grdja Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Voodoo, samostalan rad ili projekat za fax? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 9, 2008 Author Report Share Posted May 9, 2008 Samostalan naravno :) Asistenti na faksu bi me u najbolju ruku mrko pogledali kad bih im dao rad u Delphiju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Ma jeli, na ETF WE LOVE PASCAL IN ALL FORMS da te mrko pogledaju za rad u Delphiju. :) Kraus i Tartalja i Milo su mi tako ubili želju za svakim programiranjem da nisam otkucao red koda za svoju dušu od upisa... Svaka čast i za ovaj i za NFO viewer. ps. Fallout >> Oblivion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Ma jeli, na ETF WE LOVE PASCAL IN ALL FORMS da te mrko pogledaju za rad u Delphiju. :) haaha. nisi napisao u C-u koristeci 2 promenljive u celom projektu!? Program nije imun na restart i nestanak struje?! KORISTIO SI GUI?!?! PALI STE GODINU KOLEGA ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts