezbamo tek smo krenuli sa manual, hahahaha bice ludo @yami- ajde daj neki filmic za tu stazu da vidimo gde nam koci ako ti nije problem Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4rk1z Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) Da ima da se uvezbamo tek smo krenuli sa manual, hahahaha bice ludo @yami- ajde daj neki filmic za tu stazu da vidimo gde nam koci ako ti nije problem pusticu ja ovih dana neke NEED FOR SPEED filmice a zasad samo fotkice chisto da se razbije ova monotonija na forumu opet su menjali neka pravila za wcg... uh tamo se neshto krije iza the mrezhe... pozdrav nfs bandi!!! Edited May 17, 2008 by m4rk1z Quote http://www.youtube.com/watch?v=7i4wpkC2eTw First turbocharged tuscani (coupe) on the balkans! ex-WCG gamer '04 '05 '06 '07 & '08, some history? http://noname.c64.org/csdb/scener/?id=9770 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamakasi Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 E braco tek sam sad video da ste pitali za film. Moram prvo da resim problem sa jebenim gamepadom tj sensitvity, pa cu onda da stavim neki film :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted May 19, 2008 Author Report Share Posted May 19, 2008 Lepe fotkice nema sta kako sta su menjali Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamakasi Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Markize bacaj bre neki film pao sam u depresiju zbog gamepda [:(] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 pa sta je sa gamepadom jami sta te zeza ajde da da neki filmic Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamakasi Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Ma postao je spor posle patcha 1.1 Sad ne mogu ni ko vi brzo da vozim moram da kocim i usporavam zbog sensitivty-a. Evo sto sam iskopao http://www.youtube.com/profile_videos?user=PGSGaming&p=r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4rk1z Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Markize bacaj bre neki film pao sam u depresiju zbog gamepda [:(] jami, ne igram uopshte, vidish da se zezam sa kolima, tu radim ozbiljan tuning, posle svih ovih godina uchestvovanja i igranja (od 2004 kad je i pocheo wcg kod nas) vreme je da uradim i REAL tuning ne? Po meni koristan link je ovaj: pored imate joh gomilu snimaka kao i finale u Carbon-u od proshle godine i malo most wanted-a... Pozdrav! Quote http://www.youtube.com/watch?v=7i4wpkC2eTw First turbocharged tuscani (coupe) on the balkans! ex-WCG gamer '04 '05 '06 '07 & '08, some history? http://noname.c64.org/csdb/scener/?id=9770 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamakasi Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 http://www.wcg-adria.com/forum/index.php WCG forum [:D] Pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted May 27, 2008 Author Report Share Posted May 27, 2008 hvala jami sada ce mo videti Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamakasi Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 (edited) Za sada nema nista. Elem braco jel se spremate polako za WCG? Vozika se porse ololol da je kod nas vozi bi se Yugo 45 [:D] Kako bi imao ubrzanje od 0-100 za manje od 15 sec HAHAHAHAHAH za lan preko hamachi-a samo na francuskom ko hoce da probamo neka mi posalje PM. Edited May 27, 2008 by yamakasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 dobro imali smo prb sa 1.1 verzijom sada je sve okej krece tjuning porsea pa cemo videti, koliko vidimo nema Portland staze na WCG Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts