coll Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Najjaca flash igrica u psolednje vreme! http://www.arcadeboredom.com/games/464/swo...ll-version.html Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 hvala ti, ispalio sam se posle 3 minuta. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 prebili mi manijaci Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Al smara onaj Ninja :P Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 ja stigao do finala turnira,i prebio me onaj bradonja... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 mene tuku ovi prvi:( ja ocu da gruvam u jedan abiliti, al izgleda da ne moze tako... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 mene tuku ovi prvi:( ja ocu da gruvam u jedan abiliti, al izgleda da ne moze tako... Ne. Ja sam na pocektu uzeo Defense Attack I ovo dvoje Ispod dodavao po 2. Izasao sam posle sat i po jer je usralo nekog retarda kojeg mogu da ubijem iz jednog udarca (a prvo me smanjio, postao sam neki fat baby) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 ne mogu da dobijem bradonju na kraju nikako ...uvek mu ostane 17 helta Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 njesra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Kek kako je dobro . Stats : 23 wins : 2 loses Osvojeni turniri : 3 Score : 49441 Pobedio me neki imba - mega -giga lik sto se hiluje full hipia i ima attack imba i armora jedno 400 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Your final rocord was 26 wins and 1 losses.You reached tournament 3 Your score for today was 54142 i mene je dobio neki Son Of.... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 auuu...koliko se vi zaludjujete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 pa backo kada nemam sta drugo da radim ... :)) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 bio sam level 18, i imao prebrdo armora i 32 strenghta i svega ostalog, smorio se, ne moze da se snimi i izasao... Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 moze da se snimi u crkvi x) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 kad sam otvorio topic, prijavljuje mi trojanca, izvor link ove stranice Oo nod32 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Your gladiator scored today 108475. 39-1 sam imao mislim. Nece da mi submituje,... Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 ni meni nece da submituje, ili mozda on submituje, a mi ne vidimo:) mene isto danas isibo son of stylus ili tako nesto, odradio mi neki vrtlog ili sta vec i skenjo mi 150hp... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 ni meni nece da submituje, ili mozda on submituje, a mi ne vidimo:) mene isto danas isibo son of stylus ili tako nesto, odradio mi neki vrtlog ili sta vec i skenjo mi 150hp... jbcu mu ja .....vidices Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 59-4 194204 tournament 5 prebio me neki bezveze lik na turnamentu, skida po 300hp jednim udarcem i trci okolo ko blesav, ne znam samo otkud mu tolki skill... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Ajde da vas ne mracim ali upalite Nod32 kad otvarate ovu stranu. Cisto da ne bude "joj sta se to desava sam mojim kompom". Na ovoj stranici ima IFrame.C trojanac koji posle skida Trojan.Downloader pa to naknadno skida Adware/Spyware/Keyloger na vas komp. Cisto da vas upozorim. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 jebiga, gotovo sad:) al neka, meni ono do jaja, a ionako mi je komp zreo za totalni opoziv:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 ubi me glavni baja !! imalo ga 50 i ubi me konj aaaaaa Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 :p ovo je max sto sam dogurao Ajde da vas ne mracim ali upalite Nod32 kad otvarate ovu stranu. Cisto da ne bude "joj sta se to desava sam mojim kompom". Na ovoj stranici ima IFrame.C trojanac koji posle skida Trojan.Downloader pa to naknadno skida Adware/Spyware/Keyloger na vas komp. Cisto da vas upozorim. ... dovoljno da otvoris sa fajrfoksom, i nista se ne skida :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 (edited) ja skino oridjinal na oflajn i sad moze da se sejvuje, milina jedna:) edit: kurac moj moze, nije ni ovo ful, ne znam de da nadjem ful, aj pmujte me il nesto ako neko ima ful. btw, coll omfg koji si car! Edited November 12, 2007 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts