Cartman_ Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 PoA je tu :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Mandicu ja mislim da te niko nista nije pitao ;) doci ces ti u baltazar.. a onda.. !! [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 Dolazi ekipa pG sastavljena od najboljih pro gamera u istoriji kantera , plakacete koje cokove cete da dobijate ^^ I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxa_ferrari Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Kad je pocela da radi ta igraona>>>????? BMW POWER!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 Kad je pocela da radi ta igraona>>>????? Pre 2 nedelje I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 bilo bi ok kad bi napisao otprilike kojih 8 ekipa bi zeleo na turniru pa da one potvrde ucesce ako mogu ako ne da neka druga uleti. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 da,da,tako bi bilo mnogo lakse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 LESKO BUDZI POSTOVE OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 confe ptico stara po kom kriterijumu ces da uzmes 8 ekipa ? po meni prvih 8 sa wcg-a .... jer tamo su bili svi 1.gl 2.vf 3.smk 4.sab 5-8.pak 5-8.kgg 5-8.x3m ofc 5-8.sbc mislim da je to to Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 poa nije igrala na wcg-u, a treba da igra i bizina ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) reci. ovaj kobrica uvek lupa gluposti :D ni mi nismo igrali wcg.. a i stavljas vf ispred smk, l_o_l. i kgg umesto x-files... Edited November 13, 2007 by Manda- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) ja kontam ima jedno 12tak ekipa koje bi eto mogle da igraju ako bi htele 4gl vf smk pak sab kgg fosili x3m sbc nislije x files poa i confy-ev mix Edited November 13, 2007 by Dejan J. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesa Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 hahaha kgg... pre pacova i nas lol.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 hahaha kgg... pre pacova i nas lol.... izvini decko ko si ti ? confe ptico stara po kom kriterijumu ces da uzmes 8 ekipa ? po meni prvih 8 sa wcg-a .... jer tamo su bili svi 1.gl 2.vf 3.smk 4.sab 5-8.pak 5-8.kgg 5-8.x3m ofc 5-8.sbc mislim da je to to ako ces prvih 8 ekipa sa wcg-a tu vi i sbc ispadate vi ste od 9-13 zavrsili a trebali bi da igraju fosili i coL(subotica) lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesa Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 pregledaj zadnji tur u cinemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) bolje da se napravi turnir ko svet sa 16 ili vise ekipa da mi indijanci koji nismo u top10 u drzavi mozemo da igramo Edited November 13, 2007 by hpo potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) Nemojte se svadjati ako se necete tuci! @hpo bas tako :D Edited November 13, 2007 by milorad www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) pregledaj zadnji tur u cinemi interesuje me kako ste prosli na wcg-u ? tur u krusevcu ekipe ? sbc x3m sab fosili poa te ekipe nisu bile na turu ... a i oces da kazes da bi vi trebali da zasluzite mesto u tih 7 ekipa (posto confyev mix je zasiguran kao ekipa organizatora) a i cini mi se da je to jedini tur da ste prosli grupe i jos je tur bio kod vas u gradu Edited November 13, 2007 by Dejan J. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesa Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) interesuje me kako ste prosli na wcg-u ? tur u krusevcu ekipe ? sbc x3m sab fosili poa te ekipe nisu bile na turu ... a i oces da kazes da bi vi trebali da zasluzite mesto u tih 7 ekipa (posto confyev mix je zasiguran kao ekipa organizatora) na wcg samo shto smo se skupili..... tako da to ne racunam... a na tur smo pobedili pacove , kgg i tjm.... tako da mozda i nismo u tih 7 ili 12 ali zasigurno tu nije ni kgg.... prema tome neznam shta se ti mesas... kad tebe niko nishta nije pitao... tu su organizatori pa nek zove koga hoce.... Edited November 13, 2007 by urbanExp.creative Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) prica zavrsena. Edited November 13, 2007 by Dejan J. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 pa ako cemo po wcg mi smo bili drugi u grupi a ne fosili :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Josh kad bi poredili sastave ekipa na recimo zadnja tri velika tura tek onda ne bi znali ko gde kako shta i koliko..ako je bilo 4 ekipe koje su imale standardan squad ja sechem testis.. top bg playeri se mixuju u 4-5 ekipa, ns u 2-3 , tako da logika ko se gde plasirao bolje od ostalih pada u vodu. Sta god mi predlagali uvek ce biti nezadovoljnih, fakat .. Jedino resenje je da orga odredi pa kom obojci tom i dzeri ostalima nispe.. kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) mozemo mi da kenjamo od jutra do sutra, nishta se ne pitamo @eevan dobra poenta za squad Edited November 13, 2007 by shok1ca Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaC Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 koja rasprava ffs , cutite i budite srecni sto je neko zeljan da organizuje tur :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 ma najbolje bi bilo da se organizuje online qvaly za lan turnir LOL lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts