Jump to content

WoW zajebancije, klipovi, slike, wow articles,.. etc.

Sajro

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@nebro

Sam je usrao sa onim sto je radio, nije banovan za dzabe - Posle je**nja nema kajanja.

Gear moze da uzme a /played se ne moze vratiti u svakom slucaju.

Nit je srbin, nit mi je komsija, niti ima krave. U pocetku je bio smesan a sad je smarac.

Ti pricas o crkavanju krave, pre ces da branis tamo nekog lika nego nekog naseg.

@killygor

Hah ma vazi...

Sta si ti plus ili minus ?

There is nothing either good or bad, thinking make it so.

Drndara.thumb.png.e387ee50467198aff9c89a

ko sto bi reko kili lolobananica (sta god mu to znachilo).

od nashih wow likova mi se uglavnom dize kosa na glavi... al nikad se nisam radovao kad bi neko najebo

Zakljucak - "nash wow lik" si ti i dize ti se koza na glavi zbog samoga sebe, tj samoga sebe ne volis ?

Realno pre bi voleo da banuju 100 nasih kao sto je ovaj ovde drndara koji u wowu je pretpostavljam tezak noob ( kao i 99% ) nasih ljudi i nista u wowu nisu uspeli da urade pa zato prosipaju pamet koju nemaju po forumima nego Athena koji iako jeste kenjao bar je znao da igra jebenu igru.

Mada realno boli me k koga su banovali.

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Realno pre bi voleo da banuju 100 nasih kao sto je ovaj ovde drndara koji u wowu je pretpostavljam tezak noob

Po cemu ti to pretpostavljas?Sale aka Drndara igra od bete na USA tako da realno ne pretpostavljas dobro.

A ovo za uspelost u wowu je lol.Znaci nikada nisam voleo likove koji kenjaju po drugima tipa noobe i sl.

Ja sam pogledao athene prvi movie bio mi je zanimljiv na pocetku i onda me je smorio.Nisam imao volje da gledam drugi a kamoli sve ostale.Lik je retard.

A tebi Storme svaka cast sto si "uspeo" i sto si "pro" :s

Heheh nebra a to za srbe je lol.

Ima lik kome sam pomagao dok je levelovao.Lik me je zvao kod njega na vikendicu na more,u fazonu brate sta god treba ma sve nema frke,samo reci.Ako treba da se boostuje altovi samo me zovi i te price.Jednom sam ga nesto zamolio mislim da sam hteo SFK run samo za kvest da uzmem onaj ring.Lik se nije javljao na wisper.Takvi su najjachi.

@Stormscision

Kad bih se plasio vrabaca nosio bih pracku. Da noob sam kako si pogodio? HAHAHA

@Frkans

Sta ce covek. Ko sto sam rekao - nasi ljudi ce pre braniti nekog drugog.

@nebra

Boostujem frendove a gold i vrece dajem nasim ljudima koji tek pocnu kod nas na serveru ako su ok. Znam i sam kako je tesko ostaviti brdo likova i poceti sve ponovo. Ako su smaraci dam im...

Po cemu ti to pretpostavljas?Sale aka Drndara igra od bete na USA tako da realno ne pretpostavljas dobro.

A ovo za uspelost u wowu je lol.Znaci nikada nisam voleo likove koji kenjaju po drugima tipa noobe i sl.

Ja sam pogledao athene prvi movie bio mi je zanimljiv na pocetku i onda me je smorio.Nisam imao volje da gledam drugi a kamoli sve ostale.Lik je retard.

A tebi Storme svaka cast sto si "uspeo" i sto si "pro" :s

Zar je bitno !?! Uostalom ako toliko dugo igra wow onda ne bi trebao da se ponasa kao tezak troll/noob ... iako je ovaj forumovercrowded sa istima.

Drugo ti mene ne moras da volis ili ne volis zbog toga sto ja iznosim svoje misljene koje sam izvukao iz 10 retardiranih postova na forumu koji nema veze sa mozgom.

Trece ja nisam pro ... aka profesional ... nadji definiciju te rechi ( vujaklija / wikipedija itd ) i vidi sta znaci , niti se ja zaludjujem time niti me to interesuje ... samo me nervira kada se pljuje i baljezgaju gluposti.

@Stormscision

Kad bih se plasio vrabaca nosio bih pracku. Da noob sam kako si pogodio? HAHAHA

Vidim da si se uvredio.

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Nemam nameru da se svadjam sa tobom niti imam nesto protiv tebe.Ni ja ne volim da vidim te postove gde se ljudi prepucavaju cija je kita veca ili ko je veci noob.Mozda Drndara trolluje ali je video da drugacije ovde ne ide a i rano jutro je nema covek sta drugo da radi hehe.

peace

@Stormscision

Znaci niko sad ne sme da iznese svoje misljenje, ajde svi cemo tebe da slusamo, pratimo, mislimo isto kao i ti.

Trollovanje - 1) Svako ko surfuje netom 2) Ostavljajuci poruke osetljive prirode da mami druge korisnike da odgovore 3) Sedeci u chat sobama ne govoreci nista izvor PcMag.com

Neko je ljubitelj Athene, JA nisam i nema tu sta dalje da se polemise. Å ale koje on prosipa su mi trule, ali ima likova kojima je to smesno.

Pajtonovci ( Monty Python ) , Mucke ( Only fools and horses ), Mister Bin (Mr Bean), Tajni agent prase (The Piglet Files) e to je vec nesto cemu se covek moze nasmejati - mada nemaju svi isti smisao za humor.

Da uvredio si me, necu sad moci nedeljama da spavam.

@frkans

Ma ticu , obaveze od jutros. Mrzim ustajanje u 6-7am! Prvi put posle duzeg vremena sam ustao pre zenice.

P.S. jesi li dobio ADSL na poslu :P

Edited by drndara

pazi za ovo svi imaju svoje misljenje/smisao za humor. ok... istina... nisam ja rekao da si ti ne znam ovakav onakav zato sto ne volish athena... nego sam samo prokomentarisao ono da ti je drago sto su ga banovali...

a za te nashe likove... da super su 90% njih oce neki help boost pare sta god... a kad bi tebi trebalo sry batice afk ovo ono... ali naravno u svakom zhitu ima kukolja... te i kod nashih wow igracha mozes da naletish na ok likove... (nije to samo za nashe nego inache za sve ali me nashi najvishe spamuju , vide full nagirovanog lika, i josh me bije glas da sam najveci kinez u hordi i da imam 100k golda... )

@nebra

Takav sam kakav sam.

Athene je attention whore. Smorio sam se za medalju kad sam video da ona cura "hoce da se ubije online".

Na nasem serveru je bio neki retard Jammno. Setim se kad je dosao i rekao kako zeli curu cak je i stalkovao jednu non-stop nije mogla da zivi u igri od njega. Ignore nije pomagao na kraju. Postavio je topice na svakom realm forumu, prvi link ispod je to to [8D] .

Evo linkova http://jammno.ytmnd.com/ http://www.ytmnd.com/keyword/jammno http://wiki.ytmnd.com/Jammno pa pogledajte.

Nop samo sam rekao da se ponasas kao dete i kao noob .. to je moje mishljenje ...

mmmkej ?

lol@ljudi koji pokusavaju izazvati samilost u stormscionu [roflmao]

no mercy !

Btw cimni sutra sam slobodan dosao sam u bg.

ja nemam nishta protiv nashih likova

odavno one tipa "E TORIMA DAJ LOMA GOLDA ZA SKIL PA NASHI SMO HEHEHEH" ignorishem,a mi smo na frostmane-u napravili sasvim gotivan komjuniti at rur dot kom [:X] tako da od moje planirane migracije na boulderfist nece biti nishta.

cak sam poceo da idem u "domace" raidove iskljucivo "for fun",mada ninjam shta god padne,narocito kada raid lider(izvesni primevil) stavi grup lut u pugu [:D]

ja nemam nishta protiv nashih likova

odavno one tipa "E TORIMA DAJ LOMA GOLDA ZA SKIL PA NASHI SMO HEHEHEH" ignorishem,a mi smo na frostmane-u napravili sasvim gotivan komjuniti at rur dot kom [:X] tako da od moje planirane migracije na boulderfist nece biti nishta.

cak sam poceo da idem u "domace" raidove iskljucivo "for fun",mada ninjam shta god padne,narocito kada raid lider(izvesni primevil) stavi grup lut u pugu [:D]

<3

jbg, bilo je potrebno puno vremena od killyjevog odlaska da se zivot na frostmaneu vrati u normalu

veceras necu zaboraviti da stavim ML [:D]