overkind Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) Kanta iz naslova na prodaju. Bez napajanja. Crne boje. Cena 40€. link 064/195 23 71 Edited November 13, 2007 by overkind ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 jel dolazi sa kulerima? i jel Dark Star na teritoriji srbije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) U kakvom je stanju bem mu lebac, mogao si bar to da napises :D a lepo je do zla boga! Edited November 13, 2007 by Twister Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 14, 2007 Author Report Share Posted November 14, 2007 Hose: Može sa dva plava kulera, 80 mm. Nije frka. U BG-u sam. :) Twister: Stajne je odlično. Kupljeno je pre 2,5 meseca. Neogrebano. Da, napomena. Nije varijanta sa prozirnom bočnom stranicom. Da ne bude zabune. ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Sold! lepo je organizovano kucishte. u jednom momentu sam hteo da ti *** sve po spisku jer je poklopac bio zakljuchan a kljucheva nigde - ali sam onda primetio da si ubacio kljucheve u kucishte :) zadovoljstvo je bilo poslovati sa tobom, i napokon te upoznati u rl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts