S.T.A.L.K.3.R. Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 (edited) Server name: NP Gaming CS Server Public Server IP: IP:212.200.164.25:27015 max players: 24 Edited November 9, 2007 by STALK3R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sun- Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 To je taj mapcycle... Map de_tuscan (de_dust2002 next) Limits 30 min (23:38 left) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 dobro je ... alal vera Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 sta fali tuscanu :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskustvo Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Ma ovaj server se raspada. Slucajno sam dobio IP od malog burazera koji igra cim sam usao tamo dobio sam ban jer sam imao dobar skore. Inace admin sam na Terri vec dugo vremena slucajno odem na NP gaming pub i popijem ban na 999 min. Posle toga udjem opet i pitam ima li admina naravno svi admini se jave i kazu kako ih je i sada 3 na serveru. Pitam zasto sam banovan oni mi govore kako sam imao chit?? Trazio sam neki demo ili nesto cak da mi daju adresu foruma ali su me samo opet banovali na 999min. Ovo je jedan od onih servera gde admini misle da su bogovi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Ma ovaj server se raspada. Slucajno sam dobio IP od malog burazera koji igra cim sam usao tamo dobio sam ban jer sam imao dobar skore. Inace admin sam na Terri vec dugo vremena slucajno odem na NP gaming pub i popijem ban na 999 min. Posle toga udjem opet i pitam ima li admina naravno svi admini se jave i kazu kako ih je i sada 3 na serveru. Pitam zasto sam banovan oni mi govore kako sam imao chit?? Trazio sam neki demo ili nesto cak da mi daju adresu foruma ali su me samo opet banovali na 999min. Ovo je jedan od onih servera gde admini misle da su bogovi.. zashto li mi je to poznato u vezi : OMG IMASH CHIT U BASTARD! teoretski da ,admin je bog na serveru Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CanijA Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Ma ima lom Admina jedino mi je krivo sto neki od Admina koriste Cheat i svakakva pomagala a da ne pricam za ostale igrace.......heheh Al sta ces skoro svi ostali serveri imaju isti problem !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro.kids|v0xy Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 e pa vidis ovako lepo stavis zastitu na server,tako da svi igrachi pre ulasku na server moraju imati sXe injected i da vidis dal ce posle neko da cheat-uje :( ovaj program mozete skinuti sa www.sxe-injected.com gl&hf all players :))) izdravlje hihi [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts