aLti Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Pozdrav svima, samo da vas obavestim da je sa radom krenuo Serbian Share Network. Server je otvoren za sve, dakle mogu mu pristupiti i ADSL, i Wireless, i SBB korisnici... U pitanju je stari dobri DC++ server koji je uvek online, jak je kao struja :D Minimalni share je 5 GB (3 slots), možete registrovati nickname ako želite, pravila su vrlo jednostavna... Adresa DC++ servera je: ssn.kicks-ass.org Adresa DC++ foruma je: www.uplata.net/forum Trenutno imamo preko 190 korisnika online, i preko 8TB (1TB = 1000GB) materijala, slobodno dodjite da zajedno delimo fajlove - ništa vas ne košta :) Uputstvo za one koji ne znaju kako da se povežu: Skinite sa neta ApexDC++ (www.apexdc.net), pokrenite ga, kliknite na FILE >> Quick Connect >> i unesite ssn.kicks-ass.org. To je sve :) p.s. Sve je ovo legalno, molim administratore da ne brišu topic, hvala unapred... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 GJ Pozdravljam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Woohoo \o/ Evo hashujem fajlove sad i dolazim. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Mada sam na sbb lokalu otisao sam samo da vidim. I primetio da je gomila korisnika pasivna. A i share je mali, sa tendecijom rasta :D Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 a jebote kad imamo svi jadan upload :D prokleta srbija :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted November 14, 2007 Author Report Share Posted November 14, 2007 Mada sam na sbb lokalu otisao sam samo da vidim. I primetio da je gomila korisnika pasivna. A i share je mali, sa tendecijom rasta :D Moram da te malo ispravim... Nije gomila korisnika pasivna, nego je gomila korisnika iza firewall-a... Ima nesto pasivnih korisnika, ali to je zanemarljiv broj (u opisu korisnika samo pogledaj "Mode" - 'A' ili 'P')... Medjutim, kakve veze ima da li je korisnik aktivan ili pasivan? Pasivni korisnik ne moze da skida od drugog pasivnog korisnika - i to je to... Ako si ti aktivan, mozes uvek da skidas i od pasivnih, i od aktivnih korisnika Ako su pojedini korisnici pasivni, to samo znaci da imaju problema sa konekcijom, i da se ceo njihov protok "prenosi" na hub, a ne na direktni transfer... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Zapravo je razlika u načinu konekcije i ostvarivanju povratne sprege, ali nema veze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts